icon

Kde a kedy sledovať reláciu Mama ožeň ma?

Včera o 21:12

Ahojte, prosím ako často bude v telke a kedy relácia Mama ožeň ma? Ja to neviem nikde nájsť a chatgpt je volaka posunutá včase dozadu 🙈 poprípade dá sa to pozerať aj niekde inde bez reklám ? Ďakujem

ivik4
Včera o 21:14

Teraz to skoncilo na jojke

autor
Včera o 21:15
@ivik4

Teraz to skoncilo na jojke

@ivik4 áno viem kukala som, ale neviem kedy ma byt ďalšia

oliverceky
Včera o 21:16
@anonym_autor

@ivik4 áno viem kukala som, ale neviem kedy ma byt ďalšia

@anonym_autor asi každý pondelok

patka06
Včera o 21:16

Každý pondelok večer, je aj na Joj play - len s krátkou reklamou

anonym_f0f66c
Včera o 21:18

Akože aký máte názor? tá relácia bola niečo strašné 😅

patka06
Včera o 21:20
@anonym_f0f66c

@anonym_f0f66c Nevidela som, ani nebudem vidieť. Už upútavka, bola strašná

vandica
Včera o 21:26
@anonym_f0f66c

@anonym_f0f66c ja som odporca takýchto primitívnych reality show. Nikdy som to nevidela ani keď to kedysi dávno chodilo. Ale v ukážkach má ,,upútal" ten dlhovlasy, tak som to chvíľu pozerala, a akože 🫣 To je des...
Ale mám otázku, ten holohlavy, niekde som ho už videla, nehral niekde, alebo náhodou v bez servítky nebol kedysi?

jeltica
Včera o 21:29

Na toto som sa tesila, odkedy som videla prvu uputavku, len som sa este k tomu nedostala 😂

anonym_101286
Včera o 21:30

ja som nadsena, nemyslela som, ze si udrzia rovnaku humornu uroven, ako mali pred rokmi, dobre sme sa nasmiali

anonym_f0f66c
Včera o 21:35
@anonym_101286

ja som nadsena, nemyslela som, ze si udrzia rovnaku humornu uroven, ako mali pred rokmi, dobre sme sa nasmiali

@anonym_101286 akože relácia vtipná, ale postupne to prešlo do fakt silného pocitu prenesenej hanby... ale tak tipujem že väčšina žien si išla iba nabrať sledovateľov na sociálne siete

anonym_7e30a6
Včera o 21:47

Mnohí účastníci z relácie mama ožeň ma sa stali v čase odvysielania obeťami posmechu a zostali virálnymi i takto po mnohých rokoch. Jedná sa napr. o "Tonko", ktorý sa síce do mama ožeň ma prihlásil, ale nakoniec pôsobil v Extrémnych rodinách. V Mama ožeň ma pôsobil aj "DJ Andrej". A ďalší taký skvostný adept bol Tibor - "Jiadjo". Až na Tonka, ktorý trpel detskou mozgovou obrnou, tí ďalší boli slušne povedané "cez Košice".

anonym_5c36a7
Dnes o 04:27

@anonym_autor a to niekto aj dobrovoľne pozerá?

unbeholfen
Dnes o 04:30

Dávajú staré časti? Reprízujú? Alebo to je teraz nové? Cez anténu už nechytám ani JOJ, už aj tí stade odišli, podobne ako pred rokmi Markíza, takže ani Ružu pre nevestu a Love Island, nemám prehlad kedy ako chodia. Farmu som nepozerával. Extrémne rodiny si pamätám tiež. Ale už sa mi to pletie v čom kto bol. Kleopatra z Turca a pod.

terezia74
Dnes o 05:44

Ja sa nečudujem že ako národ sme tam, kde sme, keď nám televízia v hlavnom vysielacom čase servíruje takéto programy a aj Ruža pre nevestu. Smiať sa na jednoduchosti a hlúposti človeka, kvôli sledovanosti? Nepozerám

unbeholfen
Dnes o 06:14

Mne viacerí hovorili nech tam idem skúsiť sa zoznámiť. Tam sa nedá zoznámiť reálne. Televízia si určuje scenár, že čo sa má diať a také.

