Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
@zuzuliennka1 detto mi nemáme telku 3 roky, zábavné programy ktoré obľubujú celú spoločnosť a katastrofické správy mi nechýbajú, zrušila som pred Covidom a neľutujem.
@cafelatte no my sme ju tak pol roka/tristvrte dozadu odpojili/zrusili ale realne ze nepozerali sme - to aj dlhsie, obcas ze v nedelu nejake krimi na prime sme zapli ale inak nic a to teda manzel sa tak zamyslel, ze naco to platit, cely tyzden mimo domu, skolka praca, a v nedelu obcas sme zapli, ale vlastne nic, co by sa nedalo pozriet aj online,… a naco teda kazdy mesiac vyse 10€ za telku - tak sme to odpojili a nikomu nechyba 🙂 (syn nepozera vobec) na netflixe je toho dost, a aj tak prilis niet kedy pozerat ani ten netflix v nasom pripade🤣🤷🏼♀️
@juliacenc zhovievavost este stale neznamena, ze budem tolerovat ak niekto svojimi nazormi, vyjadreniami a cinmi obmedzuje slobodu jednotlivca, jeho pravo na sebaurcenie. A niektore z tych co sa tu vyjadrovali k teme homosexualav popierali ich pravo na sebaurcenie, ich slobodu a ludske prava. Toto je tolerovat nebudem.
@zuzuliennka1 my zas práve netflix pozeráme na TV. Ak teda niekto povie, že nepozerá TV, ale pozerá filmy či dokumenty na inom zariadení aký je v tom rozdiel okrem velkosti obrazovky?
Ja napr.milujem dokumenty na STV 2, CT2, či na vedeckých , historických a podobných kanáloch.
A pozerám to na TV. Niečo tak medializovane ako táto reklama si minimálne zo zvedavosti ľudia čo TV nemajú proste pozrú inde.
@janage neplatim si kanaly, televiziu nepozeram.
pozeram na televizore! netflix, nepozeram televiziu, trochu rozdiel 😉 pozerat na televizore netflix/youtube/hbo/amazon,.. a pozerat televiziu je podla mna uplne nieco ine😁
@zuzuliennka1 tak v tom prípade nepozeras slovenske komerčné televízne programy bežne dostupné v balíku služieb u niektorého operátora.
Pre mňa pojem nepozerať TV znamená čítať knihu, či pozrieť vybraný film v kine.
@zuzuliennka1 netflix, HBO sa predsa platí to či ho pozrieš na zariadení zvanom TV či PC alebo mobile či NB je úplne jedno.
@juriji ale prosím ťa, homosexualita nie je prirodzená, je to odchýlka od normálu.
Samozrejme, že tí ľudia, ktorí sa tak narodili za to nemôžu a nevidím dôvod ich netolerovať, alebo ich dokonca prenasledovať. (V poslednej dobe, po tom čo neustále narastá počet “inak” orientovaných ľudí začínam trochu váhať, či je naozaj len vrodená, lebo napriklad v USA to je až 15% generácie Z 🤔, takže niečo sa udialo za posledné obdobie)
Osobne je mi jedno, čo ľudia robia za dverami svojich domov, ak s tým zúčastnené strany súhlasia, pre život a pre utvorenie si názoru na nejakú osobu tuto informáciu absolutne nepotrebujem vedieť a vadí mi keď sa upriamuje pozornosť na niekoho orientáciu Na čo je to dobré? Ja tiež nechodím kade tade po svete a nevykrikujem ľuďom, že som heterosexual.
Čo vyslovene neznášam je propaganda, AKEHOKOLVEK druhu, podprahová reklama, psychologické manipulácie ľudí a úplne najviac sa mi hnusí, keď terčom sú deti.
Na Slovensku ste zatiaľ “pozadu”, na “západe” si homosexuáli už svoje práva vybojovali, staré dobré časy LG komunity sú preč, ale ak si si nevšimol, tam sa to neskončilo, už sme na LGBTQia2s+ !!!!
Čo sa stalo s hnutím? Stalo sa duhovým, propaguje 70+ pohlaví, vrátane iných živočíšnych druhov, pretláča predčasnú sexualizaciu detí a snaží sa zotrieť rozdiely medzi mužmi a ženami, ide po ľuďoch, ktorí sú zástancami biológie a biologických faktov, núti spoločnosť, aby sa podriaďovala menšine, dokonca oslavovala tieto menšiny a keď nesúhlasíš, tak máš problém a veľký a často krat až existenčný.
Všetci homosexualne orientovaní, ktorých poznám sú zasadne proti tomu, čo sa deje a čo toto “dúhové hnutie” teraz presadzuje. Prekročilo to hranice, zaútočilo sa na deti a to mnoho rodičov už naštvalo. Tak ako oni (gays), tak aj ja sa obávam, že sa im to teraz vráti ako bumerang.
