Čo si myslíte o Adamovi vo Farme?
Čo hovoríte na Adama?Je podľa Vás správne že si kúpil za 10000e zlatý lístok do semifinále?
@diaszoky Ak niekto nemá rodinu, neznamená, že si nezaslúži alebo nepotrebuje peniaze. Má už staršiu mamu napríklad, už by možno potreboval byť na Slovensku pri nej a starať sa o ňu, možno už nie je úplne samostatná a lepšie to nebude. Ale súhlasím, že to bola čistá manipulácia markízy. Už pred súťažou o nákup povedali, že nebude sa hrať len o nákup, ale niečo viac, Alica spomenula tiež, že sa budú dať získať vstupenky do zlatého týždňa. On išiel už do obchodu s tým, že má imunitu. A nakoniec ho hospodár presviedčal a nahováral, aby ju zobral, vôbec nenechal rozhodnutie na neho len. Markíza to tak chcela, aby to bolo zaujímavejšie. Ale aj tak, ten príchod jeho na Farmu a vytočenosť ostatných farmárov mohli nechať pre lepšiu sledovanosť, ale potom mali už zasiahnúť, ked to prešlo do šikany voči nemu.
@marsmykkok súhlasím
Ano je to spravne rozhodnutie, ze si ho kupil, myslim, ze kazdy jeden z nich by si ho kupil tiez. adam dobrak od kosti a takto ho vysackovali za zavist lucia a mira.
Ludia sa vseobecne nevedia tešít z uspechov druhich .. Ani jeden neprisiel za nim, ze super adam si vo finale gratulujem, hlavne, ze ked sa ich pytali nedavno, ze komu praju vyhru hovorili ine 😀👍. Moj favorit vypadol 😢. Skoda.
Z tej lucii je mi zle,, aj ta nikola, a mira, denis.
Hlavne že vstupenku dali teraz mire.. tiež je to absolútne nefér.. a zrazu keď mohli dať naspäť 7tis tak nikto nič 🙈🙄🙄🙄🙄🙄👿 prečo asi. Banda hnoja celá markiza a ich úžasné pravidlá
@mamickalisticka Tá krava odsudzovala Adama, ale nakoniec si tú vstupenku vzala...Nasrala si do huby....Teraz im zrazu 7 tisíc nechýba🙈 V najbližšom dueli aj tak nikto nevypadne, len dúfam, že v tom nasledujúcom konečne vykopnú Miru, následne Luciu s tou napichanou hubou, kde pri pohľade na ňu ako žere, sa mi dvíha žalúdok...Fuj, celé zle ☹ A ináč toto je klasická ukážka toho, ako aj média podporujú šikanu👎
to co zrobila ta krava MIRA???? Adama vystvala a ona si vezme bez hanby vstupenku? kde su jej principy, dufam, ze to nevyhras a to som ti od zaciatku drzala palce, charakter Mira, fakt bez chrbtovej kosti
Ak niekto niekde zalozi ucet na podporu Adama- rada mu poslem par € namiesto sms ktoru by som mu poslala .( doMarkizy). Am na nieco take natrafite poslite link. Dakujem. PS- Keby sa tam vyzbieralo par tisic- Adam by dostal co si zasluzi a Miru s Lucou a hipsterom by rozpucilo od jedu.
@zuzinka888 ale pozor na falošné zbierky pre adama, vraj sa to vo velkom rozmohlo 🥺
@mamickalisticka nech z neho nerobia Mucenika uz to prehanaju
@diaszoky co konkretne podla teba prehanaju? kazdy normalny clovek sikanu odsudi. vraj, ked odchadzal Mira mu povedala "a nie ze zacnes znova chlastat", to ho vraj uplne uz dorazilo.
inac Mira toto urobila druhy krat. chystala sa psychicky zlomit aj Luciu, no nakoniec sa skamosili. teraz to urobila adamovi. hlavne, ze povedala, ze pracovala na psychiatrii. o to je toto cele hroznejsie.
