Recenzia na seriál Dunaj
Ahojtee... Len tam ma zaujima ze aky mate nazor na serial Dunaj k vasim sluzbam 🙂
Mňa to veľmi baví. Prvé série som nasledovala, nebol čas. Teraz však sledujem pravidelne a je to super. Veľa ľuďom sa nepáči, pretože zomierajú a trpia dobré postavy, darí sa zákerákom, celé je to napínavé. Avšak je to dobové a taká bola doba, nemôže to byť bez zápletky a len ružové, keďže je to z obdobia vojny. Takže za mňa fajn 🙂
Aj mne sa tento seriál páči. Celkovo mám rada aj romantické knihy, ktoré sa odohrávajú na pozadí 2.svetovej. Je to pre mňa taká oddychovka, mne nejako ani nevadí, že sú tam nejaké historické nezrovnalosti, naopak, páči sa mi, že majú prieniky s históriou (špiónka v apolke, príprava povstania, atentát na heydricha...). Aj si pri Tom poplacem, aj sa zasmejem. Kvitujem neobkukanych hercov a v tomto seriáli milujem Zdenu. A Barboru Chlebcovu, to čo ona dáva vrátane mimiky 👌🏻
Videla som prvú časť a zahliadla sem tam ukážku, nemám rada filmy z toho obdobia, takže za mňa nie, po celom dni ťažké témy nepotrebujem.
mne sa velmi paci 🙂 pozeram od zaciatku 🙂
Aj mne sa tento seriál páči. Celkovo mám rada aj romantické knihy, ktoré sa odohrávajú na pozadí 2.svetovej. Je to pre mňa taká oddychovka, mne nejako ani nevadí, že sú tam nejaké historické nezrovnalosti, naopak, páči sa mi, že majú prieniky s históriou (špiónka v apolke, príprava povstania, atentát na heydricha...). Aj si pri Tom poplacem, aj sa zasmejem. Kvitujem neobkukanych hercov a v tomto seriáli milujem Zdenu. A Barboru Chlebcovu, to čo ona dáva vrátane mimiky 👌🏻
@anonym_997988 inak toto som zabudla. Presne všetko vystihuješ. Neobkukaní herci, historické prieniky z ktorých koľko veľa je skutočných a k tomu Editka a Tereza, hlavne Terezu obdivujem 😅
@anonym_997988 inak toto som zabudla. Presne všetko vystihuješ. Neobkukaní herci, historické prieniky z ktorých koľko veľa je skutočných a k tomu Editka a Tereza, hlavne Terezu obdivujem 😅
@anonym_f3efa6 Tereza a Tonko...Editka a Imrich....ja ich rozhovory milujem 🙈😂
Nepozerám nič, kde sa vyskytuje plastiková arogantná stará fuchtľa.
Žiaden,nevidela som ani jednu časť
@clovieciknana ja som pozerala prvé série,ale už ma to prestalo baviť, keď začali zomierať pre mňa zaujímavé postavy,takže už asi 2 série nesledujem
videla som možno 5 min. Za mňa seriál o ničom.

Táto nová séria zatiaľ za mňa nič moc, podobne ako aj Sľub