Seriál Čierna listina na Netflixe
Ahojte. Pozeral niekto serial na Netflixe s nazvom Cierna listina?
Blacklist je original nazov? My ano, sme na tom dlho ficali s manzelom 🙂 uz je to zopar rokov.
@petamich ano blacklist. A videli ste cely serial?
Anooo. Je to fajn serial. Ale teda za mna to skoncilo dost debilne a vela otazok nebolo zodpovedanych. Ta posledna seria mi prisla taka, ze ju urobili uz len aby sa nepovedalo.
@sophinella zaciatok je strasne super. Potom sa to zvrtne a poslednu seriu ci dve sme ani nepozerali. Problem je, ze povodny styl sa zmeni a uz iba "doja kravu" ked to mohli vcas utat a bol by to naozaj jeden super serial...
Bolo by to uplne super, keby to malo o 2 série menej.
@sophinella posledne 2 serie som podla mna nevidela, uz to nebolo ono od jedneho momentu (nechcem spoiler pisat), tie prve serie boli perfektne, kym sme nevedeli kto, co, ako...aj ti black-listeri boli zaujimavi, hlavne ti na tych prednych prieckach ale potom to uz bolo take ako to byva, ked to chcu natiahnut
@sophinella posledne 2 serie som podla mna nevidela, uz to nebolo ono od jedneho momentu (nechcem spoiler pisat), tie prve serie boli perfektne, kym sme nevedeli kto, co, ako...aj ti black-listeri boli zaujimavi, hlavne ti na tych prednych prieckach ale potom to uz bolo take ako to byva, ked to chcu natiahnut
@petamich este som zabudla dodat, ze uz mam dopozerany tento serial. Trvalo to nejakych 8 mesiacov, a tak strasne som sa namotala, ze som si zelala, nech to nikdy neskonci. Strasne ma to chytilo, viem ze je to len film, ale asi najlepsi seriel v mojom zivote zatial.
Ano, presne toto som chcela, ze tam zostali nejake veci, ktore nakoniec vobec neboli zodpovedane alebo dokoncene. Ja to ani neberiem tak, ze bez tych poslednych 2 serii by to bolo lepsie. Je pravda, ze ked zabili Elizabeth, tak som to dlho rozdychavala, ale dostala inu ponuku, tak sa rozhodla odist zo serialu, s tym padom museli nejak spravit jej osud. A asi by to bolo trosku blbe riesenie, keby to spravili napr tak, ze sa odstahovala na druhy koniec sveta alebo pod. Tak jedina moznost bola jej smrt.
Ale co som hlavne chcela. Ano, boli tam veci ktore zostali nevysvetlene. Niektore boli take, ze nieco sa strasne riesilo, ale prisla dalsia seria, a uz ta vec sa nejak nikdy viac nespomenula. Napr s tym kufrom. Vsetci a vsetko sa tocilo okolo toho, a zrazu nic. Po nejakom case sa to uz viac nespomenulo, a nebolo to uplne jednoznacne, ze koho kosti tam boli.
A to najhlavnejsie: nikdy sme sa nedozvedeli, kto vlastne bol Reddington. Pretoze toho skutocneho zastrelila Liz, ked bola mala, pri tom poziari. A bola tam ta cast, ked Katarina a ten Kozlov planovali, ze Kozlov pojde na plastiku a prevezme identitu Reda, ale to sa nestalo, pretoze ten Kozlov neskor tam figuroval ako Moore, dokonca bol kamarat tohoto Reddingtona. Takze to musel byt niekto iny. No v seriali na to konkretna odpoved nebola. Ale trosku som patrala, lebo mi to nedalo, a nasla som taku teoriu, ze identitu povodneho Reda prevzala Katarina, dala sa proste preoperovat, a tak vlastne dokazala zmiznut, lebo vtedy ju KGB chcela zlikvidovat. A preto stale chranil/a Liz. Viem, ze je to dost pritiahnute za vlasy, ale treba to brat tak, ze je to film. A boli tam take indicie, ze by ta teoria aj sedela. Napr raz Liz sa spytala Reda, ci je jej otcom. On odpovedal ze nie. (Neklamal, pretoze bol jej matkou). Potom raz tam bol aj ten test DNA, ktora potvrdila, ze je jej rodic. (Pretoze bol jej matka). A potom este ked ten Rostov zajal Reda, chcel ho zabit. A spytal sa ho, ci je Liz jeho dieta. A Red odpovedal, ze ano. Potom mu este nieco posepkal, my nevieme co. Ale potom tam prisiel FBI, a nasli Reda sameho a ziveho. A len nejak zahovoril, ze preco ho Rostov predsa nechal ziveho. ( no lebo mu posepkal, ze on je vlastne Katarina).
@petamich len som sa chcela opytat, ci niekoho napadla aj takato moznost
@petamich len som sa chcela opytat, ci niekoho napadla aj takato moznost
@sophinella uprimne ani zdaleka som sa na to nenamotala tak ako ty 🙂 a vobec som sa nad tym takto hlboko nezamyslala, takze mne isto nie, bol to super serial, celkom sme to intenzivne pozerali ale nejakej hlbokej analyze som to nepodrobila, ze kto teda bol/nebol
@sophinella uprimne ani zdaleka som sa na to nenamotala tak ako ty 🙂 a vobec som sa nad tym takto hlboko nezamyslala, takze mne isto nie, bol to super serial, celkom sme to intenzivne pozerali ale nejakej hlbokej analyze som to nepodrobila, ze kto teda bol/nebol
@petamich ok, v pohode. Ja len preto, lebo podstatou celeho bolo, ze preco vlastne prisiel udat sa a ochranovat ju. Stale strazil svoje tajomstva stoj co stoj, niekedy aj za velmi skaredu cenu, a nakoniec to aj zostalo tajomstvom.
Zrejme to aj bolo umyslom rezisera, aby to takto skoncilo, a v podstate to bolo takto dobre. Len som bola zvedava predsa.
Ale beriem, ze nie kazdy to potrebuje riesit 🙂

Blacklist je original nazov? My ano, sme na tom dlho ficali s manzelom 🙂 uz je to zopar rokov.