Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy
Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.
@anonym_8eb7d0 pozri si iné rozhovory na youtube s Adrianou, kedysi vedela aj rozprávať. Neviem či má tak zle urobenú plastiku, alebo chrup, neskutočne afektovala. Tak simplexný prejav vidno aj pri A. Verešovej. A je úplne jedno či študovali právo, alebo medicínu. Ty to fakt nevidíš? Inè svetové modelky, ktoré tu už ktosi spomínal v diskusii som nikdy nevidela tak afektovať.
@anonym_81cb6a ja si myslim, ze sa za kazdu cenu snazi udrzat mlada
@anonym_autor pozerala som to tiez a v mojich ociach velmi klesla. bola neskutocne preafektovana, kazde tretie slovo silene v anglictine, to neustale spulenie pier. ked ten rozhovor u krausa clovek porovna s rozhovorom, ked bola pred covidom u sajfu v lvl lama- to akoby boli dve uplne rozdielne osoby. strasne jej stupla slava do hlavy, uz len to ako arogantne povedala v zakulisnom rozhovore, ze na prvu krausa hned odmietla, ale ked jej simonic povedal, ze ta relacia ma vysoku sledovanost, tak prebookovala letenku a pozvanie prijala. a na to, ako strasne chcela vo vysokom veku dieta a sypala si popol na hlavu, preco ho nemala skor, mi pride priam sialene travit len tretinu mesiaca s dietatom a vyhovarat sa na pracu v parizi a byvanie v monaku. ona nepracuje lebo musi, ale preto, ze tie reflektory a cerveny koberec su pre nu ako droga a obdiv a potlesk su pre nu zial viac ako jej vlastne male dieta. a co sa jej vyzoru tyka, vyzera na svoj vek nenormalne! chcem vidiet, kolke z vas v 54 rokoch vyzeraju ako ona. kamera ju brala z profilu a ma brutalne pevnu pokozku, ostre kontury, na sanke ani naznak po ochabnuti pokozky, ziadne "sysliky", mne sa az nechce verit, ze to je priroda a nema aspon mini facelift.
@matkahelka postavu jednak zdedis a vypracujes vo fitku a ksicht ma urobeny, ziaden krem jej taku neurobi v jej veku.
Aj Pestova ma super postavu a videli ste jej foto co sama pridala ze proste koza ochabuje vekom? A nehanbi sa za to.
@matkahelka postavu jednak zdedis a vypracujes vo fitku a ksicht ma urobeny, ziaden krem jej taku neurobi v jej veku.
Aj Pestova ma super postavu a videli ste jej foto co sama pridala ze proste koza ochabuje vekom? A nehanbi sa za to.
@natalka13 simonic sa v kazdom rozhovore o nej dusuje, ze nema urobene nic, lebo sa sialene boji ihiel a bolesti, ze ma problem ist aj na obycajny odber krvi. ale po tom, co ju detailne brala z profilu kamera teraz u krausa si tiez myslim, ze ma facelift, lebo v takom veku mat take pevne kontury tvare by neivazivnymi zakrokmi nedosiahla.
@iwet25 urcite ma, ale ked bola roky zvyknuta na nieco, jednoducho nie je matersky typ, ved kolko je takych zien, len nemaju take moznosti pracovneho angazovania sa. Urcite dcerku miluje a vie, ze je s jej otcom a nic jej nechyba. Ano, mozno ako matka jej chyba, ale chodi za nou, sice mozno dcera bude mat v buducnosti lepsi vztah s otcom. Mnohe by sme tak nevedeli zit, lebo jednak nemame taku pracu, nemali sme take pracovne tempo, nezili sme takymto aktivnym zivotnym stylom, cize logicky zostavame pri detoch a rodine. Verim tomu, ze mnoho zien, keby bolo v jej topankach, tak by nadalej pracovali.
@zuzana76 lenze az tak mnoho rokov s nou otec nebude kedze ma dost vysoky vek. Bola roky zvyknuta na pracu ale dieta nie je pes, ze ho odlozim a pridem ho pozriet raz za par dni.
@zuzana76 lenze az tak mnoho rokov s nou otec nebude kedze ma dost vysoky vek. Bola roky zvyknuta na pracu ale dieta nie je pes, ze ho odlozim a pridem ho pozriet raz za par dni.
@iwet25 otec aram Ohanian ma 57 rokov a Adriana 54, ved su vekovo rovesnici takmer, mali dieta neskoro obaja, Adriana nie je ovela mladsia, aby bola s dcerou dlhsie.
@anonym_autor tak nic v zlom ale ja si na zaklade par uverejnenych rozhovorov myslim ze nie je najostrejsia ceruzka v peracniku....ako sa to tak slusne hovori
@zuzana76 ma 67. vsak ma takmer 40 rocneho syna z 1.manzelstva.
