icon

Čo povedal Gabriel Emily v reštaurácii?

monnci2226
17. sep 2024

Ahojte, viete mi prosim niekto napísať, co vykrical Gabriel Emily v reštaurácii pred rozhovorom do telky - staci v skratke? Naozaj to bolo, ako jej povedala ta nova newyourcanka, ze s nou vlastne uz nechce byt? pozerala som bez FR tituliek a toto mi nejako chyba k pochopeniu deja. ďakujem 🙂

3petka
17. sep 2024

@monnci2226 nie nebolo. Ona ho chcela pre seba tak jej naprotiveň povedala. On jej povedal že si s ňou predstavoval budúcnosť, a možno nevie vyjadriť city keď komunikujú len v jej jazyku zvyšok si nepamätám.

monnci2226
autor
17. sep 2024

@3petka dakujem 🙂 hned mi to dava uz lepsi zmysel. dufala som ze toto jej povedat nemohol, ale nebola som si ista.

nika_val
17. sep 2024

@monnci2226 nie nebolo to tak
Povedal jej že sa cíti zničený že chcel budovať buducnost pre ňu (Emily), pre dieťa a pre Michelinsku hviezdu.
Že robil všetko pre to aby ju presvedčil (Emily) že to zvládnu. Ale že to bola ona čo sa to ani len neskúšila. Že je vyčerpaný. Že neverí ďalej už v nič. Má ísť do TV a presviedčať celé Francúzsko ale kašle na celé hrebenatky. Priznáva sa že majú komunikačný problém ale že to nie je jeho chyba.

3petka
17. sep 2024

@nika_val to isté len som to napísala skrátene.

monnci2226
autor
17. sep 2024

@nika_val dakujem 😊

nika_val
17. sep 2024

@3petka viem 😄 ja som začala písať preklad ešte tu nebol komentár a kým som to dopísala tak už si odpovedala ty
Ale veď keď som to mala napísané už tak som to pridala 😁

3petka
17. sep 2024

@nika_val jaj dobre…

jankafresova
18. sep 2024

@monnci2226 čo vravíš na názory Francúzov a Ukrajincov na ten seriál? a kanaďanov? 😁