@janulka182 sikana ano ale zbierka??? Touz je cez
Áno urobil správnu vec... jediný si to zaslúžil pretože si to s nich najviac odmakal... nechal tam za sebou veľký kus práce!a oni? zachovali sa ako hyeny 😡😡😡
@janulka182 vie, ako zmanipulovat a znicit ludi
A keď to chcel vratit,,prečo mu to neumožnili.Tak tu vstupenku mala zobrať markiza a nikto si ju nemal nechať.
@haanovajana Presne tak.A už vôbec ju nemala dostať Mira.
@zuzinka888 transparentný učet už vytvorila jeho mama, zahliadla som aj skupinu na facebooku https://www.facebook.com/groups/355897880361225...
Je tam zverejnené číslo účtu a aj video od Adama ako dôkaz, že účet patrí im. V tej skupine je aj Adam a jeho mama, preto to posielajú tam. Myslím, že na tom účte je už okolo 1500 eur a to bol založený len dnes.
Ta sprosta Lucia,nic,nevie...v dueli almanach,vsetko odkukava od Denisa. Trapka trapna,hlupa!
@cinky16 v zajtrajšej časti (dnes na voyo) si to vyžerie.. pochopí že je total neschopná a keby nevyštvala adama, letela by ona 🙃 tesiiiim sa
@cinky16 Lucia už mohla byť dávno preč. Sú z nej posratý a ukázalo sa, že je ľavá ako turecká šabla. Nika dala Denisa 3:0. Ona vyhrala to triedenie hoci dotriedila neskôr len kvôli tomu že Denis ako chlap nevie šiť. A akurát tú bedňu udržala. Bývalá fitneska a na tých lanách pôsobila ako mantavá 70tnička. A kvíz odkukávala od Denisa, ešte aj hlúpa, nielen ľavá
Trápne od markízi ze niečo takéto mu vôbec ponúkla keď vedeli čo toto spôsoby ze nikto by nebol nadšený ze sa s tej sumy zoberie keď sú tam presne povahy ľudí ako sú je to škoda ze to padlo priamo na neho a ze sa takto rozhodol ešte keď mu nohy podkopavali a závideli ze vyhráva mira ta je jedna hnusna osoba aj keď ma svoj príbeh co zamrzí není to dobrý človek hovorí o karme ale správa sa ako jeden ožratý chlap v krčme furt nadáva a to sa prezentuje ako matka som rada ze není vo finále aj keď nikto z týchto ľudí si to nezaslúži uz
A kto ide do finále?
@ada309 No to ani nesranduj..🙈🤦
@dada0902
@ada309 ak bude táto trojica komu budete priať? Za mňa veľmi zlé trio, ale priala by som z nich Nike, svoje miesto na Farme si obhájila v dueloch. Lucia nebola ani v jednom dueli riadne a len taktizovala a Denis raz prehral a bol už vyradený a tiež ak sa dostane do finále tak len kvôli taktike.
@marsmykkok asi jedine Nike, robotou sa nepretrhla, ale zas súboje aj duely jej šli 👍, ale ak je toto zloženie vo finále, fuj až mi na grcanie a bola by som rada, keby Adama vrátili do finále, šplhli by si u mňa. A aj u každého na Slovensku ..Veľmi by som chcela vidieť poslané smsky, dokopy ich bude tak 20 🥴
Ak to naozaj tak bude,tak aj keď som ju nemusela,ale asi Nike.
Ja ani jednému... najmenej však Lucii.. ale ak by som už musela vybrať, tak asi Nike, bola ľahko čitateľná, zatiaľ čo ti dvaja sama taktika, faloš..
Na smskach asi tento rok nič nezarobia.. veľmi slabá zostava do finále, tam asi nebude na žiadnom fronte mega fanusikovska základna..
Ale bola by som zvedavá, ak by vyhrala Lucia, koľko sa teda podeli s tou Mirou...

Urobil správne, zaslúžil si to , odmakal...
Lucia a Mira s Denisom by sa mali hanbiť, ukázali pravú tvár- tu krásne vidieť, komu v skutočnosti išlo len o peniaze... otras ako sa zachovali a v podstate ta Lucia celucku farmu len intrigovala, žeby sa s výhrou rozdelila s Mirou??? Hahahá .. dala by jéj asi 500€...videla som teraz co robila pre 10tis.. falošná intriganka a Mirine deti sa tiež isto hanbia za takú vypocitavu mamku..