Prečo sa Lula Almaksus nekontaktuje s Dodou?
Viem, ze to je trapne :D ale neviete preco sa uz Lula nekontaktuje s tou jej najlepsou kamoskou Dodou?:D pozrela som si po dlheeej dobe insta a veru nikde som ju u nej nenasla, dokonca ani jej insta. Zaujimalo ma, ako sa jej dari a nic. Viem, ze ma potom nic, ale ci ste niektora nieco nezaregistrovali. A poprosim odpustite si komentare, ze a to je kto? A co ta to zaujima a pod. Ked nemate nic k veci, nekomentujte. Nepotrebujem tu citat dookola odveci komentare od osob, co sa maju potrebu vyjadrit ku každej teme. Dakujem 😁
@lavender94 mozno sa dozvieme :D lebo ta Doda mi prisla taka zlata a ma to len dnes napadlo kuknut si ju:D a nenasla som ju :D takze preto ma to zaujimalo, nakolko tu Lulu nesledujem, tak ani neviem o jej zivote :D
Normalne sa prestali bavit asi pred rokom, zrejme nejaka plytka blbost, nic ine. Tieto influencerky su povacsine histriónske typy, nic ine tam ani necakaj. Dobre sledovat akurat tak pre zabavu a dramu. 😀
Doda sa zacala "opicit" po Lule, strasne chudnut,cvicit atd.presne ako ona a ked otehotnela, povedala jej, ze konecne bude chhdsia ako Lula,ked v tehotenstve priberie...
@aaadkaaa a pritom vyzerali ako nerozlučne kamošky, prišlo mi to z toho instagramu fakt sko real kamarátstvo. Dalsi dôkaz, že tam fakt nemôžeme veriť ničomu.
@lavender94 vyzerali veru a vidis... presne tak, netreba verit tej instagramovej "realite"

No veď akože také podstatné nevieš? Asi nie si pravý fanúšik. Však ten Dodo sa vraj vyspal s jej sestrou, ktorá vraj otehotnela potom, lenže vyšlo najavo, že to len predstiera a potom sa strašne pohádali aj taniere lietali. 😱