Pozeráte v televízii koncert Jeana-Michela Jarreho?
Pozeráte to tak ako ja v televízii? Je to krásne, klasika... 💕
@elenajezova pozerám. Je to pecka. A teda , že má 75... Wau
A Brian May tiež, fantázia 👏👏👏
To si RTVS dovolila! Kapitalisticky liberalny Esetacky koncert a hokej chodi na JOJke! To je naposledy! Na STVR uz iba slovenska narodna kultura!
@marcellka32 aj syn písal, bol tam a celkom blízko, že nezabudnuteľný zážitok 🙂... ja som si to vychutnala v priamom prenose. Verím, že byť tam je úplne iná atmosféra, ako vidieť v telke. Na druhú stranu, tie zábery v tv boli tak zblízka a na pódiu, že som vďačná za možnosť vidieť to aspoň takto 🙂 Pre mňa neskutočný zážitok, a to som bola na mnohých koncertoch nielen na SK 🙂
@marcellka32
@vanilkovazmrzka to verím. Ja som si ho vychutnala aspoň v televízii. Bolo to pekné.
@elenajezova ja teraz pozeram v telke v archive aj ja som unesena a to ze ma 75 je neuveritelne.
Bolo to veľmi pekné. A to som pozerala do konca a ráno o 4 vstávala do práce ...
@elenajezova Prečo si neprišla do Bratislavy? Veď už nikdy bližšie nebude! Máš na to vek aj rozum, aby si si plnila svoje túžby a sny a nelizala ich cez televizne sklo. Na koncert prišli ľudia aj z iných štátov a stálo im to za to. 😉

@elenajezova úplne som zostala prekvapená, že má 75 rokov.