icon

Hľadáte film o padlom anjelovi? Pomôžeme vám!

29. dec 2024

Ona a on sú spojení, jej sa pomaly vracajú spomienky na minulé životy, kde bola stále s ním spojená, ale vždy tuším pri nejakých narodeninách ona umiera nejakým spôsobom. Neviem, či sa mi nespojili spomienky na dva filmy a nepoplietla som to. Tuším to bolo v nejakej internátnej škole a ju považovali za psychicky chorú. Aj jeho, že ju chce zabiť. Končí to tuším podpálením školy a učia sa aj o padlých anjeloch.

rozculena
29. dec 2024

pre boha😂
Ja som videla tento,bol to pekné City of Angels
Nicolas Cage a Meg Ryan

pozri tieto,ale ani jeden nie je ten tvoj
Constantine (2005) – John Constantine bojuje s démonmi a anjelmi, aby našiel spásu. Padlý anjel Gabriel tu hrá dôležitú rolu.
Legion (2010) – Boh stratí vieru v ľudstvo a pošle armádu anjelov na jeho zničenie. Archanjel Michael sa rozhodne chrániť ľudí.
Fallen (2016) – Romantická fantasy o dievčine, ktorá sa zamiluje do padlého anjela s temnou minulosťou.
The Prophecy (1995) – Vojna medzi anjelmi, kde padlý anjel Gabriel zohráva kľúčovú rolu.

rozculena
29. dec 2024

tak chat GPT povedal,že to je Fallen
Dej filmu „Fallen“:
Hlavná postava, Lucinda „Luce“ Price, je poslaná do prísne stráženej internátnej školy Sword & Cross, po tragickom incidente, ktorý si nepamätá. Tam stretáva tajomného Daniela Grigoriho, ku ktorému cíti silné puto, aj keď si nie je istá prečo. Postupne zistí, že sa s Danielom stretáva v každom svojom živote, no zakaždým tragicky zomiera krátko po tom, ako sa doňho zamiluje. Daniel je padlý anjel, ktorý je do nej zamilovaný už celé veky.

🔥 Kľúčové prvky, ktoré sedia s tvojím opisom:
Internátna škola so zvláštnou atmosférou.
Hlavná hrdinka je považovaná za psychicky chorú.
Silné puto medzi hlavnými postavami, ktoré presahuje čas.
Minulé životy a tragické umieranie hrdinky.
Podpálenie školy na konci.
Téma padlých anjelov.

vkatush
30. dec 2024

To je Fallen, je to podľa knihy, resp série, sú tuším 4.
Knihy lepšie ako film. 😊
Po slovensky tuším prvá kniha Pád. Autorka je Lauren Kate.