Videli ste dnešný Sľub na Voyo?
Ahojte, videli ste dnešnú časť? Ja som veľmi plakala. Asi preto, že som to zažila prednedávnom. Nezvyknem plakať... pri seriály. Veľmi smutno mi zostalo.
@anonym_autor Nevidela, ale viem, že má zomrieť Zlatica, Bolo to dnes?
@anonym_autor Nevidela, ale viem, že má zomrieť Zlatica, Bolo to dnes?
@anonym_21f2f6 no áno, v tej časti, čo pôjde zajtra. Ešte aj tá pieseň, čo bola na pozadí od Věry Špinarovej bola tá, čo mala moja mamina na pohrebe.
@anonym_21f2f6 no áno, v tej časti, čo pôjde zajtra. Ešte aj tá pieseň, čo bola na pozadí od Věry Špinarovej bola tá, čo mala moja mamina na pohrebe.
@anonym_autor Čo sa stalo tej Zlatici ?
Ja som videla ukážku, tak smutne to natočili. Tiež mi bolo smutno z toho.
Nevidela, take chujoviny nepozeram
@anonym_e219df vieš o tom, že sa nemusíš vyjadrovať v témach ku ktorým nemáš čo povedať?
Preboha to prečo? Ja som ju mala rada...
@anonym_e219df vieš o tom, že sa nemusíš vyjadrovať v témach ku ktorým nemáš čo povedať?
@yellowunicorn otazka bola, ci sme videli. Odpovedam na otazku, tak sa ukludni 🤣
@anonym_autor Čo sa stalo tej Zlatici ?
Ja som videla ukážku, tak smutne to natočili. Tiež mi bolo smutno z toho.
@estellas aj ja chcem vedieť čo sa jej stalo .
@estellas aj ja chcem vedieť čo sa jej stalo .
@parvinka0001 podľa mňa sa pošmykla na ľade pred chatkou. Alebo dostala infarkt. Tak dávala pozor na neho, ešte vraveli, ako sa zdravo stravujú.. smerovalo to k tomu.
@parvinka0001 podľa mňa sa pošmykla na ľade pred chatkou. Alebo dostala infarkt. Tak dávala pozor na neho, ešte vraveli, ako sa zdravo stravujú.. smerovalo to k tomu.
@anonym_autor aha ďakujem.
@yellowunicorn pribinak,či tak nejak..vždy v každej teme odpovedala prvá.Odkedy su anonymné nicky, ju nevidieť, ale väčšina prvych odpovedi anonymna. Ak jej niekto odporuje,arogantná,neprijemna, ale ozvať sa furt musí.aj keď mimo tému
@anonym_autor Nevidela som ešte ani ukážku, tipovala som otravu CO, keď jej tak zdôrazňoval, že si má zakúriť.
@anonym_autor ostalo mi smutno z toho, pokazili to tou Zlatkou
@anonym_e219df Super, gratulujem. Ušetrila si čas tým, že chujoviny nepozeráš, aby si mohla napísať chujovský komentár. Super využitý voľný čas.
@anonym_autor pozerala ..aj som si poplakala.A tak ho vždy strážila a odišla prvá.
@anonym_autor pozerala ..aj som si poplakala.A tak ho vždy strážila a odišla prvá.
@luccija ja nemám voyo, tak to pozerám na markíze. A ako to tu čítam, tak aj ja budem plakať 😢
@luccija ja nemám voyo, tak to pozerám na markíze. A ako to tu čítam, tak aj ja budem plakať 😢
@bielasovicka pekný to bol diel aj, keď smutný.Celkom ma prekvapilo, že sa tak rozhodli scenáristi bola to výrazná postava
@bielasovicka pekný to bol diel aj, keď smutný.Celkom ma prekvapilo, že sa tak rozhodli scenáristi bola to výrazná postava
@luccija hej no, ktovie prečo to takto spravili, asi už nemôže hrať z nejakého dôvodu. Škoda 😕
Prečo ju odstránili? Už v tej silvestrovskej časti boli náznaky, s tou sviečkou a tak, takže úplne narýchlo to nebolo.
@bielasovicka bolo to smutné.
@anonym_autor Videla so už zajtrajší diel? Čo sa Zlatici stalo?
@anonym_21f2f6 nevraveli nič ešte .
@anonym_21f2f6 nič nič - vraj nie je dôležité ako zomrela, ale ako žila. A našla ju tam kamarátka, keď neprišla na stretnutie.