Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy
Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.
@anonym_autor samozrejme ze si vypnute. Videla som len kratke reelsko ako si nechala merat nohy a mala som dost. Vacsina pisala ze sa chovala namyslene a strasne arogantne.
@anonym_autor nevidela som túto epizódu, ale minule rozprávala tuším v smotánke alebo v nejakej inej relácii a teda celý ten prejav pôsobil veľmi zvláštne, umelo, strojene, hovorila niečo o vlastnom šťastí, že len to je pre ňu podstatne, ale teda veľmi šťastné nepôsobila....no neviem.
@anonym_autor ona bola vždy divná.Uz vyzerá ako chlap veľmi zostarla a stratila šmrnc tými krátkymi vlasmi.Pre mňa je labilna roky ohovarala svojho otca najprv nechcela deti, potom ťažko zaplatené a, keď ho má, tak žije ako teenegerka ona potrebuje okolo seba robiť rozruch, aby bola zaujímavá.Verim tomu, čo písal jej ex dieťa mala len na fotky, ktorá normálna žena odíde od dieťaťa kvôli práci a slave
@anonym_2be0f4 nezaujíma ťa to, ale musela si kliknúť a napísať komentár. OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dosť výkričníkov či ešte pridám ?
@anonym_autor ona bola vždy divná.Uz vyzerá ako chlap veľmi zostarla a stratila šmrnc tými krátkymi vlasmi.Pre mňa je labilna roky ohovarala svojho otca najprv nechcela deti, potom ťažko zaplatené a, keď ho má, tak žije ako teenegerka ona potrebuje okolo seba robiť rozruch, aby bola zaujímavá.Verim tomu, čo písal jej ex dieťa mala len na fotky, ktorá normálna žena odíde od dieťaťa kvôli práci a slave
@anonym_453ad7 Ohováranie otca je povedať, že ju týral? A dosvedčuje to mama, sestra a dokonca on sa kvôli tomu chcel s nou spojiť a ľutoval, čo dosral?
K tomu, že je stará, budeš si zadok bit od šťastia o zem, keď budeš vyzerať v jej veku ako ona.
Čo sa týka dieťaťa,viac verím jej ex, vyzerá byt starostlivý otec a ze mu na malej záleží. Video som nevidela, takže k tomu sa vyjadriť neviem.
@anonym_453ad7 zostarla? Naozaj? To si teda dovoluje!
Asi si to pozriem online, lebo všade čítam na to nepekné recenzie. Tak som zvedavá.
Hlavne ona vyzerá úplne priemerne. Nikdy som nechápala, ako mohla byť modelka. Česko ma toľko krásnych modeliek ako Peštová, Maxová, Nemcova, Kurkova, ktorym Sklenarikova nesiaha ani po päty.
Tak priemerne ako Sklenarikova by som vyzerat chcela.
Podľa mňa tým, že je toľko v zahraničí, tak má problém hovoriť plynule po slovensky. Preto rozpráva tak pomalšie. Ja som ju videla niekde na Prime rozhovor (asi VIP správy, čo to chodí o 19tej), a tiež občas nevedela slovenské slovo, tak povedala anglické.
Spomínala, aká je zamilovaná a chystá svadbu.
@anonym_453ad7 hlavne keď ma dieťa v dôchodkovom veku 😀 potrebuje ešte pracovať… Ale tak nevieme koľko reálne je s dcérou, ale ak je väčšinu času mimo nej, tak je to určite mimo, keďže zarobené musí mať už dosť
Hlavne ona vyzerá úplne priemerne. Nikdy som nechápala, ako mohla byť modelka. Česko ma toľko krásnych modeliek ako Peštová, Maxová, Nemcova, Kurkova, ktorym Sklenarikova nesiaha ani po päty.
@papver12 priemerne? Prehanas. Napr Maxova nie je typucka kraska, ale ma charizmu a to " nieco". Ale nazvat Sklenarikovu priemernou, ty si dufam aspon monica belluci
@papver12 Ja to vidím naopak. A aj dosť veľa chlapov, ver mi🙂
Mne je napr nesympaticka Verešová, je to vyslovene jednoduchá osôbka, povrchná, ale aj tak viem uznať, že je to brutálne krásna a sexy žena a nečudujem sa chlapom😉
Za mlada bola nádherná. No teraz vyzerá naozaj zle.
