icon

David Beckham dokument

15. okt 2023

Ahojte, pozrela som na Netflixe dokument o Beckhamovi. Ja som z toho celkom prekvapena, nemal to celkom jednoduche aj napriek svojmu talentu. A zrejme ani Viktoria s nim…a teda neviem ako to bolo s tou milenkou v Madride..to tam nerozoberali.

victoriab
15. okt 2023

ja som sa do neho este viac platonicky zamilovala 😁 niekto fici na kralovskej rodine, ja som uz cele roky jedine do nich ♥️♥️♥️

janulik2008
15. okt 2023

@victoriab ja fičím na kráľovskej rodine a Beckhama nejako neriešim (väčšinou len keď čítam ako riešia že dal svojej dcére pusu) ale dokument ma zaujal 😁

autor
15. okt 2023

@victoriab fesak je..charizma tiez…

autor
15. okt 2023

@janulik2008 dokument bol super

victoriab
15. okt 2023

pre mna ani nie ze len fesak, mne z neho vzdy vyzarovalo nieco viac, dodnes mam v detskej izbe jeho plagat 😁

alenamihal
15. okt 2023

Zevraj je to najlepsi sportovy dokument...aj jeho deti su super vychovane..planujem si to pozriet...

autor
15. okt 2023

@alenamihal veru doku bol uzasny,nevedela som sa odtehnit od neho, a ano aj deti vyzeraju byt v pohode.mne nejak nesedela Victoria ale veru nemala to jednoduche ani ona.klobuk dole pred nou.

cyberk
15. okt 2023

Perfektny dokument, milo prekvapil a to ma futbal vobec nezaujima. Sem tam nejaka ta slza padla 😅😅

stanulienkat
15. okt 2023

On bol vždy fešáčisko. Ja si myslím, že drvivá väčšina slávnych ľudí to nemala v živote ľahké. Ĺudia vidia len výsledný efekt a všetko to pozlátko, čo je okolo. Ale každý mal nejaké zázemie, nejaké detstvo... je za tým kopa driny, odriekania. A potom závisť a neprajnosť ľudí.

autor
15. okt 2023

@stanulienkat mna nalriklad prekvapilo to spravanie tych klubov voci nemu.ako ho predali do real madrid z nicoho nic..

ankare
15. okt 2023

Júj, on je veľký fešák. Má neskutočnú charizmu. A pokoru v sebe.

autor
15. okt 2023

@ankare je veru je fesak

nicicka
15. okt 2023

@victoriab preto ten nick ?😆

mistymay33
15. okt 2023

Dokoment bol super. Mne sa velmi paci, ako sa zamiloval do Viktorie a ako ju stale potreboval pri sebe. Pocas vsetkych dielov bolo citit ako miluje svoju manzelku a svoje deti. Ako obetoval karieru v Madride a isiel do podradnej futbalovej ligy do usa len kvoli manzelke a detom, lebo v Spanielsku sa necitili dobre. Je to charizmaticky muz.

victoriab
16. okt 2023

@nicicka vidíš, to som si ani neuvedomila :D ale nie :D

lalu_sk111
16. okt 2023

Z toho dokumentu mam pocit, ze ju podviedol nakolko kebyze nie tak by drzali spolu ako pri inych veciach a zaroven to ani na rovinu nevyvratil tak ako vyvratil ine veci... No, je to velka skoda.

nicicka
16. okt 2023

@victoriab 🤣 to som si prvé všimla

victoriab
16. okt 2023

@nicicka 😁😁

autor
16. okt 2023

@lalu_sk111 no on to vobec nevyvratil, ani sa k tomu nevyhadrili, len ze to bola kriza,takze to skor potvrdil. A zrejme aj to bol dovod preco potom odisiel do podradnej ligy do usa…

marca12
22. okt 2023

Mne sa dokument tiez velmi pacil. Aj ked nie som futbalovy fanusik. Beckhama ako futbalistu som registrovala len z fotiek. Ale obaja mi boli sympaticky uz davno a po pozreti dokumentu viacej chapem spravanie Victorie. Nemali to lahke,tie tlaky medii boli strasne,hlavne po narodeni deti. Toto vsetko co sa okolo nich dialo a co museli prekonat,klobuk dolu ako to ustali. A maju krasnu rodinu a vztah s detmi a vidno,ze sa vsetci miluju a nie je to len o znacke ich mena.

number19
22. okt 2023

Momentalne je dost vela reakcii na ten dokument aj od byvalych mileniek...predpokladam, ze Beckham's z toho nie su velmi nadseni....

victoriab
22. okt 2023

@number19 to som vobec nezaregistrovala

janulka1802
22. okt 2023

Krásne, úžasné, rozprávkové, dokonalé manželstvo a pod pozlátkom nevera a osobne si myslím, že nielen jedna. Je mi z toho 🤢

liusa82
22. okt 2023

@janulka1802 no presne.Najprv velké ťuťuli muťuli medzi sebou a potom podvádzanie kde sa dá😀 klasika

victoriab
22. okt 2023

@janulka1802
@liusa82 kde ste nieco taketo zaregistrovali? dajte nejaky zdroj, mna to fakt zaujima 😁

janulka1802
23. okt 2023

@victoriab to je len moja mienka. 😉 Myslím, že len máloktorý muž v jeho situácii neodmietne. Ženy sa mu samé núkajú. Nevery je strašne veľa a kde sú peniaze, sláva, tam je neustála ponuka zlatokopiek.

number19
23. okt 2023

@victoriab Ved si vygoogli meno Rebecca Loos...mas vsade aj jej interview z predvcera?

lalu_sk111
23. okt 2023

suhlasim s tym, ze ju podviedol. Dovod odchodu do USA neviem ci by som tomu radila. Ved v Real Madride mu povedali, ze uz si nezahra ked zistili, ze mal pracovne stretnutie, ktore mozno ani nebral vazne. Nasledne sa odstahoval. Prispelo k tomu aj to, ze sa Victoria citila pohodlnejsie v USA. Avsak aj tak sa chcel potom vratit do Europy.

victoriab
23. okt 2023

@number19 ved dobre, to je jedna. ale spominas viacere milenky, ze sa ohlasuju, tak preto sa pytam, ze ake.