Ako skončil film Miki?
Ti co ste uz na nom boli? Skoncilo to ako sa isli priznat na policiu? Lebo som pocula ze bude aj dvojka.
S otvorenym koncom - pohreb jeho brata, zvysok bude v casti 2
To by sa ani nedalo všetko vtesnať do jedného filmu .... Dvojka bude v januári 2025 a bude sa volať Černák
hej, bude aj druha cast, nakolko sa vsetko rozhodne do jednej zmestit nemohlo. 😉
A neviete náhodou Martin Nahálka, koho konkrétne hral vo filme ? Vyspal sa s tou sudkyňou a potom ho zabili.
Ano, bude dvojka.
Perfektný film ostalo to otvorené 2 časť vyjde v januári 2025 už teraz sa teším
Mňa film zaujal, akurát si na bazáre zháňam knihy s touto tematikou a beriem to ako dobre spracovaný dokument o temnom období na Slovensku-niežeby teraz nebolo...a zaujal ma aj pohľad na neho, ako sa z obyčajného, šikovného ,pracovitého človeka môže stať taký bezcitný netvor...Doteraz bol pre mňa iba postavou z televíznych novín, sem tam som niečo zachytila viac o nejakom jeho súde a pod, teraz ma jeho skutky a celkovo to obdobie zaujíma viac..
Vzali sa a žili spolu šťastne až do smrti
@andrejka2424 Odporúčam knihu Slušne dievčatá plaču potichu od K. Durica. Nie je o Černakovi, skôr ide o papayovcov, okolie Dunajskej Stredy, ale dosť dobrý pohľad na život v 90tych rokoch ... Neviem, čo všetko je tam vymyslené, ale dobre sa to čítalo
@michaela412 pokiaľ ju nezakážu

Ak si dobre pamätám, posledný bol pohreb cernakovho brata vlada. A áno bude aj dvojka. V tejto časti nebolo ešte veľa veci , co spravil.