icon

Videli ste dnešný Sľub na Voyo?

1. jún 2026

Ahojte, videli ste dnešnú časť? Ja som veľmi plakala. Asi preto, že som to zažila prednedávnom. Nezvyknem plakať... pri seriály. Veľmi smutno mi zostalo.

anonym_e219df
1. jún 2026

Nevidela, take chujoviny nepozeram

anonym_21f2f6
1. jún 2026

@anonym_autor Nevidela, ale viem, že má zomrieť Zlatica, Bolo to dnes?

autor
1. jún 2026
@anonym_21f2f6

@anonym_autor Nevidela, ale viem, že má zomrieť Zlatica, Bolo to dnes?

@anonym_21f2f6 no áno, v tej časti, čo pôjde zajtra. Ešte aj tá pieseň, čo bola na pozadí od Věry Špinarovej bola tá, čo mala moja mamina na pohrebe.

estellas
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_21f2f6 no áno, v tej časti, čo pôjde zajtra. Ešte aj tá pieseň, čo bola na pozadí od Věry Špinarovej bola tá, čo mala moja mamina na pohrebe.

@anonym_autor Čo sa stalo tej Zlatici ?
Ja som videla ukážku, tak smutne to natočili. Tiež mi bolo smutno z toho.

yellowunicorn
1. jún 2026
@anonym_e219df

@anonym_e219df vieš o tom, že sa nemusíš vyjadrovať v témach ku ktorým nemáš čo povedať?

anonym_b3ebbf
1. jún 2026

Preboha to prečo? Ja som ju mala rada...

anonym_e219df
1. jún 2026
@yellowunicorn

@anonym_e219df vieš o tom, že sa nemusíš vyjadrovať v témach ku ktorým nemáš čo povedať?

@yellowunicorn otazka bola, ci sme videli. Odpovedam na otazku, tak sa ukludni 🤣

parvinka0001
1. jún 2026
@estellas

@anonym_autor Čo sa stalo tej Zlatici ?
Ja som videla ukážku, tak smutne to natočili. Tiež mi bolo smutno z toho.

@estellas aj ja chcem vedieť čo sa jej stalo .

autor
1. jún 2026
@parvinka0001

@estellas aj ja chcem vedieť čo sa jej stalo .

@parvinka0001 podľa mňa sa pošmykla na ľade pred chatkou. Alebo dostala infarkt. Tak dávala pozor na neho, ešte vraveli, ako sa zdravo stravujú.. smerovalo to k tomu.

parvinka0001
1. jún 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 podľa mňa sa pošmykla na ľade pred chatkou. Alebo dostala infarkt. Tak dávala pozor na neho, ešte vraveli, ako sa zdravo stravujú.. smerovalo to k tomu.

@anonym_autor aha ďakujem.

anonym_62ba31
1. jún 2026
@yellowunicorn

@yellowunicorn pribinak,či tak nejak..vždy v každej teme odpovedala prvá.Odkedy su anonymné nicky, ju nevidieť, ale väčšina prvych odpovedi anonymna. Ak jej niekto odporuje,arogantná,neprijemna, ale ozvať sa furt musí.aj keď mimo tému

anonym_21f2f6
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nevidela som ešte ani ukážku, tipovala som otravu CO, keď jej tak zdôrazňoval, že si má zakúriť.

anonym_228b25
1. jún 2026

@anonym_autor ostalo mi smutno z toho, pokazili to tou Zlatkou

anonym_f0dff8
2. jún 2026
@anonym_e219df

@anonym_e219df Super, gratulujem. Ušetrila si čas tým, že chujoviny nepozeráš, aby si mohla napísať chujovský komentár. Super využitý voľný čas.

luccija
2. jún 2026

@anonym_autor pozerala ..aj som si poplakala.A tak ho vždy strážila a odišla prvá.

bielasovicka
2. jún 2026
@luccija

@anonym_autor pozerala ..aj som si poplakala.A tak ho vždy strážila a odišla prvá.

@luccija ja nemám voyo, tak to pozerám na markíze. A ako to tu čítam, tak aj ja budem plakať 😢

luccija
2. jún 2026
@bielasovicka

@luccija ja nemám voyo, tak to pozerám na markíze. A ako to tu čítam, tak aj ja budem plakať 😢

@bielasovicka pekný to bol diel aj, keď smutný.Celkom ma prekvapilo, že sa tak rozhodli scenáristi bola to výrazná postava

bielasovicka
2. jún 2026
@luccija

@bielasovicka pekný to bol diel aj, keď smutný.Celkom ma prekvapilo, že sa tak rozhodli scenáristi bola to výrazná postava

@luccija hej no, ktovie prečo to takto spravili, asi už nemôže hrať z nejakého dôvodu. Škoda 😕

tilly
2. jún 2026

Prečo ju odstránili? Už v tej silvestrovskej časti boli náznaky, s tou sviečkou a tak, takže úplne narýchlo to nebolo.

tilly
2. jún 2026
@bielasovicka

@bielasovicka bolo to smutné.

luccija
2. jún 2026
@tilly

Prečo ju odstránili? Už v tej silvestrovskej časti boli náznaky, s tou sviečkou a tak, takže úplne narýchlo to nebolo.

@tilly aj, keď liali olovo s babkou Kuperovou vyšiel im krížik a babka ho hneď skryla.Skoda boli taká správna dvojka

tilly
2. jún 2026
@luccija

@tilly aj, keď liali olovo s babkou Kuperovou vyšiel im krížik a babka ho hneď skryla.Skoda boli taká správna dvojka

@luccija áno, aj to. Náznaky tam boli.

anonym_21f2f6
2. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Videla so už zajtrajší diel? Čo sa Zlatici stalo?

parvinka0001
2. jún 2026
@anonym_21f2f6

@anonym_21f2f6 nevraveli nič ešte .

autor
2. jún 2026
@anonym_21f2f6

@anonym_21f2f6 nič nič - vraj nie je dôležité ako zomrela, ale ako žila. A našla ju tam kamarátka, keď neprišla na stretnutie.