icon

Hľadám starý krimi seriál z 90. rokov

heln
20. okt 2025

len tak som si spomenula, ze ako stredoskolacky, v 90. tych rokoch, sme pozerali krimi serial. dvaja mladi policajti boli v prestrojeni ako gayovia a volali sa gigi (džidži) a bibi. mali sme z toho srandu. spomina si na to niekto?

biba_18
20. okt 2025

vobec, absolutne. akej výroby bol ten seriál? 😲

bielasovicka
21. okt 2025

Hm, ja si tiež nepamätám na nič také 🤷🏼‍♀️

anonym_cb0d56
21. okt 2025

The TV series you're describing is likely Bibi & Gigi: The Last Adventure (Bibi & Gigi - Der Hahnenkampf), which was a German comedy crime miniseries from 1995.
​It starred Lutz Winde as Bibi and Klaus-Dieter Klebsch as Gigi, two police detectives who had to go undercover as a gay couple in the fashion and theater scene to solve a murder case.
​Does that sound right?

Nepamatam si, ale toto hodilo Gemini

kiki68
21. okt 2025

Ano ja si to pamatam, super to bolo 😀 Mozno to este nejaka nemecka stanica sem tam vyhrabe, tam chodia casto tieto starsie veci

gab
21. okt 2025

@anonym_cb0d56 by ma zaujimalo, odkial to Gemini vycuclo 😅 Ti dvaja herci v takom seriali nikdy nehrali. 🙉 a najlepsie na tom je, ze taka krimiseria ani neexistuje.

gab
21. okt 2025
@kiki68

Ano ja si to pamatam, super to bolo 😀 Mozno to este nejaka nemecka stanica sem tam vyhrabe, tam chodia casto tieto starsie veci

@kiki68 nevies nahodou krajinu pôvodu a kto tam hral?

veronicka1901
21. okt 2025

Je tomtoez absolútne nič nehovorí. Som ročník 1983, mohla by som si pamätať, ale nič sa mi nevybavuje.

nasasa_1
21. okt 2025

Tiež by som si to mohla pamätať, čo sa tých čias týka, ale teda absolútne nič podobné si neviem vybaviť 😀

kiki68
21. okt 2025
@gab

@kiki68 nevies nahodou krajinu pôvodu a kto tam hral?

@gab ved teraz to tu niekto pisal, DE produkcia

binarypete
Autor odpoveď zmazal
gab
21. okt 2025
@kiki68

@gab ved teraz to tu niekto pisal, DE produkcia

@kiki68 mozno nemecka produkcia, ale urcite nie s tymi hercami a tym nazvom. ak by si si spomenula aspon na hercov, dalo by sa podla nich najst podla csfd.

marica61
21. okt 2025

@heln Ja tiež nemám potuchy o takom seriáli a to už mám dosť rokov.

anonym_e9f27c
22. okt 2025

@heln Matlock ...
To Je Vrazda,napisala ...
Akty X
.... najlepsia bola Veronica Mars, ale to az v 2004...