Prepojenie postáv medzi seriálmi Dunaj a Sľub?
Ajojte všimol si niekto ze spomenuli v slube Adelu Brunovsku? Ako si dopisovala s istým Albertom na východnom fronte myslite si ze to je prepojenie ? Lebo adela bola predsa kudlickova pred tym brunovska ale priezvisko si po rozvode nechala. Pravda je ze v Dunaji bol dej na koncesie situovaný na koniec roku 44 a v slibe spomínajú jar 45 co si myslite
@kristina2904 presne naopak. V Dunaji je teraz jar 1945 a v Slube je spomenuty oktober 1944.
Ci to chce byt prepojenie, takzo povedat, nechame sa prekvapit, ak Helena tych ludi najde, alebo ich potomkov.
Ale skor nie, iba nahoda.
Ak to predsa len prepoj je, tak velmi zle spraveny.
Prave preto, ze v case aspon toho jedneho konkretneho listu (teda 10/1944) bola Adela uz nie Brunovska, ale Kudlickova, navyse uz nejaky ten mesiac rozvedena a k tomu tehotna.
Neviem si predstavit, ze by tam este niekde mala mat akoze dalsieho amanta na fronte, ktory aby jej slepo pisal zalubene listy, vydatej zene. Za ten cas co mal byt ten zamilovany chudak na fronte, sa ona stihla vydat, rozviest, byt tehotna ani nevediet s kym, lebo sa pelesila s kde kym, kto prisiel, tomu roztiahla, a nasledne na jar porodit dieta.
Takze to ozaj bude pokus o prepojenie serialov, tak velmi, velmi zly. A je mi to chudaka uprimne luto, ako keby nestacilo, ze bol na fronte, on mal k tomu este aj niekolkonasobne parohy.
@elanor v slube sa dávali polročné vysvedčenia takze to bude január teda začiatok roka 86 ako oslavovali pred par časťami silvestra
@elanor v slube sa dávali polročné vysvedčenia takze to bude január teda začiatok roka 86 ako oslavovali pred par časťami silvestra
@kristina2904 ano, v slube je koniec januara 86.
Ale my sa predsa bavime o moznom spojeni s Dunajom. A v Dunaji je momentalne koniec januara - zaciatok februara 1945 (nadchadzajuca jar 1945). List, ktory vytiahol Jano bol datovany v oktobri 1944.
@kristina2904
Tieto markizácke sračky aj niekto príčetný sleduje?
@anonym_446326 silou mocou bolo treba nieco okomentovať ze ?😀
@anonym_446326 silou mocou bolo treba nieco okomentovať ze ?😀
@kristina2904
Ani silou ani mocou.
Máme slobodu a demokraciu.
@kristina2904
@anonym_446326 áno, predstav si ze sleduje. Prečo, ty s tým máš aký problém? Ty pozeráš aké sracky? No daj.
@kristina2904
@anonym_446326 Zbytočná otázka ale odpoviem ti, áno sleduje sú to veľmi úspešné seriály a majú vysokú sledovanosť
@anonym_446326 áno, predstav si ze sleduje. Prečo, ty s tým máš aký problém? Ty pozeráš aké sracky? No daj.
@anonym_01dc74
Netflix, napr.???
@anonym_446326 Zbytočná otázka ale odpoviem ti, áno sleduje sú to veľmi úspešné seriály a majú vysokú sledovanosť
@nika523
Sledovanosf?
Kým?
Entitami s nižším IQ a možno 70+
Veď kto s IQ nad 60 môže sledovať taký odpad ako Farma,bez servítky,ruža pre nevestu a pod.?
A Narkóza+ Hnoj, to je rovnaké.
@anonym_01dc74
Netflix, napr.???
@anonym_446326 presne túto odpoveď som čakala. Ale pre mňa tv nie je len o filmoch, tak si len pozeraj svoje filmy na slávnom netflixe. Úbohé.Ty, IQ🙄
@anonym_446326 porovnavat serialy a reality show... konecna...
