Aký stream, resp. akú TV zaplatiť deťom?

hruska91
13. sep 2023

Ahojte blíži sa čas pôrodu a aj jesen/zima keď budeme asi viac dnu ako doteraz. Zvazujeme že by sme si kúpili tv. Nie tv prístroj to máme, myslím nejaké kanály. Čo odporúčate pre deti 4,5 a 3 roky? Rada by som kontrolovala co pozeraju- nič strašidelne,nasilne a najlepšie kebyže po slovensky. Nejaké rozprávky seriálové rozprávky (majú radi poziarnik sam, lassie, Heidi, princezna Sofia, Labkova patrola,….) existuje jedna platforma kde sú všetky takéto ? Alebo je to rozhádzané?

Čo odporúčate? Disney+ , HBO max, Apple tv, či klasicky skylink (teraz majú akciu tak zvazujeme aj to- máte skúsenosť s tými detskými kanálmi co ponúkajú? Jojko, Minimax - chodia tam rozprávky po slovensky? )
Skúsili by sme niečo na zimu 🙂

Dakujem

jaga18
13. sep 2023

My sme minulý týždeň preplatili Disney + Teraz majú akciu 2e mesačne, tak vyskúšame. Zatiaľ mi malý fičí na gumkáčoch, nemala som ešte čas to prelustrovat, čo všetko vhodné tam je. Inak máme netflix, tam pozerá väčšinou po anglicky Titipa a Taya alebo Smolkov po česky.

lienka9
13. sep 2023

@hruska91 my mame voyo a je tam toho kopeeeec vsetko slovensky alebo cesky,ale s tym nemaju ziadny problem od mala.mame aj disney a netflix,ale asi najcastejsie pustam na voyo rozpravky