icon

Skončilo Mama ožeň ma podľa vašich tipov?

28. apr 2026

včera skončila finálová časť, tie čo ste pozerali skončilo to tak ako ste tipovali?

anonym_6dcb0b
28. apr 2026

nevidela som cele, ako dopadol ten sexos namakany co tam bol ? jeho si ta mlada mamka vybrala?

anonym_0a51e6
28. apr 2026

Barbie som tipovala Sama, ceskemu Wolverinovi ukecanu Zuzanu, nezamestnanej influencerke Henrika, ale aj tak nikto z nich reálne nehľadal lásku a nie je spolu 😀

anonym_0a51e6
28. apr 2026
@anonym_6dcb0b

nevidela som cele, ako dopadol ten sexos namakany co tam bol ? jeho si ta mlada mamka vybrala?

@anonym_6dcb0b
Lena si vybrala Jožka, nie Henrika

autor
28. apr 2026
@anonym_0a51e6

@anonym_6dcb0b

@anonym_0a51e6 áno ,ale prekvapilo ma keď som dnes čítala že Lena bola vydatá a vzťah skončila až po skončení natáčania.

autor
28. apr 2026

Tomáš si vybral Katku, ale ako sa ona vyjadrila naposledy sa videli v deń posledného natáčania. Vôbec nie sú v kontakte. Keď sa stretnú v meste ani sa len nepozdravia. Zvláštne. To by som od Tomáša nečakala.

anonym_0d826b
28. apr 2026
@anonym_0a51e6

@anonym_6dcb0b

@anonym_0a51e6
Niet divu, Henrik Ma už niečo odzite a ten sa oblbnut nenechá. Jožko je ešte naivný. Neskúsený, toho zblbne jednoducho.

anonym_d90c2c
28. apr 2026

Taká bombastické reklama to bola, tak som včera trochu pozerala, ale to bola zrejme reality pre 15 ročné . Táto blond mamina nemastná neslaná, vie do 5 napočítať? U nás sa takej hovorí, že kus je podžub, kus je pušč (preklad: trochu ma pomiluj, trochu ma pusť) 😂

anonym_0a51e6
28. apr 2026
@anonym_autor

Tomáš si vybral Katku, ale ako sa ona vyjadrila naposledy sa videli v deń posledného natáčania. Vôbec nie sú v kontakte. Keď sa stretnú v meste ani sa len nepozdravia. Zvláštne. To by som od Tomáša nečakala.

@anonym_autor
Všetci sa išli zviditeľniť, podarilo sa, máme nové celebrity 😀 Ale Katka mi bola jediná sympatická zo všetkých účinkujúcich 🙂

ljmmm
28. apr 2026

videla som tri casti. Nechytilo ma to a rozmyslala som preco. Nebolo tam nic vtipne a ti ludia proste neboli sympaticki. Priam naopak. Povedala by som, ze zly kasting proste.

pudinka
28. apr 2026

Skoncilo to tak, ako sa dalo cakat po prvom dieli. 80% ucastnikov tam nedoslo hladat lasku, ale zviditelnit sa. Od prveho dielu bolo jasne,ze nikto s nikym nebude tvorit par.

anonym_95015d
28. apr 2026

Práve som dopozerala včerajšiu finále.
Tomáš a Miška, Tomáš a Katka, Jarka a Patrik som si tipla správne. Lenka čo vybrala Jožka bol pre mňa šok, ako som videla aj pre Henrika. Lucia si vybrala Martina tiež šok, myslela som si že vyberie Sama. A Lukáš že si vybral Adel to som si tipovala skôr Zuzanu k nemu.
No a Juraj bol úplné sklamanie čo tam vystrájal že až policajtov museli naňho volať.
Ale bolo to fajn, mne sa to páčilo celá Mama ožeň ma, úplne som si pri tom vypla a oddýchla.

anonym_ca78d8
28. apr 2026
@anonym_95015d

Práve som dopozerala včerajšiu finále.
Tomáš a Miška, Tomáš a Katka, Jarka a Patrik som si tipla správne. Lenka čo vybrala Jožka bol pre mňa šok, ako som videla aj pre Henrika. Lucia si vybrala Martina tiež šok, myslela som si že vyberie Sama. A Lukáš že si vybral Adel to som si tipovala skôr Zuzanu k nemu.
No a Juraj bol úplné sklamanie čo tam vystrájal že až policajtov museli naňho volať.
Ale bolo to fajn, mne sa to páčilo celá Mama ožeň ma, úplne som si pri tom vypla a oddýchla.

@anonym_95015d juraj nebol pre mna sklamanie. Od prveho momentu bolo ocividne, ze je bud osychopat, agresor alebo fetak

anonym_db8258
28. apr 2026

Na prvé série Mama ožeň ma sa toto ani nechytalo.Boli tam bežný obyčajný ľudia,mladý aj starý kdežto tento rok sami influensceri ci ako sa to nazývajú len aby sa zviditeľnili

anonym_ca78d8
28. apr 2026
@anonym_db8258

Na prvé série Mama ožeň ma sa toto ani nechytalo.Boli tam bežný obyčajný ľudia,mladý aj starý kdežto tento rok sami influensceri ci ako sa to nazývajú len aby sa zviditeľnili

@anonym_db8258 mne sa hlavne nepacilo, ze produkcia nedodrzala ani zaklad show. Ked sa to vola "mama ozen ma", tak tam nemaju co robit sesternice a kamaratky

anonym_db8258
28. apr 2026
@anonym_ca78d8

@anonym_db8258 mne sa hlavne nepacilo, ze produkcia nedodrzala ani zaklad show. Ked sa to vola "mama ozen ma", tak tam nemaju co robit sesternice a kamaratky

Áno to aj mňa zarazilo.Celkovo to bola nepodarena kópia predošlých sérii

anonym_9222e6
29. apr 2026

pamätám si ešte staré série a teda tie stáli za to..toto ani neviem, ako by som definovala, ale za mňa strašne suché, preafektované..a čo sa týka napríklad toho Tomáša, čo tu jedna písala o ňom, že by to na neho nepovedala, všetko je to len hrané, pre peniaze, nikto spolu po show neostane, sestra ho videla pár týždňov dozadu v BA a že to bol úplne iný človek ako vystupoval na kameru..takže tak..