Film ženy a život online
Kde si viem pustiť tento film? Jedná sa o českú romantickú komédiu ženy a žuvot z roku 2022. Googlenie mi moc nepomohlo buď to tam nieje alebo samé nefunkčné linky. Vedel by niekto pomôcť?
@simona_racz Tu si to môžeš stiahnuť, aj zadarmo, len zadarmo to potrvá nejakú pol hodinku.
@simona_racz na Netflixe
@anonym_360f24 problém je že sa nedá jednorazovo si požičať film. Myslím také ako na Apple že si zaplatím 1-2€ a pozriem film. Všade sú len mesačné predplatné.
@simona_racz Tu si to môžeš stiahnuť, aj zadarmo, len zadarmo to potrvá nejakú pol hodinku.
@chrobak7 ďakujem, to sa ti ako podarilo? Google mi to nenašiel a AI nemôže takéto veci radit. Veď to sú staré filmy, už to bolo aj v TV to by už kľudne mohlo byť zadarmo alebo v tej apple požičovni za pár centov.
@chrobak7 ďakujem, to sa ti ako podarilo? Google mi to nenašiel a AI nemôže takéto veci radit. Veď to sú staré filmy, už to bolo aj v TV to by už kľudne mohlo byť zadarmo alebo v tej apple požičovni za pár centov.
@simona_racz Ja keď hľadám film, tak idem:
1. NEtflix
2. bombuj.si
3. sledujserialy.sx
4. fastshare.cloud
5. potom až nastúpi Google
Z toho fastshare často ťahám filmy, ja tam mám predplatené dáta. Treba si vybrať takú verziu, čo má vysoké rozlíšenie, ale súbor nie je príliš veľký - tak do 1,5, max. 2 GB.
A Google nepozerá na darkweb stránkach, takže fastshare ani bombuj.si nenájde. Tam je trošku iný spôsob uloženia filmu.
@simona_racz Ja keď hľadám film, tak idem:
1. NEtflix
2. bombuj.si
3. sledujserialy.sx
4. fastshare.cloud
5. potom až nastúpi Google
Z toho fastshare často ťahám filmy, ja tam mám predplatené dáta. Treba si vybrať takú verziu, čo má vysoké rozlíšenie, ale súbor nie je príliš veľký - tak do 1,5, max. 2 GB.
A Google nepozerá na darkweb stránkach, takže fastshare ani bombuj.si nenájde. Tam je trošku iný spôsob uloženia filmu.
@chrobak7 prerušuje mi sťahivanie 😒
@chrobak7 prerušuje mi sťahivanie 😒
@simona_racz do súkromnej správy som ti poslal prihlasovacie meno a heslo. Prihlás sa pod mojím kontom a stiahni si ten film.
Trebárs aj túto verziu:
https://fastshare.cloud/31983393/zeny-a-zivot-2...
Potom zmením heslo.
Ďakujem pekne počkaj ma prosím. Potom ti napíšem keď to mám. Stiahnem ina ten. Stačí mi menší súbor.
Ďakujem pekne počkaj ma prosím. Potom ti napíšem keď to mám. Stiahnem ina ten. Stačí mi menší súbor.
@simona_racz Menší tam ani nie je. Ten 1.1 GB alebo 1,4, GB si stiahni.

@simona_racz na Netflixe