Kde a kedy sledovať reláciu Mama ožeň ma?
Ahojte, prosím ako často bude v telke a kedy relácia Mama ožeň ma? Ja to neviem nikde nájsť a chatgpt je volaka posunutá včase dozadu 🙈 poprípade dá sa to pozerať aj niekde inde bez reklám ? Ďakujem
Mama ožeň ma patrí dozaista medzi klenoty, ale toto bolo nejaké vágne a bez šťavy. Úroveň žien veľmi poklesla, potetované "influencerky" si hľadajú chlapov, čo ich budú živiť. Na toto by skočil fakt len taký aký zúfalec ako unbeholfen, len ten nie je schopný uživiť ani sám seba. Ale inak by sa tam hodil, taký exot by tam bol hviezdou dňa.
A navyše to bolo akési divné, keď v relácii Mama ožeň ma, si ženy majú vyberať z troch chlapov. Nemalo to byť skôr Mama vydaj ma? Divné.
Ahojte, ja som si zo zvedavosti pozrela prvú časť...som jediná, ktorej sa ten vlasatý Tomáš s mamou zdali normálni? Mne ich bolo veľmi ľúto, ako sa im vysmievali za dom, výzor atď. Chcela by som vidieť slečny, kde budú o cca 4 roky...keď od neho by chceli veľký dom... atď. ...
@anonym_autor waaau paráda. Však to som chcel že či reprízujú alebo to ide na novo. More kde sa to da na telefóne pozreť zadarmo? Nedása mó? Kolega na mobile pozeráva ružu pre nevestu a pýtal sa ma či to pozerávam a či nejdem aj ja buď do jednej alebo druhej relácie. Oni majú zaplatené té všelijaké voyá jojplaye mágiá a také? Že keď budem na wifine pozriem. Kolko častí už bolo?
@unbeholfen ja som to pozerala v telke na jojke dávali, som si to z archívu pretocila, zatiaľ iba jedna časť
@anonym_autor prosim ta a to sa vazne chces pozerat na ludi ktory maju mozno aj intimny styk s vlastnymi rodicmi, tazke mazny, mamankov na pocitaci a vselijake dedinske pobehlice ktore maju kazde decko s inym muzom, ako si "vraj" hladaju partnera ktory musi podla nich zarabat tisice €, chovat cudzie deti a tolerovat im fajcenie, alkohol, cele dni nic nerobenie a este aj spolocnu kupel s mamou? Su to chory ludia na liecenie.
@anonym_ac5206 a prečo nie ? Netreba život brat až tak vážne v tejto ťažkej dobe sa treba aspon na niecom zabaviť
Problém je že JOJ v tomto roku skončila vysielanie cez anténu. Starší vedia o čom hovorím a mladším čo poznajú len káblovky a internetovú TV vysvetlím. Kedysi (ešte aj teraz) televizia fungovala podobne ako FM rádio, že máte anténu na streche, balkóne, v izbe interiérovú, naladíte si programy a pozeráte. Lenže pred rokmi markíza prestala vysielať touto formou, a tento rok to ukončila aj JOJ čo znamená že to môzu sledovať len tí čo majú tv službu cez operátorov či už formou káblovky, satelitu, internetu. Ja mám internet iba v mobile za kredit, takže nemôžem sledovať lebo mi to zožerie dáta. V televízii cez anténu chytám iba STV a LUX. Takže túto reláciu už nemám možnosť pozerať. Ale som vďačný za ňu v minulosti keď ešte jojka bola na anténe volne pozeratelná.
A predpokladám že STV také relácie robiť nebude. LUX už dupľom nie. I keď sa už stalo že jedna televízia kúpila licenciu na reláciu od druhej. Ale to robia súkromné televízie.
Jedine že na stanici si sadnem do čakárne aj s powerbankou a pozriem si to cez verejnú wifi. Alebo v nákupnom centre kde sú lavičky a verejná wifi. Niekde nemusím mať ani powerbanku lebo lavičky majú USB konektory.
@anonym_autor repríza tejto relácie cez víkend nebude?
