Bývali ste v blízkosti natáčania reality šou Farma?
Farma sa vysiela v TV o niečo neskôr, to vieme.
Ale boli ste niekto tak, že ste bývali v blízkosti, vedeli ste, že farma sa tam niekde pri vás natáča. A boli ste špízovať?
A potom sa to v dedine rozkriklo, kto tam ešte je a nie je?
Viete presne lokality, kde sa už odvysielané Farmy natáčali?
Som fanúšik a toto ma vždy zaujímalo
@anonym_autor to by som už v akom zúfalstve musela byť, keby som chodila špízovať takýchto ľudí? Viem, že také niečo beží v TV, ale ešte som sa tam nenudila, aby som to pozerala, aj keď tam pred rokmi bol syn mojej kaderníčky.
Veď tam je komplet ochranka celého toho pozemku, aby tam nikto nechodil. Oni to 24/7 strážia. To silno pochybujem že by sa tam niekto dostal “špízovať” Veľakrát to bolo v telke komunikované. Že je to tam prísne strážené
Veď tam je komplet ochranka celého toho pozemku, aby tam nikto nechodil. Oni to 24/7 strážia. To silno pochybujem že by sa tam niekto dostal “špízovať” Veľakrát to bolo v telke komunikované. Že je to tam prísne strážené
@anonym_d11a88 asi nestrazia ked unikli foto poslednych 6tich sutaziacich
@anonym_d11a88 asi nestrazia ked unikli foto poslednych 6tich sutaziacich
@diaszoky veď to bolo vonku vtedy, keď oni už boli po natáčaní doma 😂 či myslíš že je to live?
@anonym_d11a88 co vonku foto bola fotena na farme kde pri farmarskom domceku stala posledna siestica farmarov koncom oktobra
@diaszoky asi ťažko koncom októbra keď od polovice sú všetci doma 🫠

@anonym_autor áno, máme pozemky pár metrov od tial. Ľudia z dediny tam nechodili spizovat, väčšinou to nikoho nezaujímalo.