icon

Nepela vs Šampión. Ktorý film sa vám páčil viac?

bolarazjedna
8. apr 2026

Ktorý film sa vám páčil viac a prečo?
Téma je na odľahčenie, poprosím všetkých aj v prípade negatívnej recenzie vyjadriť svoj názor slušne, s úctou, ďakujem 🙂

lukbe
8. apr 2026

Mne sa páčili obidva. V každom bolo to podstatné a zároveň to každý inak podával.

katkazuz
8. apr 2026

Ja som včera len náhodou zistila, že sú dva.
Má niekto chuť mi vysvetliť prečo?
Ďakujem

sara07
8. apr 2026

pačil sa mi česky film s trojanom ml.
ten druhy som nezvladla ani cely trajler .. česky mal proste lepšie obsadenie

lukbe
8. apr 2026
@sara07

pačil sa mi česky film s trojanom ml.
ten druhy som nezvladla ani cely trajler .. česky mal proste lepšie obsadenie

@sara07 pokiaľ viem, ten uvádzajú ako slovenský. Trojan hral v slovenskom a naša Nagyova v českom. Aj ked niekde píšu, ze slovensko-ceský.

rybka1987
8. apr 2026

@bolarazjedna sampion rozhodne milion krat viac

bolarazjedna
autor
8. apr 2026
@katkazuz

Ja som včera len náhodou zistila, že sú dva.
Má niekto chuť mi vysvetliť prečo?
Ďakujem

@katkazuz mne AI vysvetlilo, že to je celkom bežný jav, zrejme 2 producenti a zakázané robiť film na rovnakú tému nie je, tak to tak vyšlo....

Mne osobne sa Nepela viac páčil, viac ukázal milú a krehkú dušu a hľadanie sa v živote a vo vzťahoch mladého Nepelu. Celá tá atmosféra bola veľmi báječná, autentická, dobová. Hra herca Trojana sa mi veľmi páčila.

V Šampióne zase bolo viac záberov na samotné krasokorčuľovanie, a veľmi sa mi páčila hra herečky Nagyovej (ale aj Zuzana Maurery hrala výborne).

sara07
8. apr 2026
@lukbe

@sara07 pokiaľ viem, ten uvádzajú ako slovenský. Trojan hral v slovenskom a naša Nagyova v českom. Aj ked niekde píšu, ze slovensko-ceský.

@lukbe priznam sa mám v tom hokej, u mna kde hral trojan

lukbe
8. apr 2026
@sara07

@lukbe priznam sa mám v tom hokej, u mna kde hral trojan

@sara07 jasné. Ja si netrúfam povedať, ktorý bol lepší, nie som filmový kritik, mne sa páčili asi rovnako.