Československo má talent
Čo hovoríte na včerajšie prekvapenie pre Jakuba včera v talente? Páčilo sa vám?
Nevidela som, co sa stalo?
Aj mne sa to veľmi páčilo, Vojta Dyk krásne spieval a ako sa Dávid tešil, bolo to super, u nás v robote boli všelijaké názory aj zlé preto som chcela vedieť či aj niekto iný na tom videl niečo zlé, za mňa to bolo super
@nika523 ja neviem kto je Vojta Dyk. Najprv som si povedala, že katastrofa. Potom keď začal spievať, tak že wau, škoda že je prezlečený za to monštrum s pierkami...a to bolo nakoniec akože šou pre toho Jakuba, tak už som to vnímala ináč. Hodnotím ako vynikajúce, na zasmiatie, ale na vystúpenie by som nešla.
@nika523 bolo to najprv šoky. Nie som konzervatívny, ale v hlavnom večernom programe nepodarená transvestit show, nepáčil sa mi ten Dykov kamarát keď sa urazil a ostentatívne odišiel. Predstavoval som si babky dedkov a veriacich ako sa musia na tom pohoršovať. A potom prišlo prekvapenie vo forme tej pesničky a ten začiatok tiež ma to hegalo, že preboha čo to vykrikuje v hlavnom programe. Nakoniec sa to ukazal ako Vojta Dyk. Skvelý spevák. Tuto pesničku spieval dávnejšie spolu s Prachařom. Proste sranda a zábava. Ale viem pochopiť tých, čo sa im to zdalo príliš. Ešte potrvá, kým si zvykneme bez predsudkov prijať tieto neškodné menšiny a ich prejav.

nie