@matkahelka https://www.topky.sk/cl/100313/9265495/Sklenari...
https://www.google.com/search?q=aram+ohanian+âg...
mne naslo rocnik jeho narodenia 1968
@matkahelka https://franzine.fr/aram-ohanian-fortune/ tu tiez pisu, ze sa narodil v 1968 v jerevane
@maciatkolulu možno nevedela do čoho ide, tu povedala, že nevidela jeho show.
@anonym_8eb7d0 velmi zaujimave v tomto rozhovore zo zakulisia pred show, co si dala link, vyzerala uplme pohodovo, normalne, velmi prijemne a prirodzene. Ja si myslim ze ona bola opita, alebo mala v sebe nieco ine. Nesuhlasim tu s tym ohovaranim jej vzhladu a pod., ta zena dosiahla neskutocne vela. Ale fakt je ze pri tom rozhovore uz s Krausom vyzerala zial velmi zvlastne, neprirodzene.
@matkahelka https://franzine.fr/aram-ohanian-fortune/ tu tiez pisu, ze sa narodil v 1968 v jerevane
@zuzana76 v starsich clankoch, ked sa isli brat, pytali sa jej na vekovy rozdiel, ci sa ho neobava. ona sa vyjadrila, ze nie, lebo su dusevne na rovnakej vlne. ak by bol starsi o 3 roky, vekovy rozdiel by nikto neriesil.
@matkahelka https://www.cosmopolitan.fr/adriana-karembeu-ma... tu zase pisali, ze mal 63 rokov
@anonym_autor tak nic v zlom ale ja si na zaklade par uverejnenych rozhovorov myslim ze nie je najostrejsia ceruzka v peracniku....ako sa to tak slusne hovori
@bielykral to tu píšu viaceré, no čo sme si to vôbec dovolili. Hneď je to tu otočené na závisť a neprajnosť.
@zuzana76 v starsich clankoch, ked sa isli brat, pytali sa jej na vekovy rozdiel, ci sa ho neobava. ona sa vyjadrila, ze nie, lebo su dusevne na rovnakej vlne. ak by bol starsi o 3 roky, vekovy rozdiel by nikto neriesil.
@matkahelka ale aj tak sa u nich jedna len o vekovy rozdiel 13 rokov, co teda nie je az taky velky rozdiel pre mnohe pary. (pre mna to velky vekovy rozdiel je, ale tak zase ona vedela do coho ide, ze bude mat dieta so starsim muzom)
Nemám takej roboty, som s chorým synom doma, tak googlim. Drvivá väčšina článkov uvádza, že Ohanian má 57 rokov, iba v jednom bolo, že 67. A ten syn, k tomu píšu "už dospelý".
On ako 70 ročný má určite času dosť a Adriana pracuje.Lebo si je vedomá že ešte pár rokov a už asi nebude mať toľko ponúk na prácu.Ale určite sa aj ona stará o dcérku.Neberiem nikomu svoj názor ale tie čo tu píšete že na rozhovor s Krausom prišla opitá.Dobre si ten rozhovor pozrite ešte raz, opitý človek vyzerá inak. Je sebavedomá a má šarm, pohotová v odpovediach a nenechala sa vyviesť z miery pánom Krausom 🙂
Navyše otec jej dcéry je od nej oveľa viac bohatší. Hádam si nemyslite že on dcére varí obedy, perie, upratuje, robí raňajky a desiaty...Na to má ľudí.
Nemám takej roboty, som s chorým synom doma, tak googlim. Drvivá väčšina článkov uvádza, že Ohanian má 57 rokov, iba v jednom bolo, že 67. A ten syn, k tomu píšu "už dospelý".
@letfenixa na zahranicnych strankach pisali aj nad 60, ale vacsina uvadza rocnik narodenia 1968, na ten vek mi pride uz dost stary, to, ze je odo mna len o 8 rokov starsi vyzera uz dost staro. Takze by som aj uverila, ze ma 67. Ale teda vacsinovo uvadzaju 57.
@maciatkolulu je len afektovana
@zuzana76 možno. Každopádne,toto nie je prejav profesionálky.
On ako 70 ročný má určite času dosť a Adriana pracuje.Lebo si je vedomá že ešte pár rokov a už asi nebude mať toľko ponúk na prácu.Ale určite sa aj ona stará o dcérku.Neberiem nikomu svoj názor ale tie čo tu píšete že na rozhovor s Krausom prišla opitá.Dobre si ten rozhovor pozrite ešte raz, opitý človek vyzerá inak. Je sebavedomá a má šarm, pohotová v odpovediach a nenechala sa vyviesť z miery pánom Krausom 🙂
@mamadievcatiek sú aj iné látky,ktoré sa dajú užiť. Každopádne nepôsobí ako človek,ktorý je ok.
