Ako môžem sledovať českú show Zrádci?
Ahojte, viete mi poradiť ako by som mohla pozerať túto českú show? Keď som sa registrovala na iPrima aj tak mi píše, že v tejto lokalite to nie je možné prehrať 🫤
Našla si tú druhú sériu? Lebo zo SVK sa to nejde dať pozrieť.
@anonym_c8b71c niektorým nepomôže ani nakresliť keď už písanemu textu nechápu 😀
@anonym_c8b71c áno presne, nejde to 🤦🏼♀️
@anonym_c8b71c niektorým nepomôže ani nakresliť keď už písanemu textu nechápu 😀
@anonym_287a29 Ďakujem, mám IQ 30 asi 🙂. Našla som.
@anonym_287a29 Ďakujem, mám IQ 30 asi 🙂. Našla som.
@anonym_c8b71c pošleš mi link prosím? Na joj mi vyhadzuje iba 1 sériu a na prime mi to nejde prehrať na SK 🤦🏼♀️
@anonym_c8b71c pošleš mi link prosím? Na joj mi vyhadzuje iba 1 sériu a na prime mi to nejde prehrať na SK 🤦🏼♀️
@curlie daj si zradcovia cesko iba. A tam to najdes.
@anonym_c8b71c to mám, len nechcem si platiť ďalšie členstvo 🙄 chcela som to niekde bez toho. Ale ďakujem
@curlie máš Joj play? Lebo tam nájdeš teda aj 1tku aj 2ku. Tú Primu si si nemusela platiť.
@curlie máš Joj play? Lebo tam nájdeš teda aj 1tku aj 2ku. Tú Primu si si nemusela platiť.
@anonym_c8b71c nie nemám ☺️ ja už si platím Voyo, Netflix a nechce sa mi platiť ďalšie členstvo, čo na JOJ play musím, preto som hľadala ďalšie spôsoby ako to pustiť mimo nejakého ďalšieho poplatku, ale ako vidím, nepôjde to ☺️ a čo na to hovoríš, oplatí sa to? 😊
Oplatí sa 🙂 Ja mám okrem toho čo ty, aj HBO a Youtube premium.
Oplatí sa 🙂 Ja mám okrem toho čo ty, aj HBO a Youtube premium.
@anonym_c8b71c ja by som brala všetko 🤭 len mi to je hlavne ľúto platiť to len kvôli jednej veci

na joj play