icon

Film Miki: Ako bol zobrazený Černák?

really8
25. nov 2024

Co hovorite na film? Na to ako bol zobrazeny Cernak? Sledujete serialy a filmy o mafii na slovensku? Mne niekedy prislo ze okrem toho ze sem tam podviedol zenu to bol inak ferovy chlap, pre ktoreho je rodina na prvom mieste. Vlastne vacsinou ferovy chlap.

Strana
z3
oli18
25. nov 2024

Bojkotujem. Nezasluzi si moju/nasu pozornost.

srdeenko19
25. nov 2024

Už je film aj na netflixe od piatku. A sledujem aj všetky diely Ivana Mega. Niektorí ti mafiáni, o ktorých rozpráva mi prídu asi aj horši ako Miki.

really8
autor
25. nov 2024

@oli18 aj tak sa da. Zaroven je to sucast dejin slovenska, netreba sa tvarit ze sa to nestalo. Mozno hlavne mladi (nie ze by som bola stara😂) nemusia uplne vediet ako sa na slovensku zilo nie tak davno. Mozno najdu nejake paralely s zivotom dnes.

20erika07
25. nov 2024

Film za mňa nula bodov. Otras. Mam nastudovany jeho život a dokonca v rodine sme sa stretli s tým, že jeden člen mojej rodiny bol skoro jeho obeť ale našťastie sa mu to nepodarilo . Ale tento film? Prepadak. To boli len nejaké slabé chaotické výcucy a ešte aj otrasne spracované. Na druhej strane chápem, že sa to čo chceli ukázať ,nedá vopchat do vyse hodiny filmu.

qetka
25. nov 2024

@lubkavargova1 ty si nepochopila, co pise autorka v prispevku? Skus si to precitat niekolkokrat, mozno pochopis.
Praveze sa pozastavuje nad tym, ze tam bol vykresleny ako ferovy chlap… A pyta sa, ci sa zda iba jej, alebo si to vsimli aj ostatni.
Tazke prosim ta citaj znova a znova a zvaz, co za somariny si napisala…
ze zverejnene 🤦‍♀️

katarinakd
Autor odpoveď zmazal
srdeenko19
2. dec 2024

@katarinakd bude ešte druhá časť. ČERNAK.

macatt
2. dec 2024

Tiež čakám od druhej časti viac a prvá časť ma trochu sklamala, ale bol to len začiatok určite, keďže som videla aj výpovede ľudí, ktorí sa s ním stretli..
Ale pre obraz ako to fungovalo, že na každého mali páky a hľadala sa špina, ktorú mal za ušami takmer každý a obrovská slabosť pre peniaze a moc to celkom tú dobu film zachytil..
On už potom vraždil aj keď nemusel, vyžíval sa v tom, tak snáď to v tej dvojke uvidím..

oli18
2. dec 2024

@really8 netvarim sa, ze sa nestalo. Filmy podla skutocnych udalosti sa tocia, ale skor po smrti hlavnych "hrdinov", ako za ich zivota. Moj nazor je, ze je to cielena zakazka za jeho prachy a ze je to kamienok do mozaiky k jeho prepusteniu.

katarinakd
2. dec 2024

@srdeenko19 no popravde nechapem tejto skladacke faktov a preco sa to vobec natacalo aky to ma zmysel,a kam idu peniaze, na cast 2.to zrejme nejde....keby ste len vedeli aku ma cernak celu... celu tuto mafiansku scenu som citala ostro sledovala prepojenie a film mi dal.skredlene informacie...asi je fakt na mieste polozit si otazku co tym.reziser sleduje

11niko
7. dec 2024

Je to len film a slabý odvar jeho života. 90roky sa tak riešili a vyriešili. Dnes sa ideš sťažovať na políciu (udávať) a p..u ti pomôžu. Ktorý by radšej zaplatil aby sa mu problém vyriešil, ruku hore. Od politikov po radových pandlov, každý natrcal ruky a pokým sa platilo boli slepý a hluchý

jurly
8. dec 2024

@really8 posunula? V com prosim?
Vies mi vysvetlit tu scenu ked chlapika zviazal a vlacil autom len preto, ze nevedel kto je?

really8
autor
8. dec 2024

@jurly vlacil ho lebo mu chcel ukradnut nieco z auta.

Strana
z3