icon

Ako fungujú reality šou?

30. sep 2023

Včera som zapla nákupné maniačky, veľká chyba ale pointa. Máte s tým niekto skúsenosť ako to funguje? Vy dostanete nejaký scenár, alebo vám povedia, že budete falošná a budete do každého rýpať, inému zase dajú hraj to na všetky strany a tak? Alebo ako to vlastne celé funguje?

Strana
z2
dadis
1. okt 2023

@oli18 Uz vacsej hluposti si nemohla uverit..mimochodom, ak by to aj tak bolo (preboha preco 🤣), tak i tak toto nie je scenar.

oli18
1. okt 2023

@dadis hluposti neuverejnujem, len fakty
Nemusis verit, nenutim ta. Dlho mi trvalo, kym som uverili, nakoniec ma presvedcila situacia tychto dvoch sutaziacich. Zaplatili pokutu Jojke, hoco nepovedalj toho vela, ale stacilo. Potom v diskusii doplnili obraz ludia, ktori sutaziacu a jej pomery poznali. Najlepsie je nadavat na sutaziacich. Oni sa dostali svojou ucastou do pasce a musia pristuput na podmienky. A tie su take, ako vidite na obraze. Ja nevidim, uz to od vtedy nepozeram. Je to hnus.

oli18
1. okt 2023

@dadis scenar to nie je, kto by to pisal a kto by sa to doprefu naucil. To riesi produkcia za pochodu nacuvacim zariadenim.

janagem
1. okt 2023

@oli18 máš link, odkaz na video alebo niečo čo by to dokazovali?

dadis
1. okt 2023

@oli18 Dlho ti trvalo 🤦‍♀️, som rada, ze cas a usilie venujes rieseniu takychto zasadnych zivotnych banalnosti 🙃

oli18
1. okt 2023

@dadis vyhrala si, koncim debatu . Moj jazyk kratky na tvoj. 🤣🤣🤣

oli18
1. okt 2023

@janagem nemusim nikoho presviedcat nijakymi dokazmi. Ked som to este pozeravala, chodila som do diskusii a tam ti ludia pisali. Ani by som to uz nenasla.

beataxxx
1. okt 2023

Maniacky som obcas pozrela, ale sklamanie velike, neviem pre aku cielovu skupinu je to urcene, pretoze nechapem, koho moze zaujimat nejaka primitivna debata v podstate o nicom, zalozena na nezmyselnom konflikte a tema opakovana do aleluja…..tie zeny proste nemozu byt az take blbe…..musi im to niekto pisat, ale pre ne je to hrozna blamaz, ze ich takto zhovadia….a cakala som, ze to bude o mode a trendoch, ale prevazovali stupidne debaty

julia_a_romeo
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
13. okt 2023

Jedna znama sutazila v Nakupnych maniackach, este v tych povodnych, ked sa chodilo po bytoch/domoch. Ze musela byt k dispo cely ten tyzden, cize dovolenka z roboty. Honorar bolo to, co si kupila tie veci. Okrem toho nic. Obchody boli dopredu vybrate, mali zoznam, ze kde len mozu nakupovat. Bola aj taka “kauza”, ze baby po natacani tie veci vracali naspat, aby dostali prachy alebo si to prinajhorsom vymienali.

mk1111111111
13. okt 2023

Mne je v podstate jedno, ci hraju, ci su naozaj taki, ale teda ja by som sa za ziadne prachy, nesla takto strapnit. A to sa tyka vsetkych nasich RS. Zaujimave, ze aj v inych krajinach idu tieto RS a teda nikto sa tam nepotrebuje strapnovat, to je len tu na SK a potom vyzerame pred svetom ako blbci

joannita
13. okt 2023

Vraj vo farme "hraju" podla scenara, nie vsak vsetko, ale take tie zasadne veci. Potvrdili mi to uz dvaja ludia ktori robia v zakulisi

Strana
z2