icon

Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy

16. dec 2025

Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.

jamimo
16. dec 2025
@papver12

@mirage Za mňa je ona úplne priemerná, nudne vyzerajúca žena. To že ma dlhé nohy z nej nerobí automaticky modelku. V tvári naozaj nič moc, žiadna charizma, sexepíl, nič. Nuda. My sme nikdy nemali poriadne svetové modelky ako Česko napríklad.

@papver12 tak napr. Michaela Kocianová je podľa mňa super modelka. A je veľmi milá👌Môj muž keď ju stretne na nejakej akcii tak o nej básni 3 dni.A ja súhlasím.

anonym_81cb6a
16. dec 2025
@anonym_453ad7

@anonym_autor ona bola vždy divná.Uz vyzerá ako chlap veľmi zostarla a stratila šmrnc tými krátkymi vlasmi.Pre mňa je labilna roky ohovarala svojho otca najprv nechcela deti, potom ťažko zaplatené a, keď ho má, tak žije ako teenegerka ona potrebuje okolo seba robiť rozruch, aby bola zaujímavá.Verim tomu, čo písal jej ex dieťa mala len na fotky, ktorá normálna žena odíde od dieťaťa kvôli práci a slave

@anonym_453ad7 Adriana bola vždy divná, jednoduchšia, nemalý vplyv malo na ňu domáce prostredie a aj jej divná potajomky popíjajúca matka. Ľudia z BB vedia. A jej mama keď otvorí ústa, tak koniec.
Ale ich život, vôbec mi to žily netrhá.

petronelag
16. dec 2025
@anonym_81cb6a

@anonym_453ad7 Adriana bola vždy divná, jednoduchšia, nemalý vplyv malo na ňu domáce prostredie a aj jej divná potajomky popíjajúca matka. Ľudia z BB vedia. A jej mama keď otvorí ústa, tak koniec.

@anonym_81cb6a To je zbytočné takto posudzovať, akých má rodičov, ona sa postupne vypracovala, bola veľmi žiadaná a aj teraz ešte chodí aj na prehliadky, aj ju často pozývajú ako hosťa, na otváranie rôzných akcii a na koľkých titulkoch predstížnych časopisov a koľkokrát bola, ta sa nedá ani spočítať, to nie je pre jednoduchších.

baskustek
16. dec 2025

Ja som ju zaregistrovala v sobotu v Smotánke a pôsobila zvláštne, akoby bola opitá alebo na ľahších drogách/liekoch. Zarazilo ma, že o dcéru sa stará jej exmanžel, tomu nerozumiem prečo. A vôbec nepôsobila šťastne, aj keď hovorila, aká je teraz šťastne zamilovaná. V tých očiach bol vidno smútok.

alenka58
16. dec 2025

Adriana je krásna žena, len nechápem že tak vytúžené dieťa nemá pri sebe, niekde bude zrada

anonym_8eb7d0
16. dec 2025
@anonym_81cb6a

Nie je len modelka, je aj herečka, moderátorka a s týmito povolaniami musí cestovať, či sa má nechať vydržiavať mužmi ?? Povedala, že dcéru vidí často a pravidelne, všade o nej rozpráva. Hrala vo veľa filmoch aj hlavné úlohy, že je populárna len na SK a FR je blbosť, wonderbra kampaň bola reklamovaná po celom svete a jej dlhá kariéra nemá nič spoločné s tým, že si pred rokmi vzala futbalistu. Na mňa vôbec nepôsobila namyslene.

https://www.youtube.com/watch?v=U8jeaskFlPU

@anonym_81cb6a že jednoduchšia !? študovala 3 roky medicínu na Karlovej univerzite pred tým ako odišla robiť úspešnú kariéru modelky. Ach, tá Slovenská závisť a neprajnosť nemá hraníc :(

anonym_7d68cc
16. dec 2025

no ona to povedala tak, ze tri dni je v maroku s ninou a tri dni je v parizi za pracou - pripadne v tom Monaku, nepride mi to tak, ze by ju opustala ako tu vsetky pisete

ano starne, ale starne zda sa mi zatial bez velkych uprav. co ma prestat starnut?

mne skor vadi ten jej afekt, to ma velmi vyrusuje teraz aj vzdy mala takyto prejav, aj za mlada
a potom ten prehnany prejav lasky k tym muzom vzdy, to vzdy smrdi dacim, dobre veci si nechava clovek pre seba, nemusi to vytrubovat - toto mi je nesympaticke
inak jej fandim, nech je spokojna

anonym_2fede8
16. dec 2025

Aj ja jej fandím, podľa mňa je to krásna žena. A že starne? To my všetky...Hmm. Ži a nechaj žiť, každý máme svoje a aj ona. Zajtra bude na STV v nejakej francúzskej kriminálke hrať komisárku, tak si to normálne pozriem. Vo filme som ju ešte nevidela.

anonym_453ad7
16. dec 2025
@anonym_7d68cc

no ona to povedala tak, ze tri dni je v maroku s ninou a tri dni je v parizi za pracou - pripadne v tom Monaku, nepride mi to tak, ze by ju opustala ako tu vsetky pisete

ano starne, ale starne zda sa mi zatial bez velkych uprav. co ma prestat starnut?

mne skor vadi ten jej afekt, to ma velmi vyrusuje teraz aj vzdy mala takyto prejav, aj za mlada
a potom ten prehnany prejav lasky k tym muzom vzdy, to vzdy smrdi dacim, dobre veci si nechava clovek pre seba, nemusi to vytrubovat - toto mi je nesympaticke
inak jej fandim, nech je spokojna

@anonym_8eb7d0 3 roky nemohla studovat
Keď mala ostrihané vlasy na bob bola zaujímavá teraz vyzerá ako chlap.Jej ex povedal kedy sa to zlomilo cez COVID on už chcel pokoj, kľud postaviť dom pre dcéru a mešít v hotely a spraviť jej zázemie a ona chcela žiť, pracovať a cestovať.Aj vekový rozdiel si vybral svoju daň.Daju sa nájsť jeho vyjadrenia aká je matka pri jej peniazoch a tých rokoch čo chcela dieťa zaujímavé.Sestru a matku má Slovenku je divné ju obhajovať, že zabudla po slovensky.Ale veď nech je šťastná dcéra je otcova kópia a vyzerá, že on to má v hlave usporiadané

mirage
16. dec 2025
@papver12

Hlavne ona vyzerá úplne priemerne. Nikdy som nechápala, ako mohla byť modelka. Česko ma toľko krásnych modeliek ako Peštová, Maxová, Nemcova, Kurkova, ktorym Sklenarikova nesiaha ani po päty.

@papver12 prosim.. opis seba. Ako velmi si ty podpriemerna.

blanblan
16. dec 2025

@anonym_autor veľmi zvláštny rozhovor, taký bez hlavy a paty....ona na mňa pôsobila tak nejak mimo, afektovane až nepríjemne. Doteraz mi bola práve sympatická, možno nejaká kríza stredného veku na ňu doľahla, že ju to ešte baví, že ďalší potenciálny manžel...👀😄

papver12
16. dec 2025
@mirage

@papver12 prosim.. opis seba. Ako velmi si ty podpriemerna.

@mirage Ja nie som podpriemerná. Výzorovo tak 9/10

mirage
16. dec 2025
@papver12

lienka.7
16. dec 2025

@anonym_autor podľa vyjadrenia jej (ex)manžela?by sa skôr mala zaujímať o dcéru ako o show biznis.

zuzana76
16. dec 2025
@papver12

@papver12 a tiez mas vyse 50 rokov?

anonym_e59551
16. dec 2025

Pozrela som si ten diel, no . Pravdu poviem, nepôsobila príjemne ani zďaleka, už len ten príchod. Akože kto som ja, pokora jej chýba, ten prejav , nepríjemná totálne
Povrchnosť z nej srši

anonym_c6961c
16. dec 2025

V jej veku a s jej € ju stale prenasleduje veta … nemas chlapa, nemas pravdy. Cesi maju viac zaujmavych modeliek, ktore sa prepracovali do spicky E. Herzigova, K. Kurkova, D. Pestova, P. Porizkova atd maju viac discipliny a viac si idu za svojim. Slovenky su sice krasne … ale maju potrebu stale sa na nejakeho nalepit a celu karieru po… ako napr Ivana Christova,naozaj mala potencial, aaaaale nalepila sa na koho nalepila, ostala sama s dietatom a bolo … a nebola nejedina svojho druhu. Pani Sklenarikova vyzera/la super … ale stale akoby nieco/ niekoho hladala … trauma z rodiny, alebo nejaka ina, o ktorej vedia len najblizsi … , vyzor ano, moderatorka ok , herecka ok… ale ked rozprava zo svojej hlavy spontanne znie zvlastne.

papver12
16. dec 2025
@zuzana76

@papver12 a tiez mas vyse 50 rokov?

@zuzana76 Nie, mám tak o 25 menej. Ale nejde o vek. Vravím, že pre mňa bola priemerná aj v mladosti.

anonym_8eb7d0
16. dec 2025
@lienka.7

@anonym_autor podľa vyjadrenia jej (ex)manžela?by sa skôr mala zaujímať o dcéru ako o show biznis.

@anonym_453ad7 " teraz vyzerá ako chlap " prosím ťa, zamysli sa nad sebou, musíš byť veľmi nešťastná žena, je mi ťa ľúto.
@lienka.7 show biznis je jej práca, to ju živí. Podľa teba majú všetky modelky, herečky, moderátorky... prestať pracovať, lebo majú deti ? Keď sa neskôr manželstvá rozpadnú z čoho budú žiť.

anonym_466d33
16. dec 2025

Tak za mňa modelky nie sú: Verešová, Kocianova
Modelka za mňa: Pestova

anonym_3502c8
16. dec 2025

Zakladať tému na modrom koni, aby som ohovorila modelku? Otrasné chovanie niektorých žien. Všetko je len závisť a neprajnosť.
Ty najprv niečo vytvor, dokáž, pracuj na niečom väčšom, ako si tu vytvoriť tému na ohováranie. A potom vypisuj. Čo si dokázala v živote ty? A vy všetky, čo tu na Adrianu vypisujete sprostosti.

petronelag
16. dec 2025
@papver12

@zuzana76 Nie, mám tak o 25 menej. Ale nejde o vek. Vravím, že pre mňa bola priemerná aj v mladosti.

@papver12 Priemerní nedosahujú také výsledky ako ona, ona už v 19 rokoch vyhrala 2. miesto v Elite Model Look, potom si ju vybrala spoločnosť Wonderbra, nahradila Evu Herzigovú z ČR, ktorá bola tiež veľmi úspešná, a začala sa objavovať vo všetkých prestížnych časopisoch. To bol rýchly nástup kariery, to by priemerná modelka nedokázala.

anonym_efc05d
16. dec 2025

Adriana sa sama vypracovala z obyčajného dievčaťa z panelákového bytu na Fončorde kde žila s rodičmi až medzi topmodelky.

maminkadeticiek
16. dec 2025
@papver12

Hlavne ona vyzerá úplne priemerne. Nikdy som nechápala, ako mohla byť modelka. Česko ma toľko krásnych modeliek ako Peštová, Maxová, Nemcova, Kurkova, ktorym Sklenarikova nesiaha ani po päty.

@papver12 Priemerne?Najkrajsia zo vsetkych vymenovanych.

anonym_fe5828
16. dec 2025
@maminkadeticiek

@papver12 Priemerne?Najkrajsia zo vsetkych vymenovanych.

😃

mircalla
16. dec 2025
@anonym_453ad7

@anonym_autor ona bola vždy divná.Uz vyzerá ako chlap veľmi zostarla a stratila šmrnc tými krátkymi vlasmi.Pre mňa je labilna roky ohovarala svojho otca najprv nechcela deti, potom ťažko zaplatené a, keď ho má, tak žije ako teenegerka ona potrebuje okolo seba robiť rozruch, aby bola zaujímavá.Verim tomu, čo písal jej ex dieťa mala len na fotky, ktorá normálna žena odíde od dieťaťa kvôli práci a slave

@papver12
Najviac ma vie pobavit, ako sa priemerne zeny z MK z Dolnej Hornej vyjadruju, ze vyzera priemerne. Vobec ma nezaujima, ale myslim, ze sa treba pozriet najprv do zrkadla

dzt
16. dec 2025

Komentáre má šou Jana krausa vypnuté na každé video…

enmery
16. dec 2025
@anonym_453ad7

@anonym_8eb7d0 3 roky nemohla studovat
Keď mala ostrihané vlasy na bob bola zaujímavá teraz vyzerá ako chlap.Jej ex povedal kedy sa to zlomilo cez COVID on už chcel pokoj, kľud postaviť dom pre dcéru a mešít v hotely a spraviť jej zázemie a ona chcela žiť, pracovať a cestovať.Aj vekový rozdiel si vybral svoju daň.Daju sa nájsť jeho vyjadrenia aká je matka pri jej peniazoch a tých rokoch čo chcela dieťa zaujímavé.Sestru a matku má Slovenku je divné ju obhajovať, že zabudla po slovensky.Ale veď nech je šťastná dcéra je otcova kópia a vyzerá, že on to má v hlave usporiadané

@anonym_453ad7 Študovala tretí ročník na Karlovke medicínu, ked ju objavil skaut. Ty prečo tvrdíš, že tri roky nemohla študovať.

tilly
16. dec 2025
@papver12

@papver12 to chce fotku

iwet25
16. dec 2025
@tilly

@papver12 to chce fotku

Ja som si ten rozhovor pozrela na youtube a pride mi taka nejaka nestastna, co to zakryva za afektovanie. Normalne by som povedala ze pije. Pred par rokmi tak vobec neposobila. Inak bola a je to stale krasna zena. Ma 54 rokov a tie co tu pisete ze zostarla, urcite ste mladsi rocnik a myslite si ze vy starnut nebudete?