Je Jeffrey Dean Morgan atraktívny?
Baby, blbá otázka ale príde vám herec Jeffrey Dean Morgan atraktívny ? Vraj všetky dievčatá po ňom letia 🤷♀️
Áno. Mne príde atraktívny. Určite po ňom neletia všetky dievčatá. Svojho času bol taky ťahač brad pitt a so mnou napríklad nič nerobil.
áno, zdá sa mi atraktívny
Áno. Mne príde atraktívny. Určite po ňom neletia všetky dievčatá. Svojho času bol taky ťahač brad pitt a so mnou napríklad nič nerobil.
@enmery alebo Tom Hardy 😀
@anonym_autor ano, pre mna ma sex appeal
Ja som si ho musela vygooglit, tvar poznám, ale meno pre mňa nové a teda určite je to sympatický pán, ale že by všetky DIEVČATÁ po ňom leteli, tak to naozaj neviem, pre dievčatá je to starý ujo 😂
Ja som si ho musela vygooglit, tvar poznám, ale meno pre mňa nové a teda určite je to sympatický pán, ale že by všetky DIEVČATÁ po ňom leteli, tak to naozaj neviem, pre dievčatá je to starý ujo 😂
@anonym_ce66e0 pozerala som interview a tie komentáre od mladých dievčat boli dosť divné. 18-19 ročné dievčatá tam písali jak ich vzrušuje a tak 🤦♀️ alebo komenty že daddy issues a takéto somariny.
@anonym_ce66e0 pozerala som interview a tie komentáre od mladých dievčat boli dosť divné. 18-19 ročné dievčatá tam písali jak ich vzrušuje a tak 🤦♀️ alebo komenty že daddy issues a takéto somariny.
@anonym_autor určite sa nájdu aj také, ale určite to nie sú všetky a nemyslím ani, že to bude väčšina, len tie ostatné tam nemajú prečo písať komentáre, či sa vyjadrovať, pravdepodobne na to interview ani nekliknú… “sexsymbol” mladých kočiek je podľa mňa aktuálne Jacob Elordi… ale tiež sa nebude páčiť úplne úplne všetkým
@dadis Pozri si jeho fotky, keď bol 40tnik🙂 a prepáčte dámy, žiadna z vás nemá doma a nebude mať 60tnika, ktorý takto vyzerá. To si treba úprimne povedať namiesto hejtu na jeho vek. Starneme všetci.
@enmery ja mam 29 a jednoducho nedokážem subjektívne povedať, že muž vo veku môjho otca je sexy a že sa mi páči… atraktívny pán to je, ale vekom proste pre mňa starý, aby som po ňom fanúšikovsky šalela a vôbec, ale že vôbec som to nemyslela ako hejt
Čo tak Tom Hardy ? Mne vo filme venom prišiel dosť atraktívny
tak všetky určite nie, ja ani neviem kto to je...
Obaja sú nepochybne dobre vyzerajúci a atraktívni, ale tiež som v tom veku, že sú odo mňa o 20-30 rokov starší a teda aj keď viem zhodnotiť, že sú pekní muži, tak sa nedá povedať, že by som po nich letela 😄 mne sa vždy páčili skôr o niečo málo mladší muži, keď už
@enmery alebo Tom Hardy 😀
@anonym_autor tak ja som si ho musela vygooglit, ale ano, je to pohladny muz, uz teda skor starsi pan, ale ako dievca 18 rocne by som to o nom nikdy nepovedala, povedala by som, ze je to dedo. A tom Hardy neviem kedy bol idolom, za mna vyslovene nesympaticky neatraktivny chlap.
aj ja musela vygoogliť, úplne obyčajný muž, a ten Tom Hardy mi je nesympatický
@anonym_autor normálne som musela dať do Google kto zo je,lebo som netušila
@katica06 ja som sa len nudila tak som vytvorila diskusiu lebo som chcela vidieť aj od ostatných žien názor na toho pána
aj ja musela vygoogliť, úplne obyčajný muž, a ten Tom Hardy mi je nesympatický
@sssss123 Tom Hardy bol v nejakom roku idolom ale nepamätám si presne v akom.
