Ako sa volal seriál, kde boli dvaja priatelia a jeden z nich bol duch?
Bol vysielany v cca 80tych rokoch, boli dvaja priatelia, zili v byte, jeden bol zivy a druhy bol duch, kazdu chvilu mam ten nazov na jazyku, bolo to ze "sharky a dust" alebo tak nejako ale neviem 🙂 Kto vie?
Randal a Hopkirk? ešte čiernobiele
určite Randal a Hopkirk
Randall a Hopkirk 🙂 Dakujem pekne, jasne, to je ono 🙂 Ciernobiele (aj ja som ho videl len ako CB) bol preto ze sme mali CB telky, pozeram uz google, bol to farebny serial :D
Nám ho zakazovali doma pozerať, že sme krpatí, takže si pamätám iba útržky, ale pred pár rokmi som dostala darcek- dvd seriálu.
V tých rokoch boli iba čb telky, ale úspech bol ohromný, doteraz si ho ľudia pamätajú
ja som asi obe verzie videla až po roku 2000, preto mi to nepríde, že to prvé bolo tak skoro natočené 🙂
Ja si pamätám len tú starinku, rodičia nám doma dovolili pozrieť pár častí.
mne sa práve vidí, že už sme farebný TV mali, ale toto išlo vyslovene ČB,
preto ma to v prvom momente odradilo pozerať (keďže to bolo čb),
ale po vzhliadnutí niektorej časti si ma to aj tak "pritiahlo"...
ale dnes už si z toho nepamätám nič... (okrem názvu)
Randall a Hopkirk, perfektný seriál, tú starú verziu sme pozerali, keď som bola dieťa
@hiro pozerala som ako dieta mala somo ho rada..beskor Derricka nemeckeho ten bol tiez super. A potom dempsey a mecpeasova moje srdcovky
Televízory sa na Slovensku vyrábali už v 1958. Manželova sestra kúpila niekedy v 1958 televízor keď po škole začala pracovať. Bola to taká malá debnička s malou obrazovkou. Volal sa tuším Manes. Moji rodičia kúpili televízor keď som bola nejak v polovičke základky. Farebné televízory sa začali vyrábať keď som chodila na strednú. A keď išiel Randall a Hopkirk sedeli sme pred televízorom ako prilepení 🙂 a ešte Sága rodu Forsyt. Och, a na Fifipierka som zabudla 😀 Jááj, to boli krásne časy 😀 Keby nám vtedy do pusy mucha vletela ani nezbadáme. Ale pardón, ospravedlňujem sa autorke. Nejak som tú tému zamrníkovala, otázka bola iná.
Fakt sme sedeli aj my ako prikovaní k telke, to sme taku starú drevenu ČB mali z Multiservisu 😀 stale skakal obraz, s takou malou palickou sa to muselo ladit priamo na televizore v kombinacii s antenou na streche 😀 Dnes mi je ten serial zabavny a vtedy sa toho este aj moji rodicia bali, nam ako detom pri niektorých scenach prekrývali oci 😀
odpadnem!!! včera som sa akurát pýtala kolegýň, či si ho pamätajú!! 😀
@slavomira236 a Chobotnica 😀
Rendl a Hopkirk
Jej ten seriál som milovala.

Nie Randal a Hopkirk? 😀