@elanor
Konečná ako pre koho.
Podľa psychológov sledovaním tých tvojich real.show dochádza k vypínanou mozgu a soc.voyerizmu,osprostievaniu sledujúcich divákov.
Väčšina totiž pochádza z nižších sociál.vrstiev,a tým veľa ku šťastiu netreba...
Na to sú seriózne výskumy.
@nika523
Sledovanosf?
Kým?
Entitami s nižším IQ a možno 70+
Veď kto s IQ nad 60 môže sledovať taký odpad ako Farma,bez servítky,ruža pre nevestu a pod.?
A Narkóza+ Hnoj, to je rovnaké.
@anonym_446326 tak načo sa pýtaš či to niekto sleduje keď vieš kto to sleduje? Či si sa prišla ukázať ako si ty prudko inteligentná keďže to nesleduješ? Tak áno super všetci ti závidíme to tvoje vysoké IQ 👏
@anonym_01dc74
Netflix, napr.???
@anonym_446326 uvedomuješ si, že netflix je platforma a neodpovedala si na otázku čo sleduješ, že? Na to ti to tvoje vysoké IQ už nepostačuje?
A inak kde v tejto otázke vidíš, že by to bolo smerované na tie ktoré si vymenovala? Na to ti tiež IQ nepostačovalo pochopiť rozdiel?
@elanor
Konečná ako pre koho.
Podľa psychológov sledovaním tých tvojich real.show dochádza k vypínanou mozgu a soc.voyerizmu,osprostievaniu sledujúcich divákov.
Väčšina totiž pochádza z nižších sociál.vrstiev,a tým veľa ku šťastiu netreba...
Na to sú seriózne výskumy.
@anonym_446326 prosim ta akych mojich reality show? Jediny kto sem zacal pliest tie hluposti, si ty...
A este doslova porovnavat neporovnatelne. Pleties si hrusky ani nie s jablkami, ale s kamenmi ci hnojom.
Ale budes vyskakovat, aki su vsetci inteligencne obmedzeni. Hlavne, ze madam anonymna, ani nedokaze citat s porozumenim.
Podla seba sudis ostatnych. Skoda reci, skoda klavesnicu dalej drat na teba.
@anonym_446326 prosim ta akych mojich reality show? Jediny kto sem zacal pliest tie hluposti, si ty...
A este doslova porovnavat neporovnatelne. Pleties si hrusky ani nie s jablkami, ale s kamenmi ci hnojom.
Ale budes vyskakovat, aki su vsetci inteligencne obmedzeni. Hlavne, ze madam anonymna, ani nedokaze citat s porozumenim.
Podla seba sudis ostatnych. Skoda reci, skoda klavesnicu dalej drat na teba.
@elanor
Ok.
Všetky ste ma presvedčili,ja sa polepším a budem Markízu sledovať do roztrhania tela,pomôže mi to k môjmu pochopeniu a empatii.
@elanor
Ok.
Všetky ste ma presvedčili,ja sa polepším a budem Markízu sledovať do roztrhania tela,pomôže mi to k môjmu pochopeniu a empatii.
@anonym_446326 A ty si aká entita a s akým IQ, keď sa zbytočne hádaš na fóre o tom kto a čo pozerá? Keby si mala dostatočne vysoké IQ, tak so svojim časom narábaš efektívnejšie. A keby aspoň povieš, že neviem čítaš knihy namiesto pozerania TV, tak nepoviem, ale ty povieš, že pozeráš Netflix :D :D :D Tak to áno, si nadčlovek, gratulujem.
@anonym_446326 A ty si aká entita a s akým IQ, keď sa zbytočne hádaš na fóre o tom kto a čo pozerá? Keby si mala dostatočne vysoké IQ, tak so svojim časom narábaš efektívnejšie. A keby aspoň povieš, že neviem čítaš knihy namiesto pozerania TV, tak nepoviem, ale ty povieš, že pozeráš Netflix :D :D :D Tak to áno, si nadčlovek, gratulujem.