Jedine že na stanici si sadnem do čakárne aj s powerbankou a pozriem si to cez verejnú wifi. Alebo v nákupnom centre kde sú lavičky a verejná wifi. Niekde nemusím mať ani powerbanku lebo lavičky majú USB konektory.
@unbeholfen včera bola repríza, nepozeral si? Ako tie ženy opisovali mužov, akí by mali byť? Trúfol by si sa tam ukázať a priznať sa aký si sockár? Však by ťa tam vysmiali, že musíš ísť doobeda zbierať fľaše aby si mal na obed čo do huby, lebo výplata príde až poobede 😂
@unbeholfen včera bola repríza, nepozeral si? Ako tie ženy opisovali mužov, akí by mali byť? Trúfol by si sa tam ukázať a priznať sa aký si sockár? Však by ťa tam vysmiali, že musíš ísť doobeda zbierať fľaše aby si mal na obed čo do huby, lebo výplata príde až poobede 😂
@anonym_e862c8 už prišlaaaaaa, počúvaj to som spal po nočnej, idem do druhej nočnej, a iba cestou na stanicu som si dal zabaliť kebab a cesnakový lángoš 6,60€, na stanici v trafike malá cola, a kopec sladkostí 7,70€ vo vlaku hodujem, a potom v Bratislave cestou kúpim velkú colu a jedlo čo beriem do práce. Čo znamená že iba som došiel z domu na vlak a už som minul 14,30€. V Bratislave keď si nakúpim jedlo do robotya velkú colu, to bude minimálne 5€ a ešte po šochte chodím raňajkovať na pumpu takže ja 30€ denne minimálne potrebujem len na stravu. A kde je potom ostatné? Lebo vždy súaj iné výdavky. Takže ide sa počítať:
30€ krát 31 dní v mesiaci je 930€ iba strava.
120€ musím platiť takžw už sme na 1050€ s tým že som ešte nič iné nezaplatil, nekúpil.
Semtam dám kredit na električenku. Aj to ke cca 10-20€ takže už sme na 1070€
Kredit na mobil ak dám aspoň za 5€ tak sme už na 1075€
A ešte kde sú zábavy? Kino? Vstupenky na rôzne podujatia keďže ja rád žijem spoločensky… Semtam investícia do bicikla, semtam nejaké oblečenie čo sa opotrebuje, prací prášok, mydlo, saponát, toaletný papier, vreckovky… To som napísal len k žitiu potrebných minimum vecí. Kde sú ešte lieky? Hajajaj. Ja by som musel mať aspoň 2000€ príjem aby mi na všetko stačilo. A to v žiadnom nízkokvalifikovanom zamestnaní nedajú.
@anonym_e862c8 už prišlaaaaaa, počúvaj to som spal po nočnej, idem do druhej nočnej, a iba cestou na stanicu som si dal zabaliť kebab a cesnakový lángoš 6,60€, na stanici v trafike malá cola, a kopec sladkostí 7,70€ vo vlaku hodujem, a potom v Bratislave cestou kúpim velkú colu a jedlo čo beriem do práce. Čo znamená že iba som došiel z domu na vlak a už som minul 14,30€. V Bratislave keď si nakúpim jedlo do robotya velkú colu, to bude minimálne 5€ a ešte po šochte chodím raňajkovať na pumpu takže ja 30€ denne minimálne potrebujem len na stravu. A kde je potom ostatné? Lebo vždy súaj iné výdavky. Takže ide sa počítať:
120€ musím platiť takžw už sme na 1050€ s tým že som ešte nič iné nezaplatil, nekúpil.
A ešte kde sú zábavy? Kino? Vstupenky na rôzne podujatia keďže ja rád žijem spoločensky… Semtam investícia do bicikla, semtam nejaké oblečenie čo sa opotrebuje, prací prášok, mydlo, saponát, toaletný papier, vreckovky… To som napísal len k žitiu potrebných minimum vecí. Kde sú ešte lieky? Hajajaj. Ja by som musel mať aspoň 2000€ príjem aby mi na všetko stačilo. A to v žiadnom nízkokvalifikovanom zamestnaní nedajú.
