icon

Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy

16. dec 2025

Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.

aurora33
16. dec 2025

@anonym_autor ak je Adriana priemerne vyzerajúca žena, tak ja odpadnem. Ved je nádherná. Chcela by som vidieť všetky tie tu, čo ju ohovárate. A jedna si tu napíše že je 9/10 🤣🤣🤣😀😀 no nič. Tak teda ja chcem vyzerať tak ,,priemerne” ako Adriana.

tilly
16. dec 2025

Ja som si to teraz pozrela a je stále krásna a nebola ani mimo. Je to rozstrihane, tak to občas pôsobí bez ľadu a skladu. A ak je celý čas vo francúzštine a angličtine, tak musí byť dosť ťažké zrazu prepnúť do rodného jazyka. Stačí si občas vypočuť veresovu, tá je len vedľa u susedov a už má problém so slovenčinou.

joannita
16. dec 2025
@papver12

Hlavne ona vyzerá úplne priemerne. Nikdy som nechápala, ako mohla byť modelka. Česko ma toľko krásnych modeliek ako Peštová, Maxová, Nemcova, Kurkova, ktorym Sklenarikova nesiaha ani po päty.

@papver12 sklenarikova vyzerá priemerne? Waw 😅

gazpalm
16. dec 2025

Ja som si to pozrela a je to naozaj nadherna zena ...a aj mi okamzite doplo , ze musi nad slovencinou rozmyslat , kedze roky funguje v francuzstine( ak si s nou pozriete fran.rozhovory, co som urobila po tomto dojme, ako prve ...potvrdil sa mi tento tusak ..tam posobi ovela uvolnenejsie ) a taktiez nehrala do karat , este aj cestina ...mala som pocit , ze si velakrat nerozumeju dobre ...a kraus ma vacsinou ak nie vzdy vypnute komentare

mircalla
16. dec 2025
@iwet25

Ja som si ten rozhovor pozrela na youtube a pride mi taka nejaka nestastna, co to zakryva za afektovanie. Normalne by som povedala ze pije. Pred par rokmi tak vobec neposobila. Inak bola a je to stale krasna zena. Ma 54 rokov a tie co tu pisete ze zostarla, urcite ste mladsi rocnik a myslite si ze vy starnut nebudete?

@iwet25 Chcela by som vidiet ich v 54.....ale teda davaju perly. No logicky, ze zostarla, nikto v 54 uz nevyzera na 20. Neuveritelne. Na svoj vek vyzera neskutocne

anonym_a16342
Autor odpoveď zmazal
anonym_a16342
Autor odpoveď zmazal
anonym_a0917a
16. dec 2025
@baskustek

Ja som ju zaregistrovala v sobotu v Smotánke a pôsobila zvláštne, akoby bola opitá alebo na ľahších drogách/liekoch. Zarazilo ma, že o dcéru sa stará jej exmanžel, tomu nerozumiem prečo. A vôbec nepôsobila šťastne, aj keď hovorila, aká je teraz šťastne zamilovaná. V tých očiach bol vidno smútok.

@baskustek presne o tomto som písala vyššie. Že tam stále rozprávala o nejakom svojom šťastí. Normálne obyčajne šťastný človek nepotrebuje o tom rozprávať ako o niečom nadpozemskom, to nemá s tým ako vyzerá nič spoločné, nech už vyzerá akokoľvek úžasné či neuzasne. V princípe mi je to šuma fuk.

janulka1802
16. dec 2025

Podľa mňa je stále nádherná, aj keď účes sa mi nepáčil vôbec. A ani ten strašný outfit, oversize sako... ako strašiak v poli. Tomu neviem prísť na chuť. Totálne antiženský kus oblečenia aj na nej. Správanie však mala ozaj divné... nemám pocit, žeby to bolo o tom, že preskakovala z rôznych jazykov. Mne pripadala, akoby mala vypité...

slovakboy
16. dec 2025
@enmery

Tak určite...ach ženy, veď odložte tú ješitnosť.

