icon

Ruža pre nevestu

eva8
Včera o 07:10
anonym_1e7c93
Včera o 07:12

Stastni ludia, ktorych najvacsi, ci jediny problem je, kto vyhra(l) dementnu socialnu show.

eva8
autor
Včera o 07:20
@anonym_1e7c93

Stastni ludia, ktorych najvacsi, ci jediny problem je, kto vyhra(l) dementnu socialnu show.

@anonym_1e7c93 wau - nestastni ludia s predsudkami? 😉 T.j. vytvoria si svoju predstavu na zaklade jednej vety bez overenia skutocnosti.

jeennyv
Včera o 08:05

Ja im neverim neviem preco, cakam, ze sa rozidu, neprirodzeni su pre mna, taki pre tv a na fotky mi pripadaju

anonym_efc781
Včera o 08:51

su pekny par, ale tiez si myslim, ze sa rozidu, pridu mi obaja ako roboti, strasne sa kontroluju, hadam su v sukromi normalnejsi
najlepsia bola aj tak Nela - Ceska

eva8
autor
Včera o 09:52

Az teraz som si vsimla, ze da tu uz rozoberala tato tema

klara546
Včera o 09:58
@anonym_efc781

su pekny par, ale tiez si myslim, ze sa rozidu, pridu mi obaja ako roboti, strasne sa kontroluju, hadam su v sukromi normalnejsi
najlepsia bola aj tak Nela - Ceska

@anonym_efc781 tá Nela je riadny pošuk. Nikdy som nevidela viac poplašenú osobu. Byť jej matkou sa za ňu totálne hanbím.

anonym_efc781
Včera o 10:39
@klara546

@anonym_efc781 tá Nela je riadny pošuk. Nikdy som nevidela viac poplašenú osobu. Byť jej matkou sa za ňu totálne hanbím.

@klara546 preco? ved je najviac autenticka, na nic sa nehra a z nicoho si nerobi hlavu