@unbeholfen My miname na jedlo fakt veľa, ale teda ty preješ za mesiac viac ako my traja. Ty sa doslova prežieraš,ale v konečnom dôsledku je to tvoja vec.
@unbeholfen nezabudni o 3 dni v inej téme fňukať o chudobe, nech ťa polovica poľutuje a druhá má chuť kopnúť do riti.
@unbeholfen normálnemu človeku stačí na médiax strava za 300e..
@unbeholfen My miname na jedlo fakt veľa, ale teda ty preješ za mesiac viac ako my traja. Ty sa doslova prežieraš,ale v konečnom dôsledku je to tvoja vec.
@lenkasarka on sa neprežiera. On nevie čo je šetrenie a stravovanie sa doma.. normálny človek si doma uvarí aj na 2-3dni. Tuto pánko si ide dať ranajky na predraženú pumpu
@lenkasarka on sa neprežiera. On nevie čo je šetrenie a stravovanie sa doma.. normálny človek si doma uvarí aj na 2-3dni. Tuto pánko si ide dať ranajky na predraženú pumpu
@anonym_db53e7 Ale prežiera. Tak on si žije štýlom dnes hojno, zajtra ..
@unbeholfen normálnemu človeku stačí na médiax strava za 300e..
@anonym_c227ab achválne spravme taký experiment. Vyhradím si hneď teraz 300€ na jedlo. A som zvedavý do akého dátumu mi to vydrží. Toto ma dosť zaujíma.
@anonym_db53e7 a tak kde inde sa dá najesť v Bratislave na trase Nové Mesto - Vinohrady o 4:50 ráno? Keď viete aj iné ako pumpa, povedzte. Som za.
@anonym_db53e7 a tak kde inde sa dá najesť v Bratislave na trase Nové Mesto - Vinohrady o 4:50 ráno? Keď viete aj iné ako pumpa, povedzte. Som za.
@unbeholfen urob. Nákup deň pred a nachystaj si jedli na ďalší so sebou..
A za tú reláciu je aj honorár. Zoberte to logicky. Preto sa tam hlásia kadejaké socky lebo pracujúci človek ani nemá čast tam ísť účinkovať. Musel by si zobrať voľno. Takže väčšinou nezamestnaní a ešte sa im hodí aj nejaký peniaz na vyše od TV.
Ja by som šiel účinkovať (niekto sa pýtal, len sme odbočili od témy) ale zase zvyšok rodiny by nesúhlasil. Ja by som musel do farmy či ruže kde idem sám za seba. V mama ožeň ťahajú do toho aj rodinu a oni by nešli.
@unbeholfen naposledy ti poradím. V lidl majú mrazené žemle 10 v balení za pár drobnych. Kúpiš si paradajky, papriku, uhorky, šunku, alebo salamu, syr čo máš rad. Vecer si upeč správ si obložené žemle ráno vyberies z chladničky a ušetril si kopec eur za tie bludy čo kupuješ.resp spravíš si podľa potreby kedy ideš do prace. Viem,že úplne zbytočne som tu zas drala písmena, ale toto je posledné čo ti píšem. Necuduj sa, že ľuďom lezies na nervy. Ja ťa ani nepoznám a svojim fnukanim mi lezieš na nervy. Hlavne preto,že mnoho z nás ti radilo a ty si si ani jedinu radu nevzal k srdcu. Ja som už nad tebou zlomila palicu.
No, pozrel som si to (ako správna socka na verejnej wifine zadarmo na hlavnej stanici v čakárni) a úplne sa to zmenilo. Staré bolo také viac ľudové. Boli tam všelijakí jednoduchší ľudia. Na čo ide napr. úspešná a atraktívna podnikateľka do takej relácie? A inák všetky ženy čo sú tam, by si raz dva našli mužov aj bežným spôsobom.
@unbeholfen naposledy ti poradím. V lidl majú mrazené žemle 10 v balení za pár drobnych. Kúpiš si paradajky, papriku, uhorky, šunku, alebo salamu, syr čo máš rad. Vecer si upeč správ si obložené žemle ráno vyberies z chladničky a ušetril si kopec eur za tie bludy čo kupuješ.resp spravíš si podľa potreby kedy ideš do prace. Viem,že úplne zbytočne som tu zas drala písmena, ale toto je posledné čo ti píšem. Necuduj sa, že ľuďom lezies na nervy. Ja ťa ani nepoznám a svojim fnukanim mi lezieš na nervy. Hlavne preto,že mnoho z nás ti radilo a ty si si ani jedinu radu nevzal k srdcu. Ja som už nad tebou zlomila palicu.
