icon

Prečo sú na Voyo dostupné iba staré časti zámeny manželiek?

30. jan 2026

Ahojte. Nechápem, prečo dávajú na Voyo staré časti zámeny manželiek, respektíve bola jedna nová časť s Nelou Slovákovou a všetky ostatné pridavajú staré. Človek si za to platí, nevravím že veľa ale je to divné. Tiež ste si to všimli?

anonym_652626
30. jan 2026

@anonym_autor áno,hlavne, že píšu, nové epizódy.

niekto2hy
30. jan 2026

@anonym_autor A pisala si na ,,podporu",ze tie casti si uz videla?

anonym_c3278d
Včera o 07:46

Su nove, lebo este odvysielane na SK neboli. Vzdy bolo SK Voyo so Zamenou pozadu oproti CZ. Teraz chcu postupne dobehnut CZ a postupne pridavaju casti, ktore na SK este neboli publikovane. Myslim, ze do jesene by to malo byt 1:1. Ale vies si pozriet na Voyo cez Live vysielanie na Nova international kazdy tyzdnen jednu novu cesku cast. Ak bez toho nevies prezit 😅. A ano, Nelu dali dopredu, lebo bol okolo toho na sockach velky hype.

anonym_63cd44
Včera o 11:33

To naozaj platíte za niečo, co si môžete pozrieť aj normálne v TV? 🙄
Síce, ten kto ma peňazí habadej, a nevie co s nimi, sa nečudujem.

marca12
Včera o 11:40
@anonym_63cd44

@anonym_63cd44 Platime si to preto,aby sme nepozerali reklamy. Moj cas je drahocenny. Aj ked ja si platim inu streamovaciu sluzbu,ale pointa je ta ista. Nebudem jeden film pozerat 3 hodiny kvoli reklamam a nemam z toho ziadny zazitok,ked ide dookola len reklamy. Tv je podla mna len prezentacia reklam a ja to nemam nervy. A hlavne si to pozriem kedy ja mam cas a chut.

anonym_be980f
Včera o 11:42
@anonym_63cd44

@anonym_63cd44 my máme Voyo zadarmo v Magente a, keby aj nie chcem pozerať kedy ja chcem Veľa veci ide neskoro, doobeda, alebo zmeškam.A veľa veci nebolo v TV na Nepelu do kina sa mi nechcelo ísť pozrela som si ho v kľude doma detto metóda Markovič výborný serial