Ktoré staršie telenovely stoja za pozretie?
Ktoré z tých starších telenoviel boli dobre? Ktoré ste radi pozerali? Dajú sa niekde pozerať po slovensky? Dakujem 🙂 chcem si niečo pozrieť po 100 rokoch
ja som rada pozerala sladkú valentínu
Mne sa pacila Laska nezomiera, nenasla som ju v slovencine, by som si aj ja pozrela. Bola z poslednych, co davala joj plus.
@anonym_autor ficala som na: Divoky anjel, Ked budes moja, Skryta vasen, a tak pomenej aj na Medzi laskou a nenavistou, Sladka Valentina
Minule som natrafila na Rosalindu, ženy ja by som tie telenovely 2x nepozrela. Jedine Kráľa dobytka som videla viac krát.
No mne neskutocne Ked budes moja.. a Ciganky sa pacili :D A to su asi aj jedine.. tie ostatne mi dost prisli uz take upistane a prilis :D ale tieto som uplne zrala... mne aj divoky anjel isiel na nervy
Rosalinda 😁 a mala som rada aj Zoberiem si túto ženu ale to dávali na Maďaroch
toto veru nie, to sú strašné omáčky. Skús radšej Cudzinku alebo The Crown alebo Bridgerton,
toto veru nie, to sú strašné omáčky. Skús radšej Cudzinku alebo The Crown alebo Bridgerton,
@anonym_437f49 ale ona chce asi nejake retro, ked sa na tieto pyta :D
Cennet, Feriha
Tuzba tela - najlepsia telenovela 😃
No uz su to veru roky ale mne sa pacila Rosalinda, Divoky Anjel, Ked budes moja, na poslednej menovanej sme riadne ficali 🙂
@petamich Keď budeš moja je best of the best 👌
Nedávno som videla zopár ukážok z Esmeraldy a dnes len vidno aká je to konina a aký je hlavný hrdina "toxic", súčasná žena ktorá pozná svoju hodnotu by ho už nikdy nezobrala naspäť
@anonym_autor Rosalinda, Esmeralda, Keď budeš moja, Divoky Anjel,... Mne sa aj Sultán Sulejman páčil.
Ja som rada pozerala Divoký anjel a Kachorra, myslím, že obe sa dajú nájsť na you tube, ale po česky.
@petamich Keď budeš moja je best of the best 👌
Nedávno som videla zopár ukážok z Esmeraldy a dnes len vidno aká je to konina a aký je hlavný hrdina "toxic", súčasná žena ktorá pozná svoju hodnotu by ho už nikdy nezobrala naspäť
@bomba36 presne 😆 keď občas pozriem z nostalgie, tak si klepem po čele, že toto fakt nie
A este mi napadla taka ta, ze boli bratia kovboji a chceli sa pomstit nejakej rodine, ta zasa mala tri dcery. Ale neviem ako sa to volalo.
Sladká Valentína, Cachorra, to som ešte tak sporadicky pozerala 😀 ale potom ako skončila Keď budeš moja už som nevidela asi žiadnu
A este mi napadla taka ta, ze boli bratia kovboji a chceli sa pomstit nejakej rodine, ta zasa mala tri dcery. Ale neviem ako sa to volalo.
@petamich Skrytá vášeň, na to sa dívala mama a brat 😀 Ja som mala rada Divokého anjela a Kráľ dobytka. Potom si spomínam ešte na jednu telenovelu ale neviem ako sa volala ale bola tam ženská postava myslím ze Manuela? A ona mala zhorenu tvar, doteraz si pamätám ako som sa toho bala
@petamich skrytá vasen
@petamich Skrytá vášeň, na to sa dívala mama a brat 😀 Ja som mala rada Divokého anjela a Kráľ dobytka. Potom si spomínam ešte na jednu telenovelu ale neviem ako sa volala ale bola tam ženská postava myslím ze Manuela? A ona mala zhorenu tvar, doteraz si pamätám ako som sa toho bala
@4stanka4 Divoky anjel to aj ja 🙂. Podla mna ta Manuela bola Manuela, oni boli dve Izabela a Manuela, jedna znetvorena.
Rany z lasky
Moja srdcovka boli Rebeli ❤️ Vždy, ako som prišla zo školy, tak hneď pred telku a pozerať 😅 Macocha to tiež patrilo medzi moje obľúbené, potom také ako Sladká Valentína, Daniela, Teresa. Naopak nikdy ma nebavili Keď budeš moja, Skrytá vášeň, Rosalinda, Esmeralda 😅

No uz su to veru roky ale mne sa pacila Rosalinda, Divoky Anjel, Ked budes moja, na poslednej menovanej sme riadne ficali 🙂