icon

Ktoré staršie telenovely stoja za pozretie?

Dnes o 13:21

Ktoré z tých starších telenoviel boli dobre? Ktoré ste radi pozerali? Dajú sa niekde pozerať po slovensky? Dakujem 🙂 chcem si niečo pozrieť po 100 rokoch

petamich
Dnes o 13:33

No uz su to veru roky ale mne sa pacila Rosalinda, Divoky Anjel, Ked budes moja, na poslednej menovanej sme riadne ficali 🙂

anonym_b023d9
Dnes o 13:35

ja som rada pozerala sladkú valentínu

oliviabb
Dnes o 13:39

Mne sa pacila Laska nezomiera, nenasla som ju v slovencine, by som si aj ja pozrela. Bola z poslednych, co davala joj plus.

anonym_3b0b01
Dnes o 13:43

@anonym_autor ficala som na: Divoky anjel, Ked budes moja, Skryta vasen, a tak pomenej aj na Medzi laskou a nenavistou, Sladka Valentina

jogy1984
Dnes o 13:47

Keď budeš moja

anonym_0764dd
Dnes o 13:52

Minule som natrafila na Rosalindu, ženy ja by som tie telenovely 2x nepozrela. Jedine Kráľa dobytka som videla viac krát.

koniarova
Dnes o 13:55

Keď budeš moja.

simca06022011
Dnes o 13:56

No mne neskutocne Ked budes moja.. a Ciganky sa pacili :D A to su asi aj jedine.. tie ostatne mi dost prisli uz take upistane a prilis :D ale tieto som uplne zrala... mne aj divoky anjel isiel na nervy

stellarstar
Dnes o 13:57

Rosalinda 😁 a mala som rada aj Zoberiem si túto ženu ale to dávali na Maďaroch

anonym_437f49
Dnes o 13:58

toto veru nie, to sú strašné omáčky. Skús radšej Cudzinku alebo The Crown alebo Bridgerton,

simca06022011
Dnes o 14:03
@anonym_437f49

toto veru nie, to sú strašné omáčky. Skús radšej Cudzinku alebo The Crown alebo Bridgerton,

@anonym_437f49 ale ona chce asi nejake retro, ked sa na tieto pyta :D

anonym_09471f
Dnes o 14:03

Cennet, Feriha

venom19
Dnes o 14:27

Ahoj, aj mne sa pacila skryta vasen a ked budes moja :D

anonym_b8662b
Dnes o 14:28

Tuzba tela - najlepsia telenovela 😃

bomba36
Dnes o 14:34
@petamich

No uz su to veru roky ale mne sa pacila Rosalinda, Divoky Anjel, Ked budes moja, na poslednej menovanej sme riadne ficali 🙂

@petamich Keď budeš moja je best of the best 👌
Nedávno som videla zopár ukážok z Esmeraldy a dnes len vidno aká je to konina a aký je hlavný hrdina "toxic", súčasná žena ktorá pozná svoju hodnotu by ho už nikdy nezobrala naspäť

ankare
Dnes o 14:44

@anonym_autor Rosalinda, Esmeralda, Keď budeš moja, Divoky Anjel,... Mne sa aj Sultán Sulejman páčil.

lucy_ms
Dnes o 14:46

Ja som rada pozerala Divoký anjel a Kachorra, myslím, že obe sa dajú nájsť na you tube, ale po česky.

petamich
Dnes o 14:52
@bomba36

@petamich Keď budeš moja je best of the best 👌
Nedávno som videla zopár ukážok z Esmeraldy a dnes len vidno aká je to konina a aký je hlavný hrdina "toxic", súčasná žena ktorá pozná svoju hodnotu by ho už nikdy nezobrala naspäť

@bomba36 presne 😆 keď občas pozriem z nostalgie, tak si klepem po čele, že toto fakt nie

petamich
Dnes o 14:53

A este mi napadla taka ta, ze boli bratia kovboji a chceli sa pomstit nejakej rodine, ta zasa mala tri dcery. Ale neviem ako sa to volalo.

jaja20
Dnes o 14:55

Sladká pomsta je dobrá, ale nie je to až také retro.

bomba36
Dnes o 15:02

Sladká Valentína, Cachorra, to som ešte tak sporadicky pozerala 😀 ale potom ako skončila Keď budeš moja už som nevidela asi žiadnu

4stanka4
Dnes o 15:12
@petamich

A este mi napadla taka ta, ze boli bratia kovboji a chceli sa pomstit nejakej rodine, ta zasa mala tri dcery. Ale neviem ako sa to volalo.

@petamich Skrytá vášeň, na to sa dívala mama a brat 😀 Ja som mala rada Divokého anjela a Kráľ dobytka. Potom si spomínam ešte na jednu telenovelu ale neviem ako sa volala ale bola tam ženská postava myslím ze Manuela? A ona mala zhorenu tvar, doteraz si pamätám ako som sa toho bala

klotildabazarik
Dnes o 15:13
@petamich

@petamich skrytá vasen

klotildabazarik
Dnes o 15:15

Rebeli😂 to som pozeravala

petamich
Dnes o 15:17
@4stanka4

@petamich Skrytá vášeň, na to sa dívala mama a brat 😀 Ja som mala rada Divokého anjela a Kráľ dobytka. Potom si spomínam ešte na jednu telenovelu ale neviem ako sa volala ale bola tam ženská postava myslím ze Manuela? A ona mala zhorenu tvar, doteraz si pamätám ako som sa toho bala

@4stanka4 Divoky anjel to aj ja 🙂. Podla mna ta Manuela bola Manuela, oni boli dve Izabela a Manuela, jedna znetvorena.

anonym_42118e
Dnes o 15:47

Rany z lasky

anonym_a1401b
Dnes o 16:32

Moja srdcovka boli Rebeli ❤️ Vždy, ako som prišla zo školy, tak hneď pred telku a pozerať 😅 Macocha to tiež patrilo medzi moje obľúbené, potom také ako Sladká Valentína, Daniela, Teresa. Naopak nikdy ma nebavili Keď budeš moja, Skrytá vášeň, Rosalinda, Esmeralda 😅

4stanka4
Dnes o 16:41
@petamich

@4stanka4 Divoky anjel to aj ja 🙂. Podla mna ta Manuela bola Manuela, oni boli dve Izabela a Manuela, jedna znetvorena.

@petamich Áno presne Izabela sa volala ta znetvorena