Kde nájsť verziu štátnej hymny?
?
A nechodila vždy po polnoci na stvs? Či už sj to stopli.
Takto, vypočula som si ju. Prídite mi, že predĺžená ruka Putina vykonala jeho vôľu oslabiť hrdosť nášho národa a vziať nám posledné kúsky identity a súdržnosti. Nová hymna neznie vôbec tak silno a hrdo a podľa mňa nás chcú len ako národ pochovať zaživa. Prepáčte za silné slová. Keď sa bude spisovať petícia za návrat našej pôvodnej hymny, pridám sa.
Deti moje, za mňa hrozné, rozťahane, ale zároveň všetko a naraz. Ženy vs chlapi. A ten záver 🤷🏻♀️
Nová hymna smrdí objednávkou z Ruska a nik ma nepresvedčí o opaku. Dámy a páni, mame tu návrat rokov minulých, držme si palce.
Mne ya hudobne celkom páči, ale bojkotujem ju ako takú kvôli celému pozadiu - vyhodené peniaze do luftu od vytretej zlej makovice Šimkovičovej - človeka, ktorý by v inom štáte čistil staničné hajzle, tak tu je ministerka; zloženú dezolátom Róžom, ktorý sa jasne vyjadril, že to nie je hymna pre každého- čo defacto popiera zmysel celej hymny ako súdržnej piesni národa...
@annm81 kliatim bacu …. skoro som si cvrkla. Toto je prva vec, co ma v nivom roku rozosmiala.
Mne tam chýba drumbla, cimbal a ozembuch, takto je to málo slovenské a tým pádom moje vlastnenectvo nevzrastlo ani o 0,5% 🤣
Za tie peniaze tam uz ale mohli zakomponovat aj zvucku z Pacha hybskeho zbojnika.
@tetapetra akože bez srandy, v iných časoch a v inom kontexte by mi úprava hymny nevadila. Ale ako táto úprava korešponduje s textom hymny, ktorý je snáď nositeľom myšlienky, mottom? Text burcujúci k povstaniu, tak my ešte spomalime tempo, aby z toho bola uspávanka. A aby tú výzvu nebolo počuť, prehlušíme ju masívnou stenou zvukov... keby som chcela byť konšpirátor, tak poviem, že presne to bolo zámerom.

ako kde však ju už hrali v telke... na jednotke