icon

Bývali ste v blízkosti natáčania reality šou Farma?

5. nov 2025

Farma sa vysiela v TV o niečo neskôr, to vieme.
Ale boli ste niekto tak, že ste bývali v blízkosti, vedeli ste, že farma sa tam niekde pri vás natáča. A boli ste špízovať?
A potom sa to v dedine rozkriklo, kto tam ešte je a nie je?
Viete presne lokality, kde sa už odvysielané Farmy natáčali?
Som fanúšik a toto ma vždy zaujímalo

anonym_fad30b
6. nov 2025

@anonym_autor áno, máme pozemky pár metrov od tial. Ľudia z dediny tam nechodili spizovat, väčšinou to nikoho nezaujímalo.

anonym_d642a5
6. nov 2025

@anonym_autor to by som už v akom zúfalstve musela byť, keby som chodila špízovať takýchto ľudí? Viem, že také niečo beží v TV, ale ešte som sa tam nenudila, aby som to pozerala, aj keď tam pred rokmi bol syn mojej kaderníčky.

anonym_d11a88
6. nov 2025

Veď tam je komplet ochranka celého toho pozemku, aby tam nikto nechodil. Oni to 24/7 strážia. To silno pochybujem že by sa tam niekto dostal “špízovať” Veľakrát to bolo v telke komunikované. Že je to tam prísne strážené

diaszoky
7. nov 2025
@anonym_d11a88

Veď tam je komplet ochranka celého toho pozemku, aby tam nikto nechodil. Oni to 24/7 strážia. To silno pochybujem že by sa tam niekto dostal “špízovať” Veľakrát to bolo v telke komunikované. Že je to tam prísne strážené

@anonym_d11a88 asi nestrazia ked unikli foto poslednych 6tich sutaziacich

anonym_d11a88
7. nov 2025
@diaszoky

@anonym_d11a88 asi nestrazia ked unikli foto poslednych 6tich sutaziacich

@diaszoky veď to bolo vonku vtedy, keď oni už boli po natáčaní doma 😂 či myslíš že je to live?

diaszoky
7. nov 2025
@anonym_d11a88

@diaszoky veď to bolo vonku vtedy, keď oni už boli po natáčaní doma 😂 či myslíš že je to live?

@anonym_d11a88 co vonku foto bola fotena na farme kde pri farmarskom domceku stala posledna siestica farmarov koncom oktobra

anonym_949d9c
7. nov 2025
@diaszoky

@anonym_d11a88 co vonku foto bola fotena na farme kde pri farmarskom domceku stala posledna siestica farmarov koncom oktobra

@diaszoky asi ťažko koncom októbra keď od polovice sú všetci doma 🫠

diaszoky
7. nov 2025
@anonym_949d9c

@diaszoky asi ťažko koncom októbra keď od polovice sú všetci doma 🫠

@anonym_949d9c toje jedno kedy proste foto bol fotena na farme z dilaky takze ju asi priesvitny sbskari strazia