icon

Kde a kedy sledovať reláciu Mama ožeň ma?

9. mar 2026

Ahojte, prosím ako často bude v telke a kedy relácia Mama ožeň ma? Ja to neviem nikde nájsť a chatgpt je volaka posunutá včase dozadu 🙈 poprípade dá sa to pozerať aj niekde inde bez reklám ? Ďakujem

Strana
z3
anonym_e862c8
22. mar 2026

Ženy čo hovoríte na toho Mojsejovho nemanželského syna?

unbeholfen
22. mar 2026

Ktorá časť je momentálne? Ja viem o dvoch epizódach. Tretia bude v pondelok že?

anonym_db53e7
22. mar 2026
@anonym_e862c8

Ženy čo hovoríte na toho Mojsejovho nemanželského syna?

@anonym_e862c8 videla som už aj tretiu časť a za mňa taký nesympaticky a nevie sa vôbec k ženám správať a keď mu tie 3 povedali svoj názor že sa im nepáčilo jeho vyjadrenie tak sa bol sťažovať mamičke

unbeholfen
23. mar 2026
@anonym_db53e7

@anonym_e862c8 videla som už aj tretiu časť a za mňa taký nesympaticky a nevie sa vôbec k ženám správať a keď mu tie 3 povedali svoj názor že sa im nepáčilo jeho vyjadrenie tak sa bol sťažovať mamičke

@anonym_db53e7 kedy to bolo? To až pondelok dávajú. Niečo mi ušlo?

anonym_db53e7
23. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_db53e7 kedy to bolo? To až pondelok dávajú. Niečo mi ušlo?

@unbeholfen možno keby si viac šetril a neprežieral sa tak by si si vedel aj zaplatiť jojplay a videl by si rovnako skôr ako ja..

unbeholfen
23. mar 2026
@anonym_db53e7

@unbeholfen možno keby si viac šetril a neprežieral sa tak by si si vedel aj zaplatiť jojplay a videl by si rovnako skôr ako ja..

@anonym_db53e7 aaaale já čo musím na verejných wifinách ondiť lebo nemám kredit? Chudoba je.

anonym_e862c8
23. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_db53e7 aaaale já čo musím na verejných wifinách ondiť lebo nemám kredit? Chudoba je.

@unbeholfen chudoba? Hehe ty este len zistis co je chudoba
https://www.aktuality.sk/clanok/qQmFlQv/hroziva...

unbeholfen
23. mar 2026
@anonym_e862c8

@anonym_e862c8 more díky za článek, ale ja robím Bratislave. Ale hentam som strávil vela rokov. Na hentej vrátnici som též robil (modrá šípka), potom na ľavo tá budova bola topka lebo tam boli gastroprevádzky (zelená šípka) tam som chodil žrávať, a vždy som si to užíval, fuuuu taaak sa tam dalo nažrat, tolko dobrót čo tam bolo jaaaaj, miloval som tam chodiť. A na pravo som robil s cigánmi (červená šípka) to je najstaršia časť, tam to celé začínalo. Tam ma prvý krát vydierali cigáni čo ma vtedy zatiahli do prúserov okolo 40000 korún (vtedy ešte boli koruny).

unbeholfen
23. mar 2026
@anonym_e862c8

@anonym_e862c8 A na tejto autobusovej stanici v priemyselnej časti mesta som zvykol nazbierať zálohované flašky a plechovky aj za 3-4€ keď som nemal peniaze… Toto bol istý zdroj peňazí aj pre žobrákov. Takže ako v článku spomenuli že kolko “aj” upratovačiek, kuchárok, strážnikov, šoferov, živila tá fabrika, tak si predstavte že už tam nebudú pri fajronte čakať na autobus stovky ludí čo tie zalohovateľné plechovečky zahodia, takže aj my žobráci prídeme o jeden zlatý dol. Už nám ostane len mestská stanica (tam je autobusová aj vlaková spolu) a nemocnica kde je velký pohyb ludí keďže patrí medzi tie najväčšie. Iné doly už nemáme. Už len velké podujatia, ale to sú jednorázovky. Na tomto priemyselnom parku profitovali aj socky ako ja.

unbeholfen
23. mar 2026

No dobre, už je dosť hodín, už odvysielali mamičku ožeň ma, a konečne si to môžu pozrieť aj neplatiaci žobráci na jojplay čo sú tam zadarmo…

Však už aj ja len na jojplay môžem pozerať lebo v televízore je už len STV a LUX. Iné tam zadarmo cez klasické vysielanie cez anténu nieje. Len ja mám tú zadarmo verziu.

anonym_e862c8
23. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_e862c8 more díky za článek, ale ja robím Bratislave. Ale hentam som strávil vela rokov. Na hentej vrátnici som též robil (modrá šípka), potom na ľavo tá budova bola topka lebo tam boli gastroprevádzky (zelená šípka) tam som chodil žrávať, a vždy som si to užíval, fuuuu taaak sa tam dalo nažrat, tolko dobrót čo tam bolo jaaaaj, miloval som tam chodiť. A na pravo som robil s cigánmi (červená šípka) to je najstaršia časť, tam to celé začínalo. Tam ma prvý krát vydierali cigáni čo ma vtedy zatiahli do prúserov okolo 40000 korún (vtedy ešte boli koruny).

