Ruža pre nevestu
Ja im tak drzim palce 🙂
https://www.markiza.sk/relacie/ruza-pre-nevestu...
Stastni ludia, ktorych najvacsi, ci jediny problem je, kto vyhra(l) dementnu socialnu show.
@anonym_1e7c93 wau - nestastni ludia s predsudkami? 😉 T.j. vytvoria si svoju predstavu na zaklade jednej vety bez overenia skutocnosti.
Ja im neverim neviem preco, cakam, ze sa rozidu, neprirodzeni su pre mna, taki pre tv a na fotky mi pripadaju
su pekny par, ale tiez si myslim, ze sa rozidu, pridu mi obaja ako roboti, strasne sa kontroluju, hadam su v sukromi normalnejsi
najlepsia bola aj tak Nela - Ceska
su pekny par, ale tiez si myslim, ze sa rozidu, pridu mi obaja ako roboti, strasne sa kontroluju, hadam su v sukromi normalnejsi
najlepsia bola aj tak Nela - Ceska
@anonym_efc781 tá Nela je riadny pošuk. Nikdy som nevidela viac poplašenú osobu. Byť jej matkou sa za ňu totálne hanbím.
@anonym_efc781 tá Nela je riadny pošuk. Nikdy som nevidela viac poplašenú osobu. Byť jej matkou sa za ňu totálne hanbím.
@klara546 preco? ved je najviac autenticka, na nic sa nehra a z nicoho si nerobi hlavu

Stastni ludia, ktorych najvacsi, ci jediny problem je, kto vyhra(l) dementnu socialnu show.