Tipy na mysteriózne a akčné seriály na večer
Caute, na oddych si rada pozriem po veceroch neaky serial, ale uz ani neviem co mam pozerat. Mam rada mysteriozne, akcne-proste ze sa tam nieco deje, nad cim mozem aj rozmyslat. Co sa mi pacilo poslednu dobu bolo: yellowjackets, snowpiercer, videla som squid game, alice in borderland, from..
supernatural? peaky blinders?
@bavlnka92 supernatural nie ten ma nezaujal ale dakujem za to druhe este som nevidela podla popisu celkom dobre to znie 🙂
Odporúčam seriál Fringe ale nemusí každého zaujať 🙂
@ghost2323 fringe bol super daaavno som videla mozno pozriem zas diky
Witcher ⚔️
@laurinka27 aj ked je pritazlivy herec uz po prvom diely som vypla :/ neako nezaujal
@anonym_autor mne sa páčili seriály z väzenského prostredia, vtipné, smutné, zaujímavé 🙂 skús Vis a Vis alebo Orange is the New black
Skoro normálna rodinka
Odsúdená poľský serial topka
Jeden jediný pohľad
@glorikarebeka dakujeeem ani 1 som nevidela a zneju zaujimavo 🙂
@anonym_autor mne sa páčili seriály z väzenského prostredia, vtipné, smutné, zaujímavé 🙂 skús Vis a Vis alebo Orange is the New black
@mahony6 ak máš rada z väzenia tak odporúčam ten poľský serial, odsudzena
Ja som pozerala seriál zradcovia ale neviem či ťa to zaujme, veľa ľudí čo poznám to nezaujalo ale mne sa to páčilo
Panelák ? Hviezdna brána , 30 prípadov majora zemana ? Ale taký seriál ktorý som si rád pozrel bol https://serial.kukaj.in/special-ops-lioness
Ja som pozerala seriál zradcovia ale neviem či ťa to zaujme, veľa ľudí čo poznám to nezaujalo ale mne sa to páčilo
@anonym_7df71e to myslíš akože tú reality show?
Tales from the loop, to bolo velmi dobre a mysteriozne, potom Dark je super, Black mirror je nova seria myslim
Behind her eyes

supernatural? peaky blinders?