@enmery si kočka. Bola si modelka? Alebo si?

maciatkolulu
16. dec 2025

Schválne som si to pozrela. Výzor....akože už sa skamarátila s plastickým chirurgom. A prejav? Podľa mňa tiež niečo v sebe mala čo mať nemala. Úplne zvláštne sa chovala,teda ten úvod ,tie ksichty,čo dávala to čo rozprávala,žiaľ,naozaj celé zle.

tilly
16. dec 2025
@slovakboy

@enmery si kočka. Bola si modelka? Alebo si?

@slovakboy ta pani na fotke je svetová topmodelka 😅

anonym_7138a7
16. dec 2025

@anonym_autor oooo koľké modelky schované za klávesnicou 9 z 10 😂 dobrý vtip. Sklenaříkova je toľké roky na titulných stránkach časopisov a tu dáma 9 z 10 miss Ubľa nanajvýš aj to preháňam

anonym_9e6acd
Autor odpoveď zmazal
slovakboy
16. dec 2025

@anonym_autor mne sa v tej jeho šou páčila. Uvedomujem si, že to nie je bežná žena a rozhodla sa hrať svoju rolu sexi modelky čo najdlhšie. Musí držať formu a pózu. To ju robí inou a niekomu sa to môže zdať neprirodzené. Ale bez toho by nebola taká úspešná.

slovakboy
16. dec 2025
@tilly

@slovakboy ta pani na fotke je svetová topmodelka 😅

@tilly @enmery? Alebo to nie je ona? Potom som sa sekol.

anonym_d3be93
16. dec 2025

Poznam osobne ludi co ziju aj 40r v zahranici a vedia stale svoju rodnu rec. Ale ju sa neda pocuvat, reze mi usi viac ako Veresova.

anonym_52f10a
16. dec 2025
@papver12

Hlavne ona vyzerá úplne priemerne. Nikdy som nechápala, ako mohla byť modelka. Česko ma toľko krásnych modeliek ako Peštová, Maxová, Nemcova, Kurkova, ktorym Sklenarikova nesiaha ani po päty.

@papver12 Ale trepeš riadne. Tak súmerné črty tváre je vidieť málokedy. Ty už len máš úsudok 🤦🏻‍♀️

orangiiina
16. dec 2025

Neviem, čo riešite, podľa mňa to bolo aj jazykom. Mám kamarátku, ktorá dlho žije v zahraničí a teda Adrianina reč miestami pôsobila rovnako ako reč kamošky, ktorá používa anj denne narozdiel od slovenčiny. A má 54, ak by som aspoň spolovice vyzerala ako ona v tom veku, môžem si gratulovať. Je to topmodelka, má vplyvných mužov, žije si trošku v inom svete ako my ostatní. Jednoducho na nej poznať iný spôsob života, ktorý vedie. Obdivujem všetky ženy, ktoré vystúpili zo svojej komfortnej zóny a niečo dokázali a ona dokázala toho v živote viac ako my tu dokopy. Nie je čo závidieť a vôbec už nie odcudzovať.

tilly
16. dec 2025
@slovakboy

@slovakboy jedine, že by bola @enmery Tereza maxova 😂

anonym_81cb6a
16. dec 2025
@anonym_8eb7d0

Nie je len modelka, je aj herečka, moderátorka a s týmito povolaniami musí cestovať, či sa má nechať vydržiavať mužmi ?? Povedala, že dcéru vidí často a pravidelne, všade o nej rozpráva. Hrala vo veľa filmoch aj hlavné úlohy, že je populárna len na SK a FR je blbosť, wonderbra kampaň bola reklamovaná po celom svete a jej dlhá kariéra nemá nič spoločné s tým, že si pred rokmi vzala futbalistu. Na mňa vôbec nepôsobila namyslene.