@dadis Pozri si jeho fotky, keď bol 40tnik🙂 a prepáčte dámy, žiadna z vás nemá doma a nebude mať 60tnika, ktorý takto vyzerá. To si treba úprimne povedať namiesto hejtu na jeho vek. Starneme všetci.
@enmery ale ved go je v poriadku, ze na svoj vek vyzera naozaj dobre, ale zas nevidim dovod, prečo by z neho mala mlada zena saliet. Aj mne uz pride stary
Obaja sú nepochybne dobre vyzerajúci a atraktívni, ale tiež som v tom veku, že sú odo mňa o 20-30 rokov starší a teda aj keď viem zhodnotiť, že sú pekní muži, tak sa nedá povedať, že by som po nich letela 😄 mne sa vždy páčili skôr o niečo málo mladší muži, keď už
@lindous no ja keď som videla komentáre od 18 ročných dievčat jak by sa s ním vyspali ta som iba pozerala či im náhodou nešibe 😂
@enmery ale ved go je v poriadku, ze na svoj vek vyzera naozaj dobre, ale zas nevidim dovod, prečo by z neho mala mlada zena saliet. Aj mne uz pride stary
@lindusss2016 pre staršie ženy pochopím že je atraktívny, sama už mám vyšší vek a príde mi fakt dobre vyzerajúci chlap rovnako ako Tom Hardy, Brat Pitt, Jason Statham a tak ďalej 😀
@lindusss2016 pre staršie ženy pochopím že je atraktívny, sama už mám vyšší vek a príde mi fakt dobre vyzerajúci chlap rovnako ako Tom Hardy, Brat Pitt, Jason Statham a tak ďalej 😀
@anonym_autor ved ore zeny 50+ urcite atraktivny je, ale ty si pisala o dievcatach. A z ostatnych menovanych napr.pre mna atraktivny nie je nikto. Este ten Brad kedysi, ale napr.ja nechapem, co zeny vidia na Stathamovi. Furt taky zamraceny, filmy onicom, postavy onicom 😁 mne nie je sympaticky a to nehovorim, ze vyzera zle, len proste za mna charizma 0 bodov.
Mám 30 a áno, podľa mňa je atraktívny, na svoj vek vyzerá dobre, ale neslintám. To isté aj Tom Hardy, ani jeden síce nie je vyslovene môj typ, ale sú atraktívni a majú niečo v sebe. Statham sa mne napríklad absolútne nepáči. Brad Pitt sa mi páčil tak 10 rokov dozadu, aj Leo Dicaprio.
@anonym_autor ved ore zeny 50+ urcite atraktivny je, ale ty si pisala o dievcatach. A z ostatnych menovanych napr.pre mna atraktivny nie je nikto. Este ten Brad kedysi, ale napr.ja nechapem, co zeny vidia na Stathamovi. Furt taky zamraceny, filmy onicom, postavy onicom 😁 mne nie je sympaticky a to nehovorim, ze vyzera zle, len proste za mna charizma 0 bodov.
@lindusss2016 áno chápem. Statham charizma 0 bodov, tiež mi príde stále taký zamračený, smutný ? Alebo ako to nazvať. Filmy od neho úprimne ani nepozerám, sú prehnané 😀
Mám 30 a áno, podľa mňa je atraktívny, na svoj vek vyzerá dobre, ale neslintám. To isté aj Tom Hardy, ani jeden síce nie je vyslovene môj typ, ale sú atraktívni a majú niečo v sebe. Statham sa mne napríklad absolútne nepáči. Brad Pitt sa mi páčil tak 10 rokov dozadu, aj Leo Dicaprio.
@mmia96 Statham tiež sa mi nejako nepáči, príde mi veľmi negatívny aspoň z toho jeho neustáleho chmuravého výrazu
netuším,kto to je,musela som si ho vygúgliť.
Čo ja viem,normálny sympatický chlap.Ale že by mi kvôli nemu vypadávala maternica......to ťažko.A už vôbec nechápem tie mladé žaby,čo na ňom vidia.
@anonym_autor Nie. Mne príde atraktívny iba môj muž 😉.

Blbá.