Hľadám starý krimi seriál z 90. rokov
len tak som si spomenula, ze ako stredoskolacky, v 90. tych rokoch, sme pozerali krimi serial. dvaja mladi policajti boli v prestrojeni ako gayovia a volali sa gigi (džidži) a bibi. mali sme z toho srandu. spomina si na to niekto?
Hm, ja si tiež nepamätám na nič také 🤷🏼♀️
The TV series you're describing is likely Bibi & Gigi: The Last Adventure (Bibi & Gigi - Der Hahnenkampf), which was a German comedy crime miniseries from 1995.
It starred Lutz Winde as Bibi and Klaus-Dieter Klebsch as Gigi, two police detectives who had to go undercover as a gay couple in the fashion and theater scene to solve a murder case.
Does that sound right?
Nepamatam si, ale toto hodilo Gemini
Ano ja si to pamatam, super to bolo 😀 Mozno to este nejaka nemecka stanica sem tam vyhrabe, tam chodia casto tieto starsie veci
@anonym_cb0d56 by ma zaujimalo, odkial to Gemini vycuclo 😅 Ti dvaja herci v takom seriali nikdy nehrali. 🙉 a najlepsie na tom je, ze taka krimiseria ani neexistuje.
Je tomtoez absolútne nič nehovorí. Som ročník 1983, mohla by som si pamätať, ale nič sa mi nevybavuje.
Tiež by som si to mohla pamätať, čo sa tých čias týka, ale teda absolútne nič podobné si neviem vybaviť 😀
@heln Matlock ...
To Je Vrazda,napisala ...
Akty X
.... najlepsia bola Veronica Mars, ale to az v 2004...

vobec, absolutne. akej výroby bol ten seriál? 😲