Toto, čo sa deje na západe vidia ľudia aj na Slovensku a bránia sa tomu, čo čaká spoločnosť, keď naskočí na tento vlak. Vidia v priamom prenose, že zrovnoprávnením gayov (manželstvo, adopcia) sa to všetko LEN začina a o to viac sa teraz tomu bránia, čo je samozrejme v neprospech úplne normálnych, svoj život si žijúcich gayov a lesieb.
@sisaka Dobre napisane a suhlasim.
Len sa obavam, ze tu nenajdes pochopenie od jednoduchych "progresivnych" zienok.
Vonku je to uz presaturovana tema, prerastena do absolutnych absurdit a zaklad spolocnosti je uz z toho fakt vacsinovo znechuteny.
Je mi to luto, hlavne kvoli tym ludom...
@mius86 omnoho horsie je ze nou propaguju LGBTi.. nehovorim ze ich mame nenavidiet ale davat do popredia ich psychicku chorobu a zvratenost je dekadentne..
@mizoko nie je to vrodene, aj vedci priznali ze taky speci gen neexistuje.. je to cisto psychicka porucha
@322sima123 ktori vedci? menuj. chcem si to precitat. zaujima ma to. vdaka
@322sima123 popripade posli rovno link na nejaku ich vedecku studiu ohľadom tejto temy
@anastazia333 liberali nas posuvaju jedine tak do peknej katastrofy.
@sisaka “Odchýlky od normálu” su prirodzene. Bodka. Ak by sme sa na svet pozerali s touto logikou, nebolo by prirodzene takmer nic. Nosiť okuliare? Mat sex s ochranou? Pit kravské mlieko? Neprirodzene. Vsetko je technicky neprirodzene ale ludia to aj tak robia pretoze nie su zvieratá a môžu to robit, technicky kazda ľudská cinnost, ktoru ludia robia je v skutočnosti prirodzená, aj lgbt.
Lgbt ludi v Amerike pribúda pretoze časy sa menia. Ludia sa nemusia uz skrývať, je to vseobecne viac akceptované a ludia experimentujú a menej ludi žije v strachu, co sa mnohým nepaci a považujú to za propagandu, ktorá ale skutočne neexistuje, je nereálna.
Heterosexuálni ludia sexualizuju deti roky. V spomenutej amerike existuju child pageants, kde sa doslova rozhoduje o tom ktoré male dievca je najkrajšie. Každého maleho chlapca sa pýtajú dospeli ci uz ma frajerku. Na kazdom tretom detskom obleceni mas opovazlive nápisy a tak dalej.
V com je zle zmenšovať priepasť medzi mužmi a ženami? Uz nefungujeme ako lovecsko zberacska spoločnosť, rozdiely medzi dvoma pohlaviami pokojne môžu byt viac postradatelne.
Samozrejme, vsetko ma mat svoje hranice ale aj tak zastávam nazor, ze každý je strojcom svojho stastia a nemam právo niekomu zasahovať do jeho autonómie ak nikomu neubližuje. Rozumiem frustrácii ludi ale velka cast nej vychádza z nerealistickej predstavy o lgbt ludoch, ktorá je casto zdieľaná ludmi, ktorí šíria nenávisť (ci uz v politike), voci ludom, ktorí sa len snazia vydobit si lepsie podmienky pre život. Tvoji známi žijú na Slovensku? Aky majú nazor na to ze nemajú rovnake prava ako vacsina?
V neposlednom rade oceňujem dlhu odpoved a snahu o konverzaciu. Každému človeku prajem aby isiel von, stretol aj iných ludi mimo svojej bubliny a a presvedčil sa o tom ze svet nie je len cierny alebo biely.
@322sima123 est by nestalo od veci aby si si zistila ake druhy vrodenych anomalii, vad a chorob veda pozna. Su vady podmienene genetikou a su vyvojove vady. Pricinu mnohych dodnes veda nepozna.
@juriji Žijem v zahraničí, viem, čo sa tu deje, informácie mám z prvej ruky, zažité na vlastnej koži a vlastných deťoch. Moji známi tiež žijú tu, majú také iste práva ako ja, vrátane manželstva a adopcie. Môj rodinný príslušník, pôvodom tiež zo Slovenska, žije v zahraničí, na diskriminaciu sa rozhodne nemôže sťažovať, môže úplne otvorene fungovať v spoločnosti ako gay.