@papver12 priemerne? Prehanas. Napr Maxova nie je typucka kraska, ale ma charizmu a to " nieco". Ale nazvat Sklenarikovu priemernou, ty si dufam aspon monica belluci
@mirage Za mňa je ona úplne priemerná, nudne vyzerajúca žena. To že ma dlhé nohy z nej nerobí automaticky modelku. V tvári naozaj nič moc, žiadna charizma, sexepíl, nič. Nuda. My sme nikdy nemali poriadne svetové modelky ako Česko napríklad.
Za mlada bola nádherná. No teraz vyzerá naozaj zle.
@anonym_autor Popravde ani za mlada nebola niečo extra. Jej tvár nemá výnimočné, zaujímavé modelkovské kontúry. Nikdy ani nebola mimo Francúzska a Slovenska veľmi známa modelka. Popravde, ak by si nevzala futbalisti, tak o nej Francúzi ani nevedia.
@anonym_autor Popravde ani za mlada nebola niečo extra. Jej tvár nemá výnimočné, zaujímavé modelkovské kontúry. Nikdy ani nebola mimo Francúzska a Slovenska veľmi známa modelka. Popravde, ak by si nevzala futbalisti, tak o nej Francúzi ani nevedia.
@papver12 tak potom to sedí so slovenskou náturou 😀 vela si o sebe myslí… veď aj Karembeu chcel aby sa vzdala jeho priezviska po rozvode a nechcela.
Pred chvíľou som akurát čítala na zozname článok, že sa črtá tretia svadba....to je ok...no najviac ma zarazilo, že sa veľmi málo zaujíma o svoju dcérku a vidí ju len pár dní v mesiaci. Či je to pravda, ťažko povedať...no ak je, tak je jasné, čo je za človeka
Pred chvíľou som akurát čítala na zozname článok, že sa črtá tretia svadba....to je ok...no najviac ma zarazilo, že sa veľmi málo zaujíma o svoju dcérku a vidí ju len pár dní v mesiaci. Či je to pravda, ťažko povedať...no ak je, tak je jasné, čo je za človeka
@7miriam77 Ti vie len ona, dcéra, otec🤷♀️Svoje ovocie si skôr či neskôr zožne.
Sklenařiková bola vždy nadpriemerne pekná, mala vysokú postavu a dlhé nohy, čo vždy bolo žiadané, pri jej povolaní je ťažké zladiť čas strávený doma a zákazky, ktoré má vo Francúzsku, lebo vo väčšine prípadov ju pozvú a to sa nedá odmietnúť.
Modeling potrebuje rôzné typy modeliek, aj také ako Maxová, aj také ako Verešová.
U Sklenařikovej vidieť, že veľa rokov rozpráva iným jazykom ako slovenčinou, preto to nie je také spontánne ako keby žila na Slovensku a len niekedy vycestovala do zahraničia.
Kraus ma na vsetkych videach vypnute komentare, aspon na youtube, kde to zvyknem pozerat. Kto by cital tie primitivizmy?
Videla som s nou rozhovor teraz niekedy a tiez som bola sklamana. Ako sorry, ale potrebuje k zivotu dalsiu svadbu so spevakom? Skor potrebuje pozornost 🤷🏻♀️. Mne sa velmi pacila ako zena, ale tento styl sa mi nepaci a po rozhovore klesla este nizsie.
Ona vzdy tak posobila, taka raz zrejme je a uz sa v 50ke nezmeni ani koli tebe ani koli show Jana Krause. Je modelka to jej ide lepsie
Pozrela som video vo francúzštine, tam pôsobí lepšie. O svadbe som nepočula, možno to je len romanticky úmysel, nepotrebuje už takú pozornosť ohľadom svadby si myslím.
@anonym_autor komentáre sú vypnuté na YouTube v každom videu, je jedno kto tam je
Mne sa praveze v tych kratsich vlasoch paci, je smrncovna. Tiez ma zarazilo, ze opustila manzela a aj dcerku mu nechala, ale tak, to je jej vec, zrejme nebola stastna a materstvo si predstavovala inak. Zrejme nikdy nebola velmi matersky typ a tym, ze sa matkou stala dost neskoro, tak uz bola zvyknuta na inu rutinu. Podla mna zase Maxova tereza je nic moc. Rozhovor som nevidela, slava zmeni takmer kazdeho, osobnost nemozem posudit, nepoznam ju, urcite ale aj jej detstvo zanechalo na nej stopy. Jej dcerka ma aspon starostlveho otca a toho jej vybrala lepsie, ako nejake percenta nestastnych zien na MK.