@letfenixa na zahranicnych strankach pisali aj nad 60, ale vacsina uvadza rocnik narodenia 1968, na ten vek mi pride uz dost stary, to, ze je odo mna len o 8 rokov starsi vyzera uz dost staro. Takze by som aj uverila, ze ma 67. Ale teda vacsinovo uvadzaju 57.
@zuzana76 Je to chybná info. Mal tých 67, keď oznámili rozchod.
Nerozumiem čo tu riešite ako sa stará či nestará o dcéru. To čo povie jej ex je jedna vec a ako to naozaj je je druhá vec. To vedia len oni ako to je a o tom ani téma nebola. 🙄
Je mi smiesne, ked o takych zenach ludia povedia, ze sa same vypracovali atd. Krasu dostala do vienka, aj vysku, aj dlhe nohy, aj huste vlasy a krasne crty. To nie je sikovnost, to je osud, co jej bol dany a ona to vyuzila. Samozrejme, ze musela na sebe makat, cvicit, starat sa o vizaz, ale tak ked ju to zivilo. Nie je pre mna vobec obdivuhodna, to su pre mna mamy s detmi, ktore si najdu cas sa udrziavat popri povinnostiach a praci. Je to v poriadku, vyuzila co jej bolo dane, ale pre mna je toto len zena narodena pod stastnou hviezdou (aj ked teda ani krasa jej nezarucila celozivotnu lasku, kedze uz ide do 3eho manzelstva). A suhlasim aj vyssie s faceliftom, neverim, ze toto je len z kremikov. Myslim, ze vacsina z nas by vyzerala tak dobre v tom veku mat peniaze, profistarostlivost a cas. Len vacsina z nas obycajnych ma priority niekde ine a povinnosti ineho nez vizualneho charakteru.
Nevidela som rozhovor a ani sa mi to nechce hľadať, ale dala som si ju do vyhľadávača a našlo mi ju z tohto roka s krátkymi vlasmi (neviem či aktuálne tak vyzerá), ale s tými krátkymi vyzerá mega dobre
Je mi smiesne, ked o takych zenach ludia povedia, ze sa same vypracovali atd. Krasu dostala do vienka, aj vysku, aj dlhe nohy, aj huste vlasy a krasne crty. To nie je sikovnost, to je osud, co jej bol dany a ona to vyuzila. Samozrejme, ze musela na sebe makat, cvicit, starat sa o vizaz, ale tak ked ju to zivilo. Nie je pre mna vobec obdivuhodna, to su pre mna mamy s detmi, ktore si najdu cas sa udrziavat popri povinnostiach a praci. Je to v poriadku, vyuzila co jej bolo dane, ale pre mna je toto len zena narodena pod stastnou hviezdou (aj ked teda ani krasa jej nezarucila celozivotnu lasku, kedze uz ide do 3eho manzelstva). A suhlasim aj vyssie s faceliftom, neverim, ze toto je len z kremikov. Myslim, ze vacsina z nas by vyzerala tak dobre v tom veku mat peniaze, profistarostlivost a cas. Len vacsina z nas obycajnych ma priority niekde ine a povinnosti ineho nez vizualneho charakteru.
@anonym_c81480 vela ludi sa narodi peknych alebo vynimocnych. Ale je sikovnost ak sa vypracuju, nestaci len “byt pekny” 😁. Takych je vela…

No ja som si pozerala po tom ako ma šoklo ( doslovne) to video s Krausom aj iné videá na YouTube. A môžem skonštatovať: 1. Ako mladá bola dokonala 2. Ešte pred pár rokmi vedela úplne plynule rozprávať po slovensky bez anglicizmov, bez afektovania, normálna milá baba 3. Videla som aj video s novým frajerom, jedna hrôza, vyzerá že jej úplne preplo, pubertáčka afektovana 4. Vzhľad v 50-tie nejdem hodnotiť, starneme všetci a ona má stále zákazky v modelingu a postavu má stále super. Na tvári už vidno vek ale 55 nie je 40 kde žena môže vyzerať ešte stále veľmi exkluzívne
@anonym_938aa5 presne to si myslim, ze aj tym spravanim, afektovanim, sa snazi akoby udrzat mlada, ani mne to az tak neimponuje, nemam rada take afektovane osoby, ale mozno je to len divadlo, v sukromi ju aj tak nepozname. A tie anglicizmy, uz je vo veku, ked clovek zabuda, mne vypadnu tiez kedykolvek aj slovenske slova, cize rozumiem, ze niekedy si nevie tak rychlo spomenut, najma ak zije v multijazycnom prostredi.