icon

Tešíte sa na novú sériu Farmy?

Včera o 20:46

Teší sa niekto na Farmu?ja áno.Vela ľudí hovorí že je to otrasné ale ja pritom vypnem hlavu

anonym_b3f087
Včera o 20:52

Aký národ,také tv programy☹️

anonym_b2a767
Včera o 20:55

Ak mas 15, tak sa nedivim, ze sa tesis. Ja som daaavno dospela a ziadnd reality sou nepozeram. Stacia mi uputavky .

biba_18
Včera o 20:58

nie

anonym_38cb8d
Včera o 21:04

@anonym_autor
Velebnosti jdu blejt

anonym_d98fe3
Včera o 21:10

Také hlúposti . Nechápem že to niekto aj pozerá.

anonym_bbbaab
Včera o 21:17

Ja sa teším na ďalších dementov😂

liusa82
Včera o 21:38

ja sa už teším keď tá séria bude posledná síce to absolútne nepozerám ale už len tá reklama žere človeku nervy keď ide dookola 😆🙄keď vidim upútavku že to znovu pôjde len očami prekrútim.Ako keby nevedeli iné vymyšlať..Farma,Let s dance a iné koniny stále dookola superstar ešte.Už by bolo načase s tým skončiť

evkatk
Včera o 22:34

Je to program pre primitívov. Je to urážajúce, že takýto program je v TV, akoby na Slovensku boli samí nevzdelaní primitívi. Veď samotné dnešné farmy sú o niečom úplne inom. Naozaj len totálny debil sa môže na niečo také s prostitútkami tešiť.

anonym_7dc48c
Včera o 22:45
@evkatk

Je to program pre primitívov. Je to urážajúce, že takýto program je v TV, akoby na Slovensku boli samí nevzdelaní primitívi. Veď samotné dnešné farmy sú o niečom úplne inom. Naozaj len totálny debil sa môže na niečo také s prostitútkami tešiť.

@evkatk a Ruža pre nevestu? Mama ožeň ma? Taká istá hrúza.

anonym_55db20
Včera o 23:53

ano tesim sa, odkedy skoncila ta minulorocna😂

anonym_ea124f
Dnes o 02:57

@anonym_autor to ešte nezrušili? Veď je to grc.

bellaverona
Dnes o 03:58
@anonym_b3f087

Aký národ,také tv programy☹️

@anonym_b3f087 presne