@juriji to z Amerikou je blbosť, mame tu viac menej rovnaky tovar ako v USA (žijem v Kanade). Aj tak, pri oblečení máš vždy na výber, ale keď na štátnej základnej škole pani učiteľka bude vysvetľovať šesťročnym deťom, že ich pohlavie bolo pri narodeni len priradené a oni môžu byť čím len chcú, vrátane mačičky, či psíka, vtedy ti dobije, že to zašlo priďaleko a o tom píšem. Nie o malom percente dievčatiek, z ktorých mami robia malé, s prepáčením, kurvičky ale o útoku na všetky deti a detskú nevinnosť predčasnou sexualizaciou. Pozri si drag Queen čítanie pre škôlkarov. Je mi je jedno, či je niekto trans a nemám nič proti trans shows pre dospelých, ale mám všetko proti tomu, aby robili neprípustné shows pre deti a čítali im prerobené rozprávky o dvoch princoch a neviem čo ešte vo verejnej knižnici nevhodne poobliekaní
@viestta ved nemusis nic tolerovat. Nikto ti nekaze nieco tolerovat, ale ani zakazovat druhym nieco co sa tebe nepaci a snazit sa ovladat ich zivoty a rozhodovat za nich co mozu a co nie. Su to rovnako slobodny ludia tak ako ty. Aj ked maju iny nazor. Oni si tiez mozu povedat, ze nebudu tolerovat tvoje nazory aj ked ty si myslis, ze su jedine spravne… je to zacarovany kruh
@juriji teraz len cisto teoreticky, kde sú podľa teba tie hranice? Co je este normalne a co uz je teda cez? A najma kto to určí? A prepáč, ale aj pedofil bude tvrdiť, ze on je normalny, vsak ze vsak on predsa ľúbi detičky... tak co je na tom zle? Teraz ich za to odsudzujú, no možno o pár rokov sa tiež dočkáme toho, že vsak to je tiež normalne. No pan boh nám pomáhaj. 🤦♀️
Myslím, že väčšine ľudí nevadia ani lesby ani gayovia, ale vadi im ten momentálne už zvrateny spôsob, akým sa presadzujú... ty tiež tak silou mocou na verejnosti sa prezentujes, ze si hetero? Nosis nebodaj tričká, či iné symboly, ze si hetero? Asi nie, ze...
inak niekto, kto tu písal ze aj u zvierat je to normalne. No nie je ani u zvierat, nakolko taky jedinec ak sa aj najde je vylúčený zo stada/spoločnosti.
@sisaka tiež by som sa rada k tomuto vyjadrila. Silne pochybujem, že učitelia vravia deťom v škole , že ak vyrastú môžu byt zvieraťom … To z lgbt nema nič spoločné … to už je v chyba v učiteľke ,že take veci vraví … A k vašim známym no samozrejme , že sa majú dobre keď žijú v Amerike, keby to tu na SK bolo tak ako tam vôbec by táto diskusia o reklame ako každej inej nemusela vôbec byť… A čo sa týka ,pohoršenia prerobenych rozprávok …Prídu vám v poriadku originálne rozprávky ako krásna a zviera a žaba a princ to mame brat ako zoofiliu ? A keď Snehulienka žila zo 7 mužmi to je tiež tradičná rodina? A ako posledné spomeniem červenú čiapocku ktorá keď nepočuvla matku ju zjedol vlk ?Su to stále len rozprávky žiadna realita …. Doťom je srdečne jedno či sú tam vzťahy rovnakého pohlavia zvieratá a človeka … To že vystupujú drag Queens je stále druh umenia, dokonca ani farby neerozlisuju ako ženské a mužské … To len my im to všetko od narodenia vsuvame … Že všetko je riadene pohlavím … Ony takto vôbec neuvažujú .. Sú to deti …Nijak ich to neovplyvní ak im človek normálne povie ak sa spýtajú , že ako to je keď vidia na ulici lgbt pár v telke atd .. Tak ako sa učia čítať , pisát , počítať tak isto ich vieme naučiť tolerancie , deti sa rodia čisté .. všetko ich učíme žiaľ aj nenávisť …
@anastazia333 pochybuj si koľko chceš, ja viem, čo sa tu deje. Jedna matka to dokonca dala na súd, neúspešne.
Akú verziu Snehulienky prosím ťa čítaš? V tej klasickej sa o žiadnom sexuálnom spolužití Snehulienky so 7 mužmi nič nepíše. Zviera presťahovalo v rozprávke Krásku, princ preťahoval žabu? Po bozku! sa premenili na ľudí a ani potom sa tam nič sexuálne nedeje. Vždy je zachovaný normálny vzorec - princ a princezná, muž a žena.
@sisaka Okay je to zbytočne … o sexe som nikde nevravela … užívajte si privilégiá liberálnej krajiny … nezhodneme sa dovidenia

Ja sa stotožňujem s Radou pre reklamu https://standard.sk/503004/rada-pre-reklamu-odm...