icon

Doktorka Alexandra - Lietajúci blázon

Včera o 18:25

Ahojte žienky, nájde sa niektorá ochotná, ktorá by mi aspoň pár vetami napísala
ako sa vyriešil prípad? Nestihla som, mala som ešte prácu. Ďakujem.

bielasovicka
Včera o 18:48

Aký prípad, o com je reč?

autor
Včera o 18:51
@bielasovicka

Aký prípad, o com je reč?

@bielasovicka Dávali to v utorok 20.1. - teda tento týždeň, našli tam utopeného muža. PS Ďakujem za reakciu.

anos18
Včera o 19:03
@anonym_autor

@bielasovicka Dávali to v utorok 20.1. - teda tento týždeň, našli tam utopeného muža. PS Ďakujem za reakciu.

@anonym_autor jeho žena mu dala vypiť ten nápoj s drogou, lebo sa dozvedela, že dlhé roky ju klamal, že je vplyvný doktor na klinike

autor
Včera o 19:06
@anos18

@anonym_autor jeho žena mu dala vypiť ten nápoj s drogou, lebo sa dozvedela, že dlhé roky ju klamal, že je vplyvný doktor na klinike

@anos18Ďakujem krásne.

bielasovicka
Včera o 19:47
@anonym_autor

@anos18Ďakujem krásne.

@anonym_autor hovoríme tu o nejakom filme, či?

anos18
Včera o 20:55
@bielasovicka

@anonym_autor hovoríme tu o nejakom filme, či?

@bielasovicka nový krimi seriál na stv1

bielasovicka
Včera o 23:56
@anos18

@bielasovicka nový krimi seriál na stv1

@anos18 a ja som myslela ze v správach niečo bolo, že čo sa stalo 🤭

danuta1414
Dnes o 16:09
@anos18

@anos18 Ahoj, počula som, že nejaká žena prišla za ňou s tým, že má s jej mužom 20-ročného syna. Jeto pravda, prosím?

anos18
Dnes o 16:40
@danuta1414

@anos18 Ahoj, počula som, že nejaká žena prišla za ňou s tým, že má s jej mužom 20-ročného syna. Jeto pravda, prosím?

@danuta1414 to veru ani neviem 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
danuta1414
Dnes o 17:44
@anos18

@danuta1414 to veru ani neviem 😀

@anos18 Tak som malaasi mylnú informáciu, ďakujem za odpoveď.

anos18
Dnes o 17:48
@danuta1414

@danuta1414 toho Samuela manželka sa dozvedela, že ju roky klamal, že je lekár. Povedala jej to tá blondínka, mama tej Igi. Ta blondína jej to povedala preto, lebo sa mu chcela pomstiť za to, že keď sa s ním stretávala a bol u nej, jej dcéra sa dusila a on jej nepomohol, lebo nebol lekár a tá dcérka zomrela. A teda povedala Samuelovej žene, že nie je lekár a žena mu dala vypiť odvar z durmanu

anos18
Dnes o 17:49
@danuta1414

@danuta1414 a otcom tej Igi je policajt, brat doktorky Alexandry

danuta1414
Dnes o 18:06
@anos18

@danuta1414 toho Samuela manželka sa dozvedela, že ju roky klamal, že je lekár. Povedala jej to tá blondínka, mama tej Igi. Ta blondína jej to povedala preto, lebo sa mu chcela pomstiť za to, že keď sa s ním stretávala a bol u nej, jej dcéra sa dusila a on jej nepomohol, lebo nebol lekár a tá dcérka zomrela. A teda povedala Samuelovej žene, že nie je lekár a žena mu dala vypiť odvar z durmanu

@anos18 Ďakujem za ochotu aj informácie