Čo si myslíte o Adamovi vo Farme?
Čo hovoríte na Adama?Je podľa Vás správne že si kúpil za 10000e zlatý lístok do semifinále?
Ja si myslím, že áno. Určite sa bál, že vypadne,keď Denis začal pomáhať k výhre iným. Videl,že po ňom idú až moc okato. Ale vraj z farmy odišiel
@domka222 toto bolo maximálne nefér, keď Denis pomáhal lucii a eme v disciplínach 🤐 mali to zakázať, keď je hra každý sám za seba, tak nech je to v pravidlách poriadne 🙄 vyzeralo to tak, že šiel spať do duelovej chatky, ale potom všetci plakali tak ktovie 🙄🙄 no dvihla mi včera táto dr*nuta reality show tlak normálne 😂
@mamickalisticka akože nech je aký je,ale šikanovať niekoho... myslím, že každý jeden kto by sa tam ocitol miesto neho,tak by rozmýšľal rovnako
@mamickalisticka Áno aj podľa mna si to zaslúžil.A ako sa zachovala Mira a Luca tam to ma dosť vytočilo.Ked som ho videla ako plakal tak som plakala sním.No dúfam že neodstúpi alebo neodíde.
@domka222 Presne tak určite každú by tú možnosť využil.
A ešte dve matky, no hanba🙄🥴
samozrejme, urobil by to kazdy jeden z nich. a on sa ozaj za svoj vykon hanbit nemusi. divne by bolo, keby to urobi niekto, kto prd robi. a tiez som pocula ze pojde prec, ale preco, netusim.
@mamickalisticka Veď presne fuj hnus
áno, urobil by to každí z nich a Adam si to zaslúži, makal po celý čas oproti Azre,Lucii....tie sa len poflakovali celu farmu ... a Mirka nech je radšej už ticho, makať vie, ale sklamala ma, ako na nho utocila
@janulka182 Ja len dúfam že čo najskôr vypadnú tie dve kraslice.A dúfam že Adam ostane.
@cinky16 Áno aj mna poriadne sklamala.
@janulka182 počula som verziu o úraze a verziu,že kvôli šikanovaniu.
@cinky16 presne,Mira sa teraz konečne ukázala
@domka222 mne sa od zaciatku nepacila.
inac ja som pocula, ze vo finale su....... chcete to vediet? nech neprezradzam 😀 ale aj tak neviem, ci je to 100% info.
@janulka182 Ja určite.
@janulka182 Ja som človek zvedavý 😂😂
@janulka182 azra denis a mira? Take som čítala ja 👿
@mamickalisticka Tak toto hádam nie..🤦🤷
Samozrejme, normálne mi ho prišlo ľúto, ked sa hentie zmije začali k nemu tak zle chovať.. urobil tam najviac, .. a popravde? Každý jeden by to spravil
Vyhru sa zaslúži!
@dadka1997 To je aj môj názor.Že každý jeden by to využil.
@mamickalisticka nie. ja som pocula, ze Lucia, Denis, Nika. ale tak ako hovorim, ci je to pravda srnky netusia.
@janulka182 ja som tiež počula, že Denis a buchta
@domka222 A buchta je kto?Niki?
Áno 😀 tá mi tam tiež pije krv
@domka222 Aspoň niesom sama komu pije krv.
V kuse len ričí keď jej horí pod riťou. Za každým behá, tak aby z toho niečo vyťažila, robote tiež moc neublíži
@domka222 Ja som mala dosť keď behala za Matúšom a revela.
Revala*
@janulka182 🤐 no tak to som zvedava 😵

Áno. Jednoznačne si to zaslúžil, odrobil najviac, vstával ráno na dojenie (vždy, lebo ostatní potrebovali jeho pomoc), večer dojil, syry robil, robil všetky úlohy, kde sa stavalo, rubalo drevo z lesa atď. Včera sa aj mira aj lucia pekne vyfarbili a ostatných ani nekomentujem, že sa nenašiel ani jeden, kto by sa zaňho postavil?! Ak naozaj odide, odstupi alebo niečo iné, fakt ma to vytočí 🥴 henta šikana bola absolútne neoprávnená, lebo každý by si to vzal, hlavne slintoš a hentie dve kraslice 😵(pardon za moje zapálenie, popri večernom čítaní to mam ako podmaz 🤣)