Filmy na sledovanie jedným očkom pre dlhé večery
Ahojte, mám zlomenú nohu a dlhé večery trávim pletením - momentálne mám na ihliciach sveter. Do pozadia mám pustenú telku, no už ma žiadne seriály ani nič čo ide v telke nebaví. Chcem si preto púšťať nejaké filmy, ale také, ktoré môžem sledovať “jedným očkom” a stále budem vedieť čo sa deje. Máte prosím nejaké tipy na nenáročné filmy? Žáner hocijaký. Ďakujem
pre mňa sú takýto priatelia alebo nejaký iný seriál, ktorý som už videla predtým, ale baví ma aj keď pozerám opakovane 🙂
No pre taky prípad (napr u mňa žehlenie) zvolíme filmy, ktoré už poznám naspamäť, inak by sa mohlo pri hocijakom filme stať, že mi unikne dôležitý detail.... Takže pre mňa napr Forrest Gump, Titanic, Dirty dancing...
@pupi14 Takto to aj u mňa funguje. Aj počas dňa alebo večer, keď mám nejakú robotu, tak si niečo takéto len tak pustím do pozadia, aby nebolo úplne ticho.
Ja si pri žehlení púšťam dokumenty z Disovery alebo HBO. Strašne mi lezú na nervy tie seriály, typu Priatelia, Dva a pol chlapa a pod., kde po každej vete púšťajú ten smiech.
ja zvyknem Poirota, sl. Marplovu.... 🙂
Ja hackujem a zehlim pri dokumentoch alebo si pustim podcast.
Dr.House
Ja zapinam Harry Pottera 😀
Podcasty o pletení 😃
Ja vysivam.
Mne sa velmi osvedcili audioknihy, rozhlasove hry, je ich cela kopa na youtube.
Dalej som pozeravala stare ceske filmy, stare kriminalky.
Podcasty
Documenty
Definitivne Pilcherovu. Kedykolvek vypnes a zapnes pozornost, stale budes v obraze. Po siestom filme sa ti aj tak vsetky deje domiesaju, a uz ti to bude jedno.
Odskusane.
Oblubujem na absolutny relax, ked pri tom driemem, alebo popritom hram v mobile este nejaku hru na lustenie hadaniek. Obcas uplne vypnem, potom sa zas preberiem a stale viem, o co ide.

@lila246 tiež ma nič nebavilo keď som mala zlomenú nohu a ležala doma. Zaplatila som si disney a pustila chronologicky celú marvel sériu, pirátov z Karibiku atd., potom hocičo čo bolo v odporúčaných, tak isto netflix.