Tešíte sa na novú sériu Farmy?
Teší sa niekto na Farmu?ja áno.Vela ľudí hovorí že je to otrasné ale ja pritom vypnem hlavu
Ak mas 15, tak sa nedivim, ze sa tesis. Ja som daaavno dospela a ziadnd reality sou nepozeram. Stacia mi uputavky .
@anonym_autor
Velebnosti jdu blejt
Také hlúposti . Nechápem že to niekto aj pozerá.
Ja sa teším na ďalších dementov😂
ja sa už teším keď tá séria bude posledná síce to absolútne nepozerám ale už len tá reklama žere človeku nervy keď ide dookola 😆🙄keď vidim upútavku že to znovu pôjde len očami prekrútim.Ako keby nevedeli iné vymyšlať..Farma,Let s dance a iné koniny stále dookola superstar ešte.Už by bolo načase s tým skončiť
Je to program pre primitívov. Je to urážajúce, že takýto program je v TV, akoby na Slovensku boli samí nevzdelaní primitívi. Veď samotné dnešné farmy sú o niečom úplne inom. Naozaj len totálny debil sa môže na niečo také s prostitútkami tešiť.
Je to program pre primitívov. Je to urážajúce, že takýto program je v TV, akoby na Slovensku boli samí nevzdelaní primitívi. Veď samotné dnešné farmy sú o niečom úplne inom. Naozaj len totálny debil sa môže na niečo také s prostitútkami tešiť.
@evkatk a Ruža pre nevestu? Mama ožeň ma? Taká istá hrúza.
ano tesim sa, odkedy skoncila ta minulorocna😂
@anonym_autor to ešte nezrušili? Veď je to grc.

Aký národ,také tv programy☹️