Film Miki: Ako bol zobrazený Černák?
Co hovorite na film? Na to ako bol zobrazeny Cernak? Sledujete serialy a filmy o mafii na slovensku? Mne niekedy prislo ze okrem toho ze sem tam podviedol zenu to bol inak ferovy chlap, pre ktoreho je rodina na prvom mieste. Vlastne vacsinou ferovy chlap.
Už je film aj na netflixe od piatku. A sledujem aj všetky diely Ivana Mega. Niektorí ti mafiáni, o ktorých rozpráva mi prídu asi aj horši ako Miki.
Film za mňa nula bodov. Otras. Mam nastudovany jeho život a dokonca v rodine sme sa stretli s tým, že jeden člen mojej rodiny bol skoro jeho obeť ale našťastie sa mu to nepodarilo . Ale tento film? Prepadak. To boli len nejaké slabé chaotické výcucy a ešte aj otrasne spracované. Na druhej strane chápem, že sa to čo chceli ukázať ,nedá vopchat do vyse hodiny filmu.
@lubkavargova1 ty si nepochopila, co pise autorka v prispevku? Skus si to precitat niekolkokrat, mozno pochopis.
Praveze sa pozastavuje nad tym, ze tam bol vykresleny ako ferovy chlap… A pyta sa, ci sa zda iba jej, alebo si to vsimli aj ostatni.
Tazke prosim ta citaj znova a znova a zvaz, co za somariny si napisala…
ze zverejnene 🤦♀️
@katarinakd bude ešte druhá časť. ČERNAK.
Tiež čakám od druhej časti viac a prvá časť ma trochu sklamala, ale bol to len začiatok určite, keďže som videla aj výpovede ľudí, ktorí sa s ním stretli..
Ale pre obraz ako to fungovalo, že na každého mali páky a hľadala sa špina, ktorú mal za ušami takmer každý a obrovská slabosť pre peniaze a moc to celkom tú dobu film zachytil..
On už potom vraždil aj keď nemusel, vyžíval sa v tom, tak snáď to v tej dvojke uvidím..
@srdeenko19 no popravde nechapem tejto skladacke faktov a preco sa to vobec natacalo aky to ma zmysel,a kam idu peniaze, na cast 2.to zrejme nejde....keby ste len vedeli aku ma cernak celu... celu tuto mafiansku scenu som citala ostro sledovala prepojenie a film mi dal.skredlene informacie...asi je fakt na mieste polozit si otazku co tym.reziser sleduje
Je to len film a slabý odvar jeho života. 90roky sa tak riešili a vyriešili. Dnes sa ideš sťažovať na políciu (udávať) a p..u ti pomôžu. Ktorý by radšej zaplatil aby sa mu problém vyriešil, ruku hore. Od politikov po radových pandlov, každý natrcal ruky a pokým sa platilo boli slepý a hluchý

Bojkotujem. Nezasluzi si moju/nasu pozornost.