icon

Kde pozrieť film Star Wars Mandalorian po kinách?

nepodarok
Dnes o 07:01

Kde sa dá pozrieť film ktorý práve doznel v kinách? Ide o Star Wars Mandalorian a Grogu. Všade som ho zmeškal. Už bude len 2x s dabingom ale vtedy práve robím. Voľno mám v tie dni keď to je s titulkami. Neni nejaké onlkne kino kde by som to vedel pozrieť? Alebo nejaká požičovňa filmov? Keď je to raz nadabované tak musí byť možnosť niekde kuk.

nepodarok
autor
Dnes o 07:08

Alebo či sa nedá také v cinemaxe dohodnúť že ak som jediný divák (čo sa zvyklo stať) nech dajú verziu s dabingom (kludne aj za príplatok) lebo premietajú už len dnes ale má byť s titulkami, ale v pondelok a stredu má byť s dabingom a práve vtedy robím. Utorok keď mám voľno je zase s titulkami. A potom koniec už to nikde nedávajú. Všade som zmeškal.

anonym_55dc17
Dnes o 07:31
@nepodarok

Alebo či sa nedá také v cinemaxe dohodnúť že ak som jediný divák (čo sa zvyklo stať) nech dajú verziu s dabingom (kludne aj za príplatok) lebo premietajú už len dnes ale má byť s titulkami, ale v pondelok a stredu má byť s dabingom a práve vtedy robím. Utorok keď mám voľno je zase s titulkami. A potom koniec už to nikde nedávajú. Všade som zmeškal.

@nepodarok a to su titulky taky problem? ved vies citat...

anonym_cc3f29
Dnes o 07:38

Čoskoro by mal byť na Disney+, myslím, že 21.7. som čítala

anonym_73db0a
Dnes o 07:50

Ak túžim vidieť ten film veľmi a iná možnosť nie je idem na neho aj s titulkami. Riešiš tu vždy hovadiny, vypisuješ o simkartách, tak snáď nejaké titulky nebudú problém. Aspoň to budeš mať originál.

anonym_7a8e9e
Dnes o 08:40

@nepodarok veď si to pozri na internete, prehraj to, bombuj atď. niekde to určite bude

januska12323
Dnes o 09:27

Pozri si to s titulkami a keď bude na nete neskôr pozrieš s dabingom. Mať tvoje problémy 🙄

anonym_6a4f1d
Dnes o 09:30

zaplať si Disney+ a pozrieš v kľude doma kedy budeš chcieť

nepodarok
autor
Dnes o 10:04
@anonym_cc3f29

Čoskoro by mal byť na Disney+, myslím, že 21.7. som čítala

@anonym_cc3f29 presnejšie info nemáš? Túto platformu nepoznám. Je to aplikácia ako magio, netflix, voyo?

nepodarok
autor
Dnes o 10:06
@anonym_55dc17

@nepodarok a to su titulky taky problem? ved vies citat...

@anonym_55dc17 lebo s dabingom je to pohodlnejšie, lebo ak čítam neužijem si film. Keď existuje nadabovaná verzia tak rád by som to videl.

nepodarok
autor
Dnes o 10:08
@anonym_73db0a

Ak túžim vidieť ten film veľmi a iná možnosť nie je idem na neho aj s titulkami. Riešiš tu vždy hovadiny, vypisuješ o simkartách, tak snáď nejaké titulky nebudú problém. Aspoň to budeš mať originál.

@anonym_73db0a niesu to hovadiny, prečo by som si nemohol pozrieť film s debingom keď existuje. Keď to dohrá v kinách, tak sa objaví niekde v požičovniach, len nemám moc prehlad v takýchto aplikáciách keďže potrebujem to len občas, jednorázovo. Otázka znie kde bude ten film keď v kinách dohral. Musia byť nejaké platgormy kde si to pozriem.

nepodarok
autor
Dnes o 10:09
@anonym_7a8e9e

@nepodarok veď si to pozri na internete, prehraj to, bombuj atď. niekde to určite bude

@anonym_7a8e9e tam málokedy nájdem to čo hladám a väčšinou to nefunguje.

nepodarok
autor
Dnes o 10:10
@anonym_6a4f1d

zaplať si Disney+ a pozrieš v kľude doma kedy budeš chcieť

@anonym_6a4f1d dá sa to na mobile? Jednorázovo si zakúpiť film?

anonym_ff2e23
Dnes o 10:41

@nepodarok pozri na stremio, len musis vyzistit, ci tam je aj dabing
https://www.strem.io/s/movie/star-wars-the-mand...

nepodarok
autor
Dnes o 10:48

No narychtoval som ten disney+ a tam sú všetký časte. Za mesác to pozrem šecko čo scem a potom zruším predplatné a vybaveno. Ďakujem tým dvom čo spomenuli ten disney+ dakujem vám velice pekne, len ten grogový ešte neni úplne hore iba tak částečne. Musím čakat na 21-ho že?

More pomohli ste mi, nemusím ísť do Bory Mall aspoň. Ušetrili ste mi cestu. Môžem ísť do Paty za kamoškú kerá sa mi páči a pozvala ma von.

pallacinka29
Dnes o 15:40
@nepodarok

No narychtoval som ten disney+ a tam sú všetký časte. Za mesác to pozrem šecko čo scem a potom zruším predplatné a vybaveno. Ďakujem tým dvom čo spomenuli ten disney+ dakujem vám velice pekne, len ten grogový ešte neni úplne hore iba tak částečne. Musím čakat na 21-ho že?

More pomohli ste mi, nemusím ísť do Bory Mall aspoň. Ušetrili ste mi cestu. Môžem ísť do Paty za kamoškú kerá sa mi páči a pozvala ma von.

@nepodarok Boze, Ty si sedlak...