@unbeholfen to je jedno ty zobrak, kde pracujes, ked ta vyhodia v Bratislave tak v Galante si uz ani neskrtnes.

anonym_e862c8
23. mar 2026
unbeholfen
23. mar 2026

Podobá sa na Mojseja jeden tam. A je mu to rodina či neni?

unbeholfen
24. mar 2026

Hovorí sa že trpezlivosť ruže prináša. Tak si počkám až to odvysiela televízia, a potom to už bude aj na jojplay zadarmo. Takže aj chudobní sa dočkajú len neskôr. Tak 3 epizódy som videl, už tam svieti 4-tá ale tú nejde spustiť, chce to penáze.

A teraz vám povim jennu vec celkem dúležitú: Videli ste všetci tretiu epizódu tak pri konci zhruba? V tej Banskej Bystrici čo jak Mojsej je? Tam povedal že sa mu páčia štíhle a pekné baby, a tučné nie. A jak sa všetky 3 urazili aj napriek tomu že niesu tučné. Ale hlavné že ženy si klidne kade tade vyprávajú že nemajú radi tučných mužov a to má byť akože v pohode.

anonym_e862c8
24. mar 2026
@unbeholfen

Hovorí sa že trpezlivosť ruže prináša. Tak si počkám až to odvysiela televízia, a potom to už bude aj na jojplay zadarmo. Takže aj chudobní sa dočkajú len neskôr. Tak 3 epizódy som videl, už tam svieti 4-tá ale tú nejde spustiť, chce to penáze.

A teraz vám povim jennu vec celkem dúležitú: Videli ste všetci tretiu epizódu tak pri konci zhruba? V tej Banskej Bystrici čo jak Mojsej je? Tam povedal že sa mu páčia štíhle a pekné baby, a tučné nie. A jak sa všetky 3 urazili aj napriek tomu že niesu tučné. Ale hlavné že ženy si klidne kade tade vyprávajú že nemajú radi tučných mužov a to má byť akože v pohode.

@unbeholfen si tucny aj skaredy. Prihlas sa tam, nech ta baby daju do obrazu.

unbeholfen
24. mar 2026

Ale hlavné že baby boli urazené len tým že chlapík povedal že nemá rád tučné ženy. Nepovedal konkrétne na ne že sú tučné, ani škaredé. Iba tolko povedal že sa obával že prídu tučné škraty. Tie baby sú pekné aj mne sa páčia. Tá Heidi sa mi najviac páči ale aj tá atlétka a tá bruneta sú zlaté a bral by som ich.

anonym_e862c8
25. mar 2026
@unbeholfen

Ale hlavné že baby boli urazené len tým že chlapík povedal že nemá rád tučné ženy. Nepovedal konkrétne na ne že sú tučné, ani škaredé. Iba tolko povedal že sa obával že prídu tučné škraty. Tie baby sú pekné aj mne sa páčia. Tá Heidi sa mi najviac páči ale aj tá atlétka a tá bruneta sú zlaté a bral by som ich.

@unbeholfen nie je podstatne ktore by si ty bral, podstatne by bolo ci aspon jedna z nich by brala teba 😂

unbeholfen
25. mar 2026
@anonym_e862c8

@unbeholfen nie je podstatne ktore by si ty bral, podstatne by bolo ci aspon jedna z nich by brala teba 😂

@anonym_e862c8 však to že čo by som z tej relácie mal? Viete ako by som zhruba dopadol? Pamätáte si ešte zo starej série toho Miška zo Spišskej Nivej Vsi? Na joj play (ide to aj ako webstránka netreba aplikáciu) je to k nahliadnutiu. Kto nevidel nech si to pozrie. Tam ho tie baby úplne sundali, bol to taký trtko (čo aj baby neraz povedali) a tak ho sundali že aj jeho sestra plakala.

unbeholfen
25. mar 2026

Napríklad tu sú ochutnávky tohto som mal na mysli:

https://www.youtube.com/watch?v=ESMPEgJ6eok
anonym_e862c8
26. mar 2026
@unbeholfen

@anonym_e862c8 však to že čo by som z tej relácie mal? Viete ako by som zhruba dopadol? Pamätáte si ešte zo starej série toho Miška zo Spišskej Nivej Vsi? Na joj play (ide to aj ako webstránka netreba aplikáciu) je to k nahliadnutiu. Kto nevidel nech si to pozrie. Tam ho tie baby úplne sundali, bol to taký trtko (čo aj baby neraz povedali) a tak ho sundali že aj jeho sestra plakala.

@unbeholfen ty si este aj tie mena pleties, nie si schopny nikoho ani spravne pomenovat

Strana
z3