anonym_49f4ed
Dnes o 06:19
@terezia74

Ja sa nečudujem že ako národ sme tam, kde sme, keď nám televízia v hlavnom vysielacom čase servíruje takéto programy a aj Ruža pre nevestu. Smiať sa na jednoduchosti a hlúposti človeka, kvôli sledovanosti? Nepozerám

@terezia74 ale komentujes 🫣 takze uroven mas taku istu

unbeholfen
Dnes o 06:22

Mne sa všetky tie relácie páčili. Škoda že už joj neni na anténe voľne vysielaná. Pozerával som obe série mama ožeň ma. Aj reprízy.

autor
Dnes o 06:57
@unbeholfen

Dávajú staré časti? Reprízujú? Alebo to je teraz nové? Cez anténu už nechytám ani JOJ, už aj tí stade odišli, podobne ako pred rokmi Markíza, takže ani Ružu pre nevestu a Love Island, nemám prehlad kedy ako chodia. Farmu som nepozerával. Extrémne rodiny si pamätám tiež. Ale už sa mi to pletie v čom kto bol. Kleopatra z Turca a pod.

@unbeholfen nove časti su 😁

anonym_35af4d
Dnes o 07:13

Nebudem sa tu hrat na “nikdy take nepozeram” ako niektore 😂 a rovno poviem, ze zo zvedavosti som si to preklikala. Ano, uroven uboha, ale mna teda velmi pobavili tie komentare Hudaka myslim, ci kto to komentuje. To je tak paradne ironicke.

anonym_4f000e
Dnes o 08:20
@anonym_35af4d

Nebudem sa tu hrat na “nikdy take nepozeram” ako niektore 😂 a rovno poviem, ze zo zvedavosti som si to preklikala. Ano, uroven uboha, ale mna teda velmi pobavili tie komentare Hudaka myslim, ci kto to komentuje. To je tak paradne ironicke.

@anonym_35af4d áno koomentuje Hudák.
tiež sme pozerali a smiali sa. Zas to bola normálne vzorka bežných ľudí. Po iné roky boli väčšie individua.
Najlepšia bola fešanda kdesi od Levíc spolu so sesternicou. Tie čakajú asi nejakého Ahmeda zo Saudskej čo vlastní zopár vrtov. A samozrejme sa so všetkým čo vlastní aj s mladými dámami podelí.

anonym_85a292
Dnes o 08:59
@anonym_7e30a6

Mnohí účastníci z relácie mama ožeň ma sa stali v čase odvysielania obeťami posmechu a zostali virálnymi i takto po mnohých rokoch. Jedná sa napr. o "Tonko", ktorý sa síce do mama ožeň ma prihlásil, ale nakoniec pôsobil v Extrémnych rodinách. V Mama ožeň ma pôsobil aj "DJ Andrej". A ďalší taký skvostný adept bol Tibor - "Jiadjo". Až na Tonka, ktorý trpel detskou mozgovou obrnou, tí ďalší boli slušne povedané "cez Košice".

@anonym_7e30a6 netrpel detskou mozgovou obrnou, jeho mama v jednej z častí spomínala, že od malička bol normálny, potom dostal zápal mozgových blán a po jeho prekovaní zostal "takýto".

anonym_723b65
Dnes o 09:04

neviete ako sa vola na IG tá influencerka čo čaká na chlapa ktorý ju bude živiť?😂

anonym_db53e7
Dnes o 09:14
@anonym_723b65

neviete ako sa vola na IG tá influencerka čo čaká na chlapa ktorý ju bude živiť?😂

@anonym_723b65

anonym_2b33e6
Dnes o 09:22

Primitivna relacia pre takych istych divakov.

viktoriaandrascik
Dnes o 09:55
@anonym_db53e7

@anonym_723b65

@anonym_db53e7 Ďakujem

liusa82
Dnes o 13:14

ja som to chvilku vydržala pozerať.Možno pol hodinku a musela som to prepnuť😃 volakedy 10,15 rokov dozadu ja neviem viac som sa na tom zabavila keď tento formát vysielali.Teraz mi to príde normálne trápne ale vtedy som aj ja mala 20 plus.Ale je to aj tým, že vtedy tam boli vzhladovo normálne ženské.Dneska samá umelá kačica a napuchlina to nemyslím len túto reláciu. všeobecne .No neboli tam zas všetky také pár sa ich našlo normálnych vzhladovo ale aj tak ja už to nepozerám fakt mi stačila tá chvilka