Oplatí sa ísť na Kavej 2?
Ahojte. Boli ste na Kavej 2. Oplatí sa ísť? Čítala som recenzie, že je to lepšie ako jednička. Vdaka
Za mna nic moc 🤷🏼♀️
Nedopozerala som ani 1.. 2 nedám sancu
no my sme boli na jednotku v kine a teda čakala som viac..o čom je dvojka?
@zuzacka16 vien, že sa to odohravana na Sirave
@anonym_autor sracka rovnako ako 1
@anonym_autor sracka rovnako ako 1
@anonym_f71145 a načo reagujes, keď je to pre teba sračka?
@anonym_f71145 a načo reagujes, keď je to pre teba sračka?
@anonym_autor pretoze sa pytala? Si blba? Ved taka bola otazka, tak som povedala svoje dojmy
1 som videla v telke - nič extra,
ale pozriem si aj 2.
Len počkám kým to bude v telke.
serial sa mi pacil, pozrela som jednotku v TV a bola som sklamana, rozhodne nemam chut si pozriet dvojku, nieto este ist na to do kina
@anonym_autor Bol som na Kavej 2, Kavej 1 som nevidel, takže neviem porovnať. Kavej 2 je o mladých ľuďoch, ich interakcii so svojimi rodičmi, medzi sebou navzájom a trochu aj o interakcii ich rodičov s okolím. Podáva situácie trochu prehnane a z toho pramení humornosť, film rieši vzťahy mladých a ústredný motív je na hľadaní životného partnera mladej a trochu do vetra východniarky, inak film nemá nejaké hodnotné posolstvo, resp. som ho nepostrehol a z filmu si ho neodniesol. Podľa mňa pohodovka, hodnotovo podpriemer, trochu obraz toho, že každý má svoje iné životné priority.
Ked chces vypnut hlavu a nasmiat sa, je to fajn. Ak chces hlboky zmysel a nejake vazne posolstvo do tvojho zivota, treba hladat iny film.
@anonym_autor Tak ja som asi iný človek, mne sa jednotka páčila a to som ju videla len v TV a dvojka v kine za mňa sklamanie. Tá jednotka bola taká prirodzená a trochu z reality, dvojka pre mňa nasilu urobená a celý ten dej mimo realitu...
Nedopozerala som ani 1.. 2 nedám sancu
@anonym_8b667b ani ja som nedopozerala. Skúšala som 2x, strašne trápne to bolo. Myslím si, že amatérski divadelníci by to lepšie zahrali.
A tiež mi vadilo, že tam nerozprávajú po slovensky, trhalo mi to uši a nemohla som sa sústrediť koli tomu na dej.
@anonym_autor ano. Lepsia to neviem, pri 1 som nevedela o com to bude. Ale pobavila som sa poriadne ako pri 1.
Za mna je dvojka urcite lepsia ako jednotka, zasmiala som sa
Mne to príde tak, že východniarom sa to páči, jednoducho tomu rozumejú. My zo západu to nechápeme, takže nám sa to nepáči.

Áno, bola som. V pohode. Určie lepšie ako jednotka. Bolo tam pár pasáži, ktoré ma rozosmiali. A keďže som "team Šírava", tak zabavilo 🙂