icon

Čo si myslíte o seriáli Dotyk života?

orl
6. jan 2025

Sledovali ste v nedeľu na 1? Čo na to hovoríte?

patka06
6. jan 2025

Zatiaľ nie, ale dám mu šancu. Som zvedavá aké názory tu budú.
Mne sa z ukážok zdal trocha umelý - také silené, neprirodzené rozhovory. aj keď má dobré herecké obsadenie

orl
autor
6. jan 2025

@patka06 asi tak aj u mňa, budúci týždeň ešte pozriem... Aj keď má mať len 8 častí

unicornlady
6. jan 2025

Ja som to pozerala ako kulisu, ale rušilo ma to stále vzdychanie pri pôrode, veď toho mohli dať aj menej.

tu je napr. recenzia
https://medialne.trend.sk/televizia/recenzia-st...

patka06
8. jan 2025

@orl Dnes som pozrela z archívu a musím povedať, že ma milo prekvapil. Lepší ako ukážky, teším sa na ďalší diel.

michellemary
11. jan 2025

My sa doma tešíme na ďalší diel, zaujal. 🙂

sisaka
23. jan 2025

Ja som si zo zvedavosti pozrela zatiaľ 2 časti a mám otázku? Myslite si, že to správanie zdravotníkov k pacientom a aj navzájom medzi zdravotníkmi a ich komunikácia je reálna?

patka06
24. jan 2025

@sisaka Myslím, že je celkom reálna.

derdia
24. jan 2025

@orl podla mna perfektny.

derdia
24. jan 2025

@sisaka ano je.

dankakuc
24. jan 2025

mne sa tiež páči

sisaka
24. jan 2025

@patka06
@derdia diky baby, dúfala som, že nie, že to je len koli vytvoreniu nejakej drámy.

patka06
24. jan 2025

@sisaka čo sa ti na tom nezdalo?
Jasné, že pre drámu sú na malom priestore spojené rôzne príbehy, ale komunikácia, správanie aj situácie sú zobrazené realisticky,

sisaka
24. jan 2025

@patka06 nehovorím, že sa mi niečo nezdalo. Len som chcela vedieť, či je to pritiahnuté za vlasy, alebo ľudia naozaj takto medzi sebou komunikujú. Som vyše 20 rokov mimo Slovenska a robím v zdravotníctve, takáto komunikácia by u nás neprešla, jednoducho sa s niečim takým nestretávam - či už komunikácia - nadriadený-podriadený, či rovnaká pozícia, praktikant- preceptor, zdravotník- pacient…

unicornlady
25. jan 2025

@sisaka Môžeš aj uviesť príklady? Ja som videla iba jednu časť. Ale hlavne pre človeka "zvonka" je viac poznať rozdiel, kde to ako funguje.

Spomínam si, že raz tu nejaká baba spomínala (asi v Nemecku je), že ak by sa tam doktori či sestričky správali k pacientom tak, ako to býva na Slovensku, tak by ich vyhodili.

derdia
25. jan 2025

Problemomnje spravanie sa navzajom. Sestry su vyhirene,stare,unavene, a najma maju zlu naladu,su plne zlosti,zatrpknutia,nervozity. Ak sa stretnu taketo dve aj ta sluzba tak vyzera.
Ak sa stretnu dve dobre tiez ta sluzba nejak vyzera. Najhorsie je,ze tie zle,to davaju najavo, ublizuju tym druhym a neriesi sa to. A ako sa hovori zhnite jablko nakazi aj ostatne ,presne tak to je velakrat. Zazila som svoje...a za 10 rokov prace len jedna sestra bola,s ktorou sa mi robilo super.nasmiali sme sa a vsetko mali spravene. Najskor by sa sestry museli zamysliet nad sebou, nad tym kym su...ale ked sa pozriem na tie nase co robia u nas, tak to neorichadza do uvahy.
Preto na odd sa tazko pracuje.presne pre tieto "hrozne vztahy"lebi byt 12 hodin v sluzbe so zlym clovekom je strasne....a rovna sa to koncetraku co sa tyka prezivania. A vies von so seba das len to co mas vnutri...takze to ako sa clovek prejavuje nie je tvojim zrkadlom ale jeho zrkadlom. Zrkadlom toho co ma v sebe.

leonakr
25. jan 2025

@orl za mňa je to super .určite by som brala viac ako 8 časti.Radsej toto ako trápne seriály na Markíze .Sľub,mama na prenájom a pod😖.Ja nato vôbec nemôžem pozerať .A na nedeľu večer 🙂 sa teším stále .

patka06
27. máj 2025

Dobrá správa: Dotyk života bude mať 2,sériu
https://mediaboom.sk/dotyk-zivota-bude-pokracov...