icon

Film o sexuálnej výchove pre deti

katka2984
19. júl 2025

Dámy a páni. Hľadám film o sexualnej vychove pre 10 rocnych.
Chcela by som najst nieco podobne, co nam pustili v 5.triede, ked nas rozdelili na baby a chalanov 🙂
Uz dost dlho googlim a nic vhodne som nenasla.
Mozno nejaka pani ucitelka bude mat takyto zdroj.
Dakujem vopred
K.

unicornlady
19. júl 2025

Ozaj o sexuálnej výchove?
Nám púšťali o menštruácii, ale to sme boli starší, takí 6-taci, 7-maci.

Priamo o sexuálnych veciach sme mali v 1. ročníku na strednej. (video, ako spermie idú k vajíčku)

anonym_e55a83
19. júl 2025
@unicornlady

Priamo o sexuálnych veciach sme mali v 1. ročníku na strednej. (video, ako spermie idú k vajíčku)

@unicornlady 😯 urcite by som to nenechavala az na stredu, to je dost neskoro, veku primerane sa da vysvetlit ovela skor. Film neviem poradit, ale toto ma teda zarazilo, nebolo to 20 rokov dozadu?

anonym_6d17bd
19. júl 2025
@unicornlady

@unicornlady v 6,7 triede má väčšina dievčat menzes😉prváci na strednej majú niektorí aj sex za sebou.

unicornlady
19. júl 2025

@anonym_e55e83 hej, je to už takmer 20 rokov dozadu

ja som mala v 13-tich menštruáciu
ale čítala som, že teraz často aj v 11-tich kvôli vplyvu rôznych hormónov v jedle, plastov..

alex49
19. júl 2025
@unicornlady

@anonym_e55e83 hej, je to už takmer 20 rokov dozadu

ja som mala v 13-tich menštruáciu
ale čítala som, že teraz často aj v 11-tich kvôli vplyvu rôznych hormónov v jedle, plastov..

@unicornlady aj pred 20 rokmi mali 11 ročné menštruáciu, bez hormónov v jedle a plastov 🙈
Film neporadím, ale si pamätám, keď nám niečo také púšťali, tak väčšina dievčat už menštruáciu mala. A prečo ju majú mali vedieť oveľa skôr.

denkabemommy
19. júl 2025

@katka2984 úplne super boli kedysi rozprávky bol raz jeden život -všetci iste poznáme. Bola tam aj rozmnožovacia sústava 🙂

letfenixa
19. júl 2025

Menštruaciu som mala od 11rokov už pred 34 rokmi.

januska12323
19. júl 2025

Séria bol raz jedne život a nejaká knižka aby sa k tomu vedeli vrátiť a je najvyšší čas.

anonym_342cab
19. júl 2025

Menštruáciu som dostala z triedy ako posledná vo svojich 13tich. V tom čase už naše dievčatá nosili podpiry, ja nič, plochá ako doska, najväčšia lambada mi bola veľká. To bolo pred 30 rokmi. U nás dievčatá menštruovali od 11tich. V našich 12-13 rokoch sme v zásade vedeli všetko potrebné bez filmov a inštruktážnych videí .. Čo je to orgazmus, čo je to klitoris, ako sa robí orál, ako chlapec/muž ejakuluje, ako sa navlieka kondóm na banán, ako sa dá chrániť proti počatiu .. mali sme sa sebou prvé pusy, ale nie francuzáky, to sme vedeli, že jazyky neboli.. Niektoré dievčatá už aj viac ako pusy, obchytávačky apd. Keď za mnou v 13tich pri menštruácii prišla mama s knižkou od Miriam Stoppardovej - Dospievajúcim dievčatám - strašne som sa smiala. Toľko zo života bežného teenagera....

babababka
19. júl 2025

Na čo video?Treba si sadnúť s ním,s ňou a pekne vysvetliť.Určite to dá viac,ako neosobné video.

kiki68
19. júl 2025

Na toto bolo u nas nemecke bravo 😂 Film neviem, my sme videli nejaky polsky a ten bol zamerany katolickym smerom. To som skor bola taka skepticka potom

glade22
19. júl 2025

Pamätám si, že keď som bola malá a v telke chodil Bol raz jeden život, tak keď skončil, dávali na STV1 tiež taký animovaný seriál, ale viac so zameraním práve na tieto veci. Naši mi to nedovolili pozerať 😁 Pamätám si len, že to babička vysvetľovala vnúčatám.