Prečo sú na Voyo dostupné iba staré časti zámeny manželiek?
Ahojte. Nechápem, prečo dávajú na Voyo staré časti zámeny manželiek, respektíve bola jedna nová časť s Nelou Slovákovou a všetky ostatné pridavajú staré. Človek si za to platí, nevravím že veľa ale je to divné. Tiež ste si to všimli?
@anonym_autor A pisala si na ,,podporu",ze tie casti si uz videla?
Su nove, lebo este odvysielane na SK neboli. Vzdy bolo SK Voyo so Zamenou pozadu oproti CZ. Teraz chcu postupne dobehnut CZ a postupne pridavaju casti, ktore na SK este neboli publikovane. Myslim, ze do jesene by to malo byt 1:1. Ale vies si pozriet na Voyo cez Live vysielanie na Nova international kazdy tyzdnen jednu novu cesku cast. Ak bez toho nevies prezit 😅. A ano, Nelu dali dopredu, lebo bol okolo toho na sockach velky hype.
To naozaj platíte za niečo, co si môžete pozrieť aj normálne v TV? 🙄
Síce, ten kto ma peňazí habadej, a nevie co s nimi, sa nečudujem.
@anonym_63cd44 Platime si to preto,aby sme nepozerali reklamy. Moj cas je drahocenny. Aj ked ja si platim inu streamovaciu sluzbu,ale pointa je ta ista. Nebudem jeden film pozerat 3 hodiny kvoli reklamam a nemam z toho ziadny zazitok,ked ide dookola len reklamy. Tv je podla mna len prezentacia reklam a ja to nemam nervy. A hlavne si to pozriem kedy ja mam cas a chut.
@anonym_63cd44 my máme Voyo zadarmo v Magente a, keby aj nie chcem pozerať kedy ja chcem Veľa veci ide neskoro, doobeda, alebo zmeškam.A veľa veci nebolo v TV na Nepelu do kina sa mi nechcelo ísť pozrela som si ho v kľude doma detto metóda Markovič výborný serial

@anonym_autor áno,hlavne, že píšu, nové epizódy.