icon

Filmy na sledovanie jedným očkom pre dlhé večery

lila246
1. okt 2024

Ahojte, mám zlomenú nohu a dlhé večery trávim pletením - momentálne mám na ihliciach sveter. Do pozadia mám pustenú telku, no už ma žiadne seriály ani nič čo ide v telke nebaví. Chcem si preto púšťať nejaké filmy, ale také, ktoré môžem sledovať “jedným očkom” a stále budem vedieť čo sa deje. Máte prosím nejaké tipy na nenáročné filmy? Žáner hocijaký. Ďakujem

ssimusska
1. okt 2024

@lila246 tiež ma nič nebavilo keď som mala zlomenú nohu a ležala doma. Zaplatila som si disney a pustila chronologicky celú marvel sériu, pirátov z Karibiku atd., potom hocičo čo bolo v odporúčaných, tak isto netflix.

pupi14
1. okt 2024

pre mňa sú takýto priatelia alebo nejaký iný seriál, ktorý som už videla predtým, ale baví ma aj keď pozerám opakovane 🙂

bolarazjedna
1. okt 2024

No pre taky prípad (napr u mňa žehlenie) zvolíme filmy, ktoré už poznám naspamäť, inak by sa mohlo pri hocijakom filme stať, že mi unikne dôležitý detail.... Takže pre mňa napr Forrest Gump, Titanic, Dirty dancing...

marcelik88
1. okt 2024

@pupi14 Takto to aj u mňa funguje. Aj počas dňa alebo večer, keď mám nejakú robotu, tak si niečo takéto len tak pustím do pozadia, aby nebolo úplne ticho.

mamatroch
1. okt 2024

@lila246 minuly tyzden som 2x pozerala Muz menom Otto. Velmi pekny film, lahky humor, ale ma v sebe aj pekne posolstvo a pre mna je to film, co si isto pozriem este viackrat. Na knihu sice nema (Kniha je Muz menom Ove), ale spracovali ho lepsie nez som cakala.

janka_266
1. okt 2024

@lila246 ja som tak na pozadí teraz dopozerala tie roky 70te, tie roky 90te, a ide mi teraz modern family, všetko nenáročné, vtipné,

belllinka
1. okt 2024

Ja si pri žehlení púšťam dokumenty z Disovery alebo HBO. Strašne mi lezú na nervy tie seriály, typu Priatelia, Dva a pol chlapa a pod., kde po každej vete púšťajú ten smiech.

3petka
1. okt 2024

@lila246 Ja väčšinou takto pozerávam staré české filmy.

midka
1. okt 2024

ja zvyknem Poirota, sl. Marplovu.... 🙂

titla
1. okt 2024

Ja hackujem a zehlim pri dokumentoch alebo si pustim podcast.

marcellka32
1. okt 2024

Dr.House

janulik2008
1. okt 2024

Ja zapinam Harry Pottera 😀

ladylenka21
1. okt 2024

Podcasty o pletení 😃

oslo1
1. okt 2024

Ja vysivam.

Mne sa velmi osvedcili audioknihy, rozhlasove hry, je ich cela kopa na youtube.
Dalej som pozeravala stare ceske filmy, stare kriminalky.
Podcasty
Documenty

moonlight1210
1. okt 2024

Definitivne Pilcherovu. Kedykolvek vypnes a zapnes pozornost, stale budes v obraze. Po siestom filme sa ti aj tak vsetky deje domiesaju, a uz ti to bude jedno.
Odskusane.
Oblubujem na absolutny relax, ked pri tom driemem, alebo popritom hram v mobile este nejaku hru na lustenie hadaniek. Obcas uplne vypnem, potom sa zas preberiem a stale viem, o co ide.