icon

Československo má talent

nika523
18. sep 2023

Čo hovoríte na včerajšie prekvapenie pre Jakuba včera v talente? Páčilo sa vám?

syslik81
18. sep 2023

nie

juliacenc
18. sep 2023

Nevidela som, co sa stalo?

hrabovo
18. sep 2023

@nika523 perfektne, zabavila som sa

tosomja
18. sep 2023

@nika523 vynikajúce 😃

nika523
autor
18. sep 2023

Aj mne sa to veľmi páčilo, Vojta Dyk krásne spieval a ako sa Dávid tešil, bolo to super, u nás v robote boli všelijaké názory aj zlé preto som chcela vedieť či aj niekto iný na tom videl niečo zlé, za mňa to bolo super

tosomja
18. sep 2023

@nika523 ja neviem kto je Vojta Dyk. Najprv som si povedala, že katastrofa. Potom keď začal spievať, tak že wau, škoda že je prezlečený za to monštrum s pierkami...a to bolo nakoniec akože šou pre toho Jakuba, tak už som to vnímala ináč. Hodnotím ako vynikajúce, na zasmiatie, ale na vystúpenie by som nešla.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
20. sep 2023

@nika523 bolo to najprv šoky. Nie som konzervatívny, ale v hlavnom večernom programe nepodarená transvestit show, nepáčil sa mi ten Dykov kamarát keď sa urazil a ostentatívne odišiel. Predstavoval som si babky dedkov a veriacich ako sa musia na tom pohoršovať. A potom prišlo prekvapenie vo forme tej pesničky a ten začiatok tiež ma to hegalo, že preboha čo to vykrikuje v hlavnom programe. Nakoniec sa to ukazal ako Vojta Dyk. Skvelý spevák. Tuto pesničku spieval dávnejšie spolu s Prachařom. Proste sranda a zábava. Ale viem pochopiť tých, čo sa im to zdalo príliš. Ešte potrvá, kým si zvykneme bez predsudkov prijať tieto neškodné menšiny a ich prejav.

nika523
autor
20. sep 2023

@slovakboy presne aj ja na začiatku tej pesničky som len kukala že čo to, potom som si pozrela na nete že mali spolu skupinu a ako a prečo vznikla táto skladba, super to bolo

slovakboy
20. sep 2023

@nika523 vidíš a to neviem ako a prečo to naspievali.