@anonym_2b8c69
Nie,uviedla som,cit.:
" netflix ,napr.,?
Z toho nevyplýva,že pozerám len netflix.
Skús porozumieť textu- slovu " napr." a otázniku.
@anonym_2b8c69
Nie,uviedla som,cit.:
" netflix ,napr.,?
@anonym_446326 aj na tom netflixe su rozne filmy, serialy a aj reality show.
takze to tiez nieje ziadna vyhra.
@anonym_2b8c69
Nie,uviedla som,cit.:
" netflix ,napr.,?
@anonym_446326 Ja som ale nikde nenapísala, že pozeráš LEN netflix. Takže ak by tu mal niekto porozumieť písanému textu, tak práve ty. Okrem toho ty si uviedla len jeden príklad, to tiež svedčí o tvojom IQ, že sa nezmôžeš ani len na dva, nie to na tri. Zas raz sa tu hráš na inteligentku a doťahuješ sa tu v diskusii o seriáloch, ktoré ani nepozeráš, lebo sú pod tvoju úroveň :D Si nehorázne smiešna osoba.
@anonym_446326 Ja som ale nikde nenapísala, že pozeráš LEN netflix. Takže ak by tu mal niekto porozumieť písanému textu, tak práve ty. Okrem toho ty si uviedla len jeden príklad, to tiež svedčí o tvojom IQ, že sa nezmôžeš ani len na dva, nie to na tri. Zas raz sa tu hráš na inteligentku a doťahuješ sa tu v diskusii o seriáloch, ktoré ani nepozeráš, lebo sú pod tvoju úroveň :D Si nehorázne smiešna osoba.
@anonym_2b8c69 smiešna a trápna
@kristina2904
@anonym_446326 Slovo sračky by slušný človek nepovedal, ale tiež nemám dojem, že je to ktovieako hodnotné umenie.
So ženou sme pozreli niečo cez 10 častí Dunaja v nádeji, že to bude niečo ako historický seriál, ale je to v zásade len telenovela s nejakými historickými kulisami (i to často nedotiahnutými, a s vecami, ktoré by boli v danom období nezmyselné). Sľub "jak by dal", k deju sa neviem vyjadriť (dali sme asi len dve časti), ale kulisy (napriek použitiu mnohých dobových rekvizít) sú ešte horšie v tom zmysle, že si ešte pamätám (či už osobne alebo z fotiek), že to proste tak farebne a naleštene vtedy v skutočnosti nevyzeralo.

@kristina2904 presne naopak. V Dunaji je teraz jar 1945 a v Slube je spomenuty oktober 1944.
Ci to chce byt prepojenie, takzo povedat, nechame sa prekvapit, ak Helena tych ludi najde, alebo ich potomkov.
Ale skor nie, iba nahoda.
Ak to predsa len prepoj je, tak velmi zle spraveny.
Prave preto, ze v case aspon toho jedneho konkretneho listu (teda 10/1944) bola Adela uz nie Brunovska, ale Kudlickova, navyse uz nejaky ten mesiac rozvedena a k tomu tehotna.
Neviem si predstavit, ze by tam este niekde mala mat akoze dalsieho amanta na fronte, ktory aby jej slepo pisal zalubene listy, vydatej zene. Za ten cas co mal byt ten zamilovany chudak na fronte, sa ona stihla vydat, rozviest, byt tehotna ani nevediet s kym, lebo sa pelesila s kde kym, kto prisiel, tomu roztiahla, a nasledne na jar porodit dieta.
Takze to ozaj bude pokus o prepojenie serialov, tak velmi, velmi zly. A je mi to chudaka uprimne luto, ako keby nestacilo, ze bol na fronte, on mal k tomu este aj niekolkonasobne parohy.