@lenkasarka v Lidl majú veľa lacných vecí, je tým známy.
@unbeholfen a aky potom mas mesacny prijem ked tolko das na stravu? neviete ti niekto z rodiny s kym byvas pomct s chystanim stravy doma aby si usetril ?
@unbeholfen a aky potom mas mesacny prijem ked tolko das na stravu? neviete ti niekto z rodiny s kym byvas pomct s chystanim stravy doma aby si usetril ?
@anonym_abe4a5 už chceli, ale z ich hľadiska som nenapraviteľný. Mne to viac vyhovuje cestou sa najesť že proste praktickosť, lebo keby som doma varil tak kolko by som si musel ukrojiť zo spánku? Obliecť sa, ísť do obchodu, a práve tie Lidl, Kaufland mám najďalej, výstať rad, priniesť nákup, uvariť to, umyť riad. A takto si dlhšie pospím, cestou na vlak si kúpim niečo “ready to eat” a vo vlaku kým sa presúvam, sa najem, a do roboty už idem najedený. Naspäť detto. Cestou kúpim raňajky, vo vlaku zjem, a domov už prídem na jedený. Je to praktické, len drahé. Keby som si na to zarobil bolo by to v poriadku, lenže zarábam minimálnu mzdu + invalidný, to je slabá tisícka takže logicky (matematicky) to ani nemôže vychádzať.
Keby som bol ako tá trénerka spinningu z relácie tak by som mohol jedávať po staničných bufetoch a pumpách.
Ona má tri podnikania. To ste vedeli? Určite veľa zarobí. Dig a ludia ešte platia za to aby sa mohli bicyklovať v miestnosti.
Influencerovať som aj ja skúšal ale prestalo ma to baviť. Za prvé nemal som už čo filmuvat, a za druhé jak sa s tým dá zarábať. Len som nahrával hore videá po internetoch a nič. A hentá z Levíc čo je tam so sesternicú tá to robí.
@anonym_c227ab achválne spravme taký experiment. Vyhradím si hneď teraz 300€ na jedlo. A som zvedavý do akého dátumu mi to vydrží. Toto ma dosť zaujíma.
@unbeholfen prečo každú tému na tomto fóre zasieraš svojimi idiotskými problémami? Koho zaujíma v téme o reality show ako ty si neschopný hospodáriť?
Prihlás sa do Mama ožeň ma, nech celé Slovensko vidí, čo si ty za exota. Teba určite zoberú, také niečo tam ešte nemali.
@unbeholfen prečo každú tému na tomto fóre zasieraš svojimi idiotskými problémami? Koho zaujíma v téme o reality show ako ty si neschopný hospodáriť?
Prihlás sa do Mama ožeň ma, nech celé Slovensko vidí, čo si ty za exota. Teba určite zoberú, také niečo tam ešte nemali.
@anonym_e862c8 však už sa bavím o show, ani som si nevšimol kedy sme sa začali baviť o mne. Zatial som pozrel prvú časť z toho nového. To staré mám napozerané. Mňa to veľmi bavilo. Kto si pamätá ešte to staré? Poviem vám ktorá žena sa mi odtiaľ páčila. Tá rómka maďarskej národnosti z Lučenca. Už nepamätám krstné meno ale priezvisko mala Rubintová a spomínala papeky (to sú halúzky v jej nárečí) a že sa u toho muža cítila ako u babky na dedine.
Našiel som si ju na sociálnej sieti ale neodpísala. A ešte tam bol jeden zo Serede taký elektrikár (to je blízko pri nás) a on mal svoje “pátečky” to si pamätáte?

ááá tak bavilo ma to, ale už okrem STV a LUX nič na anténe neni voľne chytateľné, a tieto show robia len súkromné TV.