icon

Ako skončil film Miki?

23. aug 2024

Ti co ste uz na nom boli? Skoncilo to ako sa isli priznat na policiu? Lebo som pocula ze bude aj dvojka.

lasona
23. aug 2024

Ak si dobre pamätám, posledný bol pohreb cernakovho brata vlada. A áno bude aj dvojka. V tejto časti nebolo ešte veľa veci , co spravil.

0silvia0
23. aug 2024

S otvorenym koncom - pohreb jeho brata, zvysok bude v casti 2

michaela412
23. aug 2024

To by sa ani nedalo všetko vtesnať do jedného filmu .... Dvojka bude v januári 2025 a bude sa volať Černák

kremlika
23. aug 2024

hej, bude aj druha cast, nakolko sa vsetko rozhodne do jednej zmestit nemohlo. 😉

elenka74
23. aug 2024

A neviete náhodou Martin Nahálka, koho konkrétne hral vo filme ? Vyspal sa s tou sudkyňou a potom ho zabili.

ysseba
23. aug 2024

Ano, bude dvojka.

ninusa221
23. aug 2024

Perfektný film ostalo to otvorené 2 časť vyjde v januári 2025 už teraz sa teším

andrejka2424
23. aug 2024

Mňa film zaujal, akurát si na bazáre zháňam knihy s touto tematikou a beriem to ako dobre spracovaný dokument o temnom období na Slovensku-niežeby teraz nebolo...a zaujal ma aj pohľad na neho, ako sa z obyčajného, šikovného ,pracovitého človeka môže stať taký bezcitný netvor...Doteraz bol pre mňa iba postavou z televíznych novín, sem tam som niečo zachytila viac o nejakom jeho súde a pod, teraz ma jeho skutky a celkovo to obdobie zaujíma viac..

yosi
23. aug 2024

Vzali sa a žili spolu šťastne až do smrti

rude_baby
23. aug 2024

@elenka74 podľa mňa to bol Martin Labas

rude_baby
23. aug 2024

@andrejka2424 Odporúčam knihu Slušne dievčatá plaču potichu od K. Durica. Nie je o Černakovi, skôr ide o papayovcov, okolie Dunajskej Stredy, ale dosť dobrý pohľad na život v 90tych rokoch ... Neviem, čo všetko je tam vymyslené, ale dobre sa to čítalo

kiki68
23. aug 2024

@rude_baby bola dobra aj ta “ Mafianske pipiny “, to bolo tiez z tych rokov a je tam prave opisovane zapad aj vychod sk. Ocami ich zien, hlavna protagonistka je nezletila teenagerka.

rude_baby
23. aug 2024

@kiki68 hej, aj tá sa mi páčila, v podstate o živote s Holubom a Zaludom. Nuž, ženy priťahuje moc 😒

lauricka
24. aug 2024

@michaela412 pokiaľ ju nezakážu