@anonym_81cb6a že jednoduchšia !? študovala 3 roky medicínu na Karlovej univerzite pred tým ako odišla robiť úspešnú kariéru modelky. Ach, tá Slovenská závisť a neprajnosť nemá hraníc :(

@anonym_8eb7d0 nikto nezávidí. Ja nepopieram jej úspechy a krásu, ale keď sa vyjadruje, fakt pôsobí tak zvláštne, ako zaseknutá. To iné modelky keď poskytujú rozhovor, to má aj hlavu, aj pätu, pointu. Nie som prvá, ktorá tu píše, že niečo na tej Adriane nesedí.

enmery
16. dec 2025
@tilly

@slovakboy jedine, že by bola @enmery Tereza maxova 😂

@tilly Nestraš...😂

zuzana76
16. dec 2025
@anonym_81cb6a

@anonym_8eb7d0 nikto nezávidí. Ja nepopieram jej úspechy a krásu, ale keď sa vyjadruje, fakt pôsobí tak zvláštne, ako zaseknutá. To iné modelky keď poskytujú rozhovor, to má aj hlavu, aj pätu, pointu. Nie som prvá, ktorá tu píše, že niečo na tej Adriane nesedí.

@anonym_81cb6a na vela ludoch nieco nesedi, nie su vsetci neurotipicki, kazdy ma svoje problemy a aj ona, aj ked je slavna a bohata

enmery
16. dec 2025
@slovakboy

@slovakboy Ja som tmavovlasá kučeravá modroočka🤣 opak pani Maxovej.

tilly
16. dec 2025
@enmery

@tilly Nestraš...😂

@enmery ja by som jej postavičku brala. Aj jej majetok 😂

enmery
16. dec 2025
@tilly

@enmery ja by som jej postavičku brala. Aj jej majetok 😂

@tilly Niečo mi hovorí, že kočka si tak či tak...a peniaze?Tie ešte nezaručujú šťastie, práve naopak. Ale mali by sme snívať do smrti.🤣

anonym_8eb7d0
16. dec 2025
@anonym_81cb6a

@anonym_81cb6a akú " aj hlavu, aj pätu a pointu " chceš u Krausa ? Veď na jeho talk show sa nedá pozerať, neustále skáče do reči, nenechá človeka dopovedať myšlienku, má trápne poznámky aj otázky, navyše je to celé postrihané... zaseknutá mi vôbec nepríde, je ťažké robiť rozhovor v češtine ak ju vôbec nepoužíva a nehovorí denne ani po slovensky.

matkahelka
16. dec 2025

@anonym_autor pozerala som to tiez a v mojich ociach velmi klesla. bola neskutocne preafektovana, kazde tretie slovo silene v anglictine, to neustale spulenie pier. ked ten rozhovor u krausa clovek porovna s rozhovorom, ked bola pred covidom u sajfu v lvl lama- to akoby boli dve uplne rozdielne osoby. strasne jej stupla slava do hlavy, uz len to ako arogantne povedala v zakulisnom rozhovore, ze na prvu krausa hned odmietla, ale ked jej simonic povedal, ze ta relacia ma vysoku sledovanost, tak prebookovala letenku a pozvanie prijala. a na to, ako strasne chcela vo vysokom veku dieta a sypala si popol na hlavu, preco ho nemala skor, mi pride priam sialene travit len tretinu mesiaca s dietatom a vyhovarat sa na pracu v parizi a byvanie v monaku. ona nepracuje lebo musi, ale preto, ze tie reflektory a cerveny koberec su pre nu ako droga a obdiv a potlesk su pre nu zial viac ako jej vlastne male dieta. a co sa jej vyzoru tyka, vyzera na svoj vek nenormalne! chcem vidiet, kolke z vas v 54 rokoch vyzeraju ako ona. kamera ju brala z profilu a ma brutalne pevnu pokozku, ostre kontury, na sanke ani naznak po ochabnuti pokozky, ziadne "sysliky", mne sa az nechce verit, ze to je priroda a nema aspon mini facelift.

jananovotna88
16. dec 2025

Mne tiež tá angličtina tam.zarezonovala a akoby na silu bola používaná. Trochu ma to zarazilo, lebo predsa nemohla zabudnúť.
A iné veci na čo hodnotiť má 54 rokov, na tento vek vyzerá ešte stále....

anonym_3f65a0
16. dec 2025
@anonym_7e39e2

Tak priemerne ako Sklenarikova by som vyzerat chcela.

@anonym_7e39e2 Aj ja 😀😀 Vždy to nola za mňa top modelka.