icon

Čo hovoríte na Zuziine posledné správanie?

gabika135
28. máj 2025

Ahojte.Prosím vas to čo ta Zuza vyvádza v poslednej dobe?Ja už sa na ňu ani pozerať neviem bez toho aby mi nebolo zle z toho čo robi.A to je hlavná postava😂Je tu niekto koho neirituje?Píšte nazory hocičo,lebo dosť ma zaujima vaš nazor.

simik22
28. máj 2025

Jedna téma ti nestačila?

elanor
28. máj 2025

a co take akoze vyvadza? Urazena na Misa, ze sa sa spolu pred rokmi vychrapali na alebo po svadbe kamosov, a on sa jej viac neozval. Aj ozval, ale k nej sa info nedostala. Lebo mamicka.
Po rokoch sa stretli, stala sa tragedia, tak chcela dostat slubu, ktori dala.
Maminka jej nabalikala doktorka na rande, a kedze je sladucky a dobrucky jak medovy cukrik, a chcela sa silou mocou urobit natruc Misovi, tak s nim zacala chodit.
No a potom ked riesila Kubka, tak nepovie predsa cidziemu potencialnemu napadnikovik aby si si ju len zo dna na den vzal za zenu, ze ano. Tak zakym pojde? No za druhym akterom daneho slubu. Tak sa na oko vzali. Az nato, ze sa do seba buchli aj naozaj, akurat ze fesanda si to cely cas nechce priznat.
A tak sa zmieta medzi dvoma chlapmi, jedneho ma rada, druheho tajne lubi.
Klasicky scenar kazdeho druheho romatickeho filmu. Akoze nechapem comu sa cudujes.
Je to iba serial, vymysleany, to je ti dufam jasne?

bielasovicka
28. máj 2025

@gabika135 ja sa tiež už na ňu hnevám.je úplne čudná niekedy, ako vymleta. A ten úsmev na silu co dava🫣. Presne viem načo myslíš, tu neide o ten dej seriálu, ale vyslovene o ňu.

liusa82
28. máj 2025

mne skôr vadí Dunaj.Lebo tam v poslednej dobe len každý umiera a uteká do Slubu😀 zachvilku tam už ani nebude mať kto hrať.Ale inak áno naťahujú to ako trencle.No podla mňa to tak musí hrať.Vyzerať ako mierne vyšinutá,roztržitá.Už to občas lezie aj mne na nervy ako sa tam doťahujú

gabika135
autor
28. máj 2025
@bielasovicka

@gabika135 ja sa tiež už na ňu hnevám.je úplne čudná niekedy, ako vymleta. A ten úsmev na silu co dava🫣. Presne viem načo myslíš, tu neide o ten dej seriálu, ale vyslovene o ňu.

@bielasovicka No presne ja som doteraz s ňou nemala ani taký problem ale v poslednej dobe mám pocit,že jej postava sa nevyvíja dobrým smerom čo sa týka jej správania

frflos_nespokojny
28. máj 2025

ale za to nemoze zuzana ale autor.

estellas
28. máj 2025

@gabika135 Mne sa ten seriál pači ale Zuzana ma strašne irituje už dlhšie. Ona sa tam niekedy tak divne správa

liz_lemon
29. máj 2025

ten scenar je o nicom, lebo ved je to telenovela, hlavne ako ho nechce lebo si o nom mysli, ze je nezodpovedny, pritom s nim byva, takze uz sa mohla presvedcit, je taky vobec nie je

janci27
29. máj 2025

Zuza ma irituje od zaciatku serialu, inak je to celkom fajn denny serial. Tak trochu ma irituje aj Michal a Igor, tiez su obcas divni, ale Zuza asi najviac. Skor ma bavia vedlajsie postavy, nez tieto hlavne, skoda, ze takyto vyber hercov.

janci27
29. máj 2025

Nevadi mi ani tak ako sa dej vyvija, ci sa vlecie, ci su cudne zapletky, atd., ale samotna postava Zuzi ma irituje, vobec nie aky scenar jej dali. Uz mi normalne vadi aj jej hlas 😀

gabika135
autor
30. máj 2025
@janci27

Zuza ma irituje od zaciatku serialu, inak je to celkom fajn denny serial. Tak trochu ma irituje aj Michal a Igor, tiez su obcas divni, ale Zuza asi najviac. Skor ma bavia vedlajsie postavy, nez tieto hlavne, skoda, ze takyto vyber hercov.

@janci27 no presne, z hlavnych postáv mi asi najmenej vadí Michal, aj keď ten tiež v poslednych častiach je taký divný ale tak ako vravite,to už su asi všetci.