icon

Aplikácie na pozeranie filmov a rozprávok s predplatným

lucy_ms
19. dec 2024

Ahojte. Viete, prosím, poradiť aplikáciu na pozeranie filmov, rozprávok s mesačným predplatným? Niečo ako disney+. Ide mi o možnosť pozerať rozprávky, ktoré nie sú v produkcii disney, ako napr. ja zloduch, baby šéf a pod. Niečo, kde bude toho naozaj veľa a na jednom mieste. Ďakujem

frflos_nespokojny
19. dec 2024

napr" netflix, max

kristinaanna
19. dec 2024

@lucy_ms netflix, sky showtime

ivanakal
19. dec 2024

Ak chcete s dabingom, tak disney +.. Netflix je super, ale tam nie je az tak vela rozpravok s dabingom.. Alebo skuste Kodi, mame to stiahnute v TV, plati sa rocne tusim 23 Eur a tam su filmy, rozpravky, serialy od vymyslu sveta.

lucy_ms
autor
19. dec 2024

@frflos_nespokojny @kristinaanna ďakujem krásne. Nájdem niekde aspoň orientačný prehľad toho, aké rozprávky sú na netflixe? Stiahla som zatiaľ ten sky showtime, vyzerá to byť fajn.

frflos_nespokojny
19. dec 2024

@lucy_ms daj si stranku :
https://www.justwatch.com/
do vyladavaca das titul a najde ti, ktora platforma to ponuka, ale nie vzdy to dava presne

lucy_ms
autor
19. dec 2024
niekto2hy
19. dec 2024

@lucy_ms Aj tu nieco najdes> https://filmtoro.cz/

frflos_nespokojny
19. dec 2024

@ivanakal Kodi (predtým XBMC) je slobodný a open-source multimediálny prehrávač, softvérová aplikácia vyvinutá Nadáciou XBMC, čo je neziskové technologické konzorcium a tam musis tie apky nainstalovat a platit. samotny prehravac kodi nema nic nainstalovane a je to pre android tv box. samozrejme musis mat nieco nastudovane, ked to chces nainstalovat sama

niekto2hy
19. dec 2024

@frflos_nespokojny Ziadne ,,apky" sa do Kodi neinstaluju,ale ,,doplnky".

frflos_nespokojny
19. dec 2024

@niekto2hy ano , zle som sa vyjedril.🙏

niekto2hy
19. dec 2024

@frflos_nespokojny A nie vsetky doplnky su ,,platene".

frflos_nespokojny
19. dec 2024

@niekto2hy to je pravda, ale zmienovane filmove ano.
ja osobne kodi nepouzivam, nakolko nevidim dovod.
na enigme 2 v sat boxe je pomaly a v tv android boxe nepotrebujem.
su ale ludia ktory si ho nevedia vynachvalit

niekto2hy
19. dec 2024

@frflos_nespokojny V Enigme sa zle ovlada a v Adroide sa najlepsie pouziva na ovladanie mys.

ivanakal
19. dec 2024

@frflos_nespokojny mne to vysvetlovat nemusis. Mame Kodi nainstalovane v TV 😉 zaplatili sme jednorazovo 23 eur a mozeme pozerat filmy hocijake

lucy_ms
autor
19. dec 2024

my televízor, ani tv programy ako také nemáme už roky. pozeráme cez projektor, preto hľadám aplikácie s mesačným predplatným.

saxana000
20. jan 2025

@frflos_nespokojny ale nooooo.... zas nerob z kazdej zeny uplneho technickeho idiota.. kodi s fungujucim SCC nahodi aj cvicena opica staci jej googlit asi 7 sekund.

frflos_nespokojny
20. jan 2025

@saxana000 to som nikdy nenapisal a su to tvoje pismenka 😂
druhy riadok nesuhlasim o cvicenej opici. to nedokazu ani niektory chlapy

saxana000
21. jan 2025