icon

Barbie verzus Oppenhaimer

10. aug 2023

Ahojte, chceme ísť do kina ale môjho na dva filmy nevytiahnem, lebo neznáša kina, tak sa chcem opýtať na ktorý z týchto filmov ísť? Oppenhaimer ma láka lebo ma ten človek od vždy fascinoval, ale tá Barbie vyzerá tiež veľmi zaujímavo a ako sa to všade dookola rieši už neviem čo skôr.

Strana
z2
mb2021
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
10. aug 2023

My sme boli na Nikdy nehovor nikdy 😁

trojnasobnamama
10. aug 2023

Tak s muzom skor toho Openhaimra🙂

missdiva
10. aug 2023

No ked ta oba filmy zaujimaju tak na Oppenheimera chod s muzom a na Barbie s kamoskou.
Ale keby som si mohla vybrat len jeden sla by som na Barbie.

hsara99
10. aug 2023

Barbie bolo najhoršie vyhodených 8,2€ môjho života 🙂

autor
10. aug 2023

@trojnasobnamama myslím, že toto v tom nehrá rolu. On si asi neužije ani jeden. Barbie aspoň viem kto je, Oppenhaimer netušil, musela som mu dať hodinu dejepisu 🙄 a teraz si myslí, že to bude nejaka historická sracka a že Barbie bude feministická sračka 🥲 takže on si to asi odtrpi tak či tak

lindous
10. aug 2023

Tak potom záleží, či ho necháš trpieť iba 2 hodinky alebo radšej 3 😂 na Barbie som išla s nulovými očakávaniami, takže v konečnom dôsledku som bola skôr príjemne prekvapená, ale nič extra, na Oppehaimera by som išla kľudne znova, ale je to asi dosť indivindi čo sa komu páči

simonka1304
10. aug 2023

Na Barbie určite nie🫣

sense
10. aug 2023

U nás bola dilema Oppenheimer alebo Mission impossible, keďze S dcérou chodím len na Detske e filmy...(aj keď teda nadšená bola aj s Top Gun 2). Vyhral tom Cruise 🙈 aj keď žiaľ 4dx vysielajú len v sobotu. Na barbie by som ho ne vytiahla ale úprimne to ma absolútne neláka....

veselo_neveselo
10. aug 2023

S chlapom urcite na Oppenheimera. Mozno bude prijemne prekvapeny. Na barbinu by som chlapa netahala ani keby do kina chodil rad 🙂

katkaseiner
10. aug 2023

Barbie by som nepozrela ani sama, nieto ešte chlapa tam ťahat. Oppenheimera - priznám sa neviem o čom to je ale išla by som určite radšej na tento film (ospravedlňujem sa, dejepis skutočne nie je moja silná stránka)

u2jana
10. aug 2023

Videla som aj aj. Uprimne Barbie sa mi pacila viac a nehanbim sa za to 😄
Bolo to vtipne mile
Oppenheimer mohol byt o 30 min v pohode kratsi.

deti95060810
10. aug 2023

Barbie nie je pre chlapa...bola som.

maribell
10. aug 2023

Ak chceš vidieť oba, tak kľudne chod na oba sama 👍. Apsoň ti tam nebude nikto znudene vzdychať do ucha.

petronellla87
10. aug 2023

Ja som nevidela ani jeden ale vybrala by si ten vypravnejsi kt sa oplati vidiet na velkom platne

moonlight1210
10. aug 2023

Boli sme na Oppenheimera a mm sa smial, ze natocili tri hodiny psychologickej dramy o niecom, co v jeho zivote trvalo cca 2 mesiace (ten proces ako zakladna dejova linka) a on to vobec nebral nejak tragicky. Akurat ze stratil previerku na zucastnovanie sa dalsich pokusov a vyvoja.

Mne se ale strasne pacila hudba. Ostala som sama sediet v sale do konca titulkov kvoli nej.

janulik2008
10. aug 2023

@moonlight1210 au Vas tiež tak nahlas to šlo? Ja som si párkrát myslela že má šľak trafí ako nahlas to šlo 😁

trojnasobnamama
10. aug 2023

@u2jana to hej aj ja si myslim😁

beataxxx
10. aug 2023

Videla som obidva a s mužom určite na Oppenheimera , je to skvelý film, určite ho bude baviť, trvá síce tri hodiny, ale my sme sa nenudili, ani nikto počas premietania z kina neodišiel, každému sa to páčilo, čo to videli, ale je to dosť náročný film. Barbie nie je úplne že zlý film, módny dom chanel robil kostýmy, ale to snáď manžela neosloví🙂….dobrá kamera a triky, a dosť zamerané na emancipáciu, ale za mna trosku jednoduché….ak môžem poradiť-ak chceš vidieť barbie, chod na to s kamoskou

moonlight1210
10. aug 2023

@janulik2008 boli sme v auparku na 2d superscreen.

Do kina chodime malo, tak neviem posudit, ako inde, ale mne sa nazvucenie tejto saly pacilo.
V niektorych momentoch mi slo usi utrhnut, ale dalo sa to vydrzat. Myslim, ze pre tento film sa viac hodi velke platno. Spolu s hudbou vyborny zazitok.

momoqui
10. aug 2023

Vymen chlapa 🤣 ja som videla oba filmy. Za mna Openhaimer najlepsi film za posledne obdobie a Barbie total prazdna blbost bez deja a myslienky (ok, nejaka ta myslineka tam bola). Ja som na to isla zo zvedavosti.

mane01
10. aug 2023

Keby som musela chlapa za usi tahat, aby isiel so mnou do kina, tak by som ho rovno nechala doma a isla s kamoskou. Skoda penazi! Ja takto riesim operu, balet, cinohru… lebo s mojim sa da ist max na nejaku komediu 🙄🤷🏼‍♀️…

prasiatko30
10. aug 2023

Jednoznacne oppenheimer - jeden suprovy film. Na barbie by som neminula ani cent.

alexka89
11. aug 2023

@ibrunova a Mirgová to tam ako zvládla?

alexka89
11. aug 2023

@hsara99 kolkoooooo?panebože😵😵 to ste mohla počkať na ulozto

ibrunova
12. aug 2023

@alexka89 kde? Čo mala zvládať?

jana_eyre_2
12. aug 2023

No na Barbie som bola s kamoškami.. úprimne zamna netuším kto tomu urobil taku reklamu, pretože to je dosť zvláštny film (pôsobil na mňa nervózne, chaoticky, preafektovane, prvoplánovo) a muža by som na to určite nepozvala... oppenheimer som nevidela, ale bol by určite vhodnejší pre rande s mužom..
Ja si ho pozriem keď bude dostupný, pretoze môj muž do kina nechodí rád.. vlastne ani ja 😂

prasiatko30
12. aug 2023

@jana_eyre_2 je to filmna pozretie v kine, tie zabery pri tom skusobnom vybuchu stoja za to

evajt
12. aug 2023

Za mňa odporúčam film Oppenhaimer.
Barbie vyhodené peniaze.

Ak by som sa mala rozhodnúť kam s partnerom tak Oppenhaimer.☺️

kevi1
12. aug 2023

Bola som s chlapom na oboje a bol ok s obojim. Od obojeho dostal presne to co cakal. Keby mam ist na jedno s nim, tak Nolan

Strana
z2