icon

Budúcnosť seriálu Vína po odhalení vraha

konik07
7. apr 2025

Ahojte,čo sa bude riešiť v seriály Vína keď u vieme meno vraha?

janaceh
7. apr 2025

@konik07 vrah poprie vinu, a bude sa riešiť vražda tých dievčat na Morave, aspoň čo som prečítala na internete

kukulienka83
7. apr 2025

Kto je vrah prosím? Kľudne aj doma správy, vďaka

abcabcada
8. apr 2025

Vraha odhalia, včera som pozerala na Voyo, je to dosť silný diel

tetapetra
8. apr 2025

@janaceh včera som si pozrela voyo a tam ukážku z novej série, no nas.... ma hajzel jeden

janaceh
8. apr 2025

@tetapetra aj ja som pozerala ale som si aj myslela, že možno aj on to bol, ale ten dôvod a co robil hrozne

tetapetra
8. apr 2025

@janaceh som zvedavá na ďalšiu sériu, nevidela som anglicku verziu, podľa recenzií sa to bude zamotávať a rozmotavat. Konečne dobrý seriál

janaceh
8. apr 2025

@tetapetra no to ani ja a teším sa tiež teda

rozculena
8. apr 2025

ja som si myslela,že už je koniec,ale keď na konci dali tie upútavky,ako on tvrdil,že je nevinný...tak ma to prekvapilo,lebo veď sa priznal

nicicka
8. apr 2025

Vraj 2. séria bude oničom ...

betulinka1
8. apr 2025

@kukulienka83 vrah je manzel kapitánky. Tak ako v originále. Uz to tu padlo v inej diskusii.

bielasovicka
8. apr 2025

@betulinka1 ved toho tam skoro vôbec není vidieť..on je ten vrah?

betulinka1
8. apr 2025
naily
9. apr 2025

@nicicka mne sa v originálnom Broadchurch páčila 2. Séria viac. Bude sa riešiť súdny proces a otvorí sa prípad z minulosti, ako už spomínali vyššie, vražda dievčat.

nicicka
9. apr 2025

@naily tak som zvedavá...

diannas
14. apr 2025

@naily a s tym prípadom budú mat nieco spoločne postavy z prvej série ?

naily
15. apr 2025

@diannas so samotnou vraždou nie. To je iný prípad, iný príbeh rodiny. Budú tam nové postavy. Odhalí sa tajomstvo majora a poprosí Elenu aby mu pomohla otvoriť prípad dievčat. Do toho sa bude riešiť aj súdny proces Dankovej vraždy. Bude to zaujímavé. :⁠-⁠)

vveron1ka
15. apr 2025

@konik07 ja mam pocit ze teraz to len zacina byt napinave. Ta cast vcera co bola na voyo mi teda nedala spat. Super serial

tetapetra
15. apr 2025

@vveron1ka už je nová séria na Voyo?

tilly
15. apr 2025

@tetapetra áno. Na voyo je už druhá séria

tetapetra
15. apr 2025

@tilly vďaka,tak si to dnes kuknem

rozculena
15. apr 2025

dobrééé to bolo

liaka
16. apr 2025

@naily a bude mať s vraždou Danka spoločné aj niekto iný? Syn vraha a tak. Môžeš aj sukromne... Ďakujem vopred

tetapetra
16. apr 2025

@liaka za mňa vrah je jasné. Tam skôr budú otvárať tajomstvá iných ľudí. A zároveň sa bude riešiť prípad báb, ktoré boli zavraždené. Dnes som si pozrela prvú časť, za mňa skvelé.

bielasovicka
16. apr 2025

Tam aj ten syn vraha bol podozrivý. Vlastne aj všetci ostatni......

jajka257
16. apr 2025

Tento seriál je replika anglického seriálu Broadchurch. Ak zachovajú dej aj zvyšných troch sérii, budete ešte prekvapene

diatar123
7. júl 2025
@janaceh

@konik07 vrah poprie vinu, a bude sa riešiť vražda tých dievčat na Morave, aspoň čo som prečítala na internete

@janaceh na Myjave