icon

Kde nájsť online českú romantickú komédiu Ženy a život?

simona_racz
Včera o 21:11

Kde si viem pustiť tento film? Jedná sa o českú romantickú komédiu ženy a žuvot z roku 2022. Googlenie mi moc nepomohlo buď to tam nieje alebo samé nefunkčné linky. Vedel by niekto pomôcť?

anonym_360f24
Včera o 21:16

@simona_racz na Netflixe

chrobak7
Včera o 21:30

@simona_racz Tu si to môžeš stiahnuť, aj zadarmo, len zadarmo to potrvá nejakú pol hodinku.

https://fastshare.cloud/zeny-a-zivot-2022/s

simona_racz
autor
Včera o 21:40
@anonym_360f24

@simona_racz na Netflixe

@anonym_360f24 problém je že sa nedá jednorazovo si požičať film. Myslím také ako na Apple že si zaplatím 1-2€ a pozriem film. Všade sú len mesačné predplatné.

simona_racz
autor
Včera o 21:41
@chrobak7

@simona_racz Tu si to môžeš stiahnuť, aj zadarmo, len zadarmo to potrvá nejakú pol hodinku.

https://fastshare.cloud/zeny-a-zivot-2022/s

@chrobak7 ďakujem, to sa ti ako podarilo? Google mi to nenašiel a AI nemôže takéto veci radit. Veď to sú staré filmy, už to bolo aj v TV to by už kľudne mohlo byť zadarmo alebo v tej apple požičovni za pár centov.

chrobak7
Včera o 21:46
@simona_racz

@chrobak7 ďakujem, to sa ti ako podarilo? Google mi to nenašiel a AI nemôže takéto veci radit. Veď to sú staré filmy, už to bolo aj v TV to by už kľudne mohlo byť zadarmo alebo v tej apple požičovni za pár centov.

@simona_racz Ja keď hľadám film, tak idem:
1. NEtflix
2. bombuj.si
3. sledujserialy.sx
4. fastshare.cloud
5. potom až nastúpi Google

Z toho fastshare často ťahám filmy, ja tam mám predplatené dáta. Treba si vybrať takú verziu, čo má vysoké rozlíšenie, ale súbor nie je príliš veľký - tak do 1,5, max. 2 GB.

A Google nepozerá na darkweb stránkach, takže fastshare ani bombuj.si nenájde. Tam je trošku iný spôsob uloženia filmu.

simona_racz
autor
Včera o 21:52
@chrobak7

@simona_racz Ja keď hľadám film, tak idem:
1. NEtflix
2. bombuj.si
3. sledujserialy.sx
4. fastshare.cloud
5. potom až nastúpi Google

Z toho fastshare často ťahám filmy, ja tam mám predplatené dáta. Treba si vybrať takú verziu, čo má vysoké rozlíšenie, ale súbor nie je príliš veľký - tak do 1,5, max. 2 GB.

A Google nepozerá na darkweb stránkach, takže fastshare ani bombuj.si nenájde. Tam je trošku iný spôsob uloženia filmu.

@chrobak7 prerušuje mi sťahivanie 😒

niekto2hy
Včera o 22:05
@simona_racz

@simona_racz Niekto ti vypol Wifi?

chrobak7
Včera o 22:13
@simona_racz

@simona_racz do súkromnej správy som ti poslal prihlasovacie meno a heslo. Prihlás sa pod mojím kontom a stiahni si ten film.

Trebárs aj túto verziu:

https://fastshare.cloud/31983393/zeny-a-zivot-2...

Potom zmením heslo.

simona_racz
autor
Včera o 22:56

Ďakujem pekne počkaj ma prosím. Potom ti napíšem keď to mám. Stiahnem ina ten. Stačí mi menší súbor.

simona_racz
autor
Včera o 23:03

Kolko starostí pre jeden film… 🙄

chrobak7
Včera o 23:04
@simona_racz

Ďakujem pekne počkaj ma prosím. Potom ti napíšem keď to mám. Stiahnem ina ten. Stačí mi menší súbor.

@simona_racz Menší tam ani nie je. Ten 1.1 GB alebo 1,4, GB si stiahni.

simona_racz
autor
Včera o 23:08

Už je štvrťka dole 😏 držte palce. Idem zatial čítať fórum…