Budete sledovať Ruža pre nevestu 2?
Budete pozerat? Poprosim mudrlantov, ktori budu mat potrebu kritizovat nech si to odpustia , pytam sa tych, co pozerali jednotku a /alebo budu pozerat dvojku
Ja budem pozerať,tak ako jednotku. Ja teda neviem ,či je to hrané, ja si osobne myslím, že nie, že sme v podstate už taký sprostý ,vymlety národ 😂, česť výnimkám. Ja celkom rada pozerám tieto reality show,som totiž zvedavá,kam až môžu ľudia zájsť a pred obrazovkou 🙏
@marsmykkok ludia nehovoria, ze to berie priestor dobrým SLOVENSKÝM seriálom, veď taký asi ani nie je. Poskytuje to priestor ľudom, ktorí svojim správaním neprinášajú nič prospešné pre spoločnosť, pre nejaký rozvoj, skôr opačne. Už len tá myšlienka, že mladé dievčatá, ktoré by mali ešte študovať, prípadne rozbiehať kariéru, niektoré aj príšerne (ne)esteticky upravené, priam bojujú o priazeň nejakého muža, ktorého ani nepoznajú. Veď to je hrozné. V dobe, keď sa už malé dievčatká učia, že môžu byť čím chcú, že majú rovnaké možnosti ako muži, že môžu mať kariéru a nemusia sa len dobre vydať prichádza televízia s formátom, kde sa ženy znižujú k tomu, aby sa predbiehali a intrigovali kvôli nejakému neznámemu (ale bohatému) mužovi. Cieľom a vrcholom programu je asi spoločne strávená noc. No neviem, nevidela som to, možno sa mýlim. Mne kombinácia inteligentný človek a intrigy/vtieranie sa chlapovi/afekt proste nejde dokopy. Existuje Netflix, HBO max, Prime/Amazon tv, atď. je z čoho vyberať.
Včera už niekto vypadol?
Vraj Alzbeta?

Autorka odpovedam - nie nebudem. Pretoze mi to pride, ako vsetky reality show, primitivne a som prekvapena, ake je to popularne.
@marsmykkok v nasich